• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بسیار مهم: قابل توجه کلیه کاربران اینترنتی

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
فوری - خیلی مهم ( لطفا اطلاع رسانی کنید) بسیار فوری قابل توجه کلیه کسانی که با اینترنت سروکار دارند، مثل یاهو،هات میل و آ او ال. این اطلاعات را به هرکس که با اینترنت سروکار دارد برسانید. ممکن است نامه ای معمولی و به ظاهر بیخطر با موضوع Here you have it به شما برسد. اگر آن نامه را باز کنید یک پیام روی صفحه مانیتور ظاهر می شود که نوشته "حالا دیگر دیر ست. زندگی شما دیگر زیبا نیست. البته این متن به انگلیسی و به این صورت ظاهر می شود It it's too late now. Your life is no longer beautiful ... پس از آن تمامی اطلاعات و هرآنچه در کامپیوتر دارید از بین می رود و فرستنده ایمیل به نام، ایمیل و رمز عبور شما دست پیدا می کند. این یک ویرس جدید است که از عصر روز شنبه در شبکه اینترنت در حال چرخش است. آ او ال وجود این ویروس را تائید کرده و ویروس یاب های موجود قادر به دفع این ویروس نیستند. این ویروس توسط یک هکر که خود ا مالک زندگی می نامد ساخته شده است. لطفاً این ایمیل را برای کلیه دوستان آشنایان بفرستید و از آنها نیز بخواهید که آن را برای دوستان خود ارسال کنند اسنوپس نیز این گزارش را تائید کرده است.
منبع : سایت مرندیها

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

ای خبیث های بی خدا:31::31:
مرسی زهراجان. خیلی عالی بود :19:

0mid

متخصص بخش ورزشی
یه پیشنهاد دوستانه میکنم بهتون :چشمک:

کلا هیچ ایمیلی که فرستنده ش رو نمیشناسین یا موضوعش براتون غیرعادیه رو اصلا باز نکنین و درجا حذف کنین :بله:

زینب

کاربر ويژه
ممنون گلم از بابت اطلاع رسانیت .
ای نامرد های پست فطرت خدا ذلیلشون کنه.:دل شکسته::ناراحت:

ahmadfononi

معاونت انجمن
من که وقتی میخوام ایمیل هام رو چک کنم اونایی رو که میشناسم و موضوعشون برام آشنان باز میکنم بقیه رو درجا پاک میکنم !

زینب

کاربر ويژه
ولی خدا وکیلی خیلی مغزه که تونسته هم چین کاری بکنه این کار هر کسی نیست :تعجب::ایول::احترام::63:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چه خوب هست عزیزی که این متن را نوشته اند و در سطح اینترنت قرار داده اند،(منظورم حسرت عزیز نیست) با ارائه مستندات مطلبشون رو همراه میکردند.
از جمله ارائه لینک تایید آ او ال و اسنوپس که در متن خبر ادعا شده.
به هر حال این یک اصل اساسی و کلی هست که همه عزیزان به طور کلی باید مراقب ایمیل های ناشناسی که براشون ارسال میشه باشند.
همچنین امنیت بیشتر رو باید در استفاده از خدمات ارائه دهندگان سرویس های معتبر ایمیل از جمله جیمیل جستجو کنند.
البته متن این خبر برای من آشنا هست شاید چند ماه پیش اون رو خونده باشم.

ممنون از حسرت عزیز بابت اطلاع رسانی.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
مرسی زهرا جان بابت اطلاع رسانی:گل: متاسفانه در اینترنت همچین چیزهایی کم دیده نشده و برخی از این ایمیل های حاوی ویروس در طول تاریخ بسیار مخرب بودند مثل ویروس I love you که هنوز که هنوزه از اون به نیکی یاد میشه!!!! (منظورم از نیکی یه چیز دیگه بوداااااا ) راهش هم همینی هست که دوستان گفتند! کلا هیچ ایمیلی رو که نمیشناسید به هیچ وجه باز نکنید! باعث میشه تو 95 درصد اوقات مشکلی براتون پیش نیاد

بالا