• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش تصویری نحوه ی پیوست کردن فایل ها و تصاویر در انجمن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آموزش تصویری نحوه ی پیوست کردن فایل ها و تصاویر در انجمن:

جهت پیوست فایل ها و تصاویر به پستتان همانطور که در تصویر زیر مشخص است باید در ابتدا گزینه مدیریت فایل های پیوست را در هنگام ارسال پست فشار دهید.

حال صفحه ای به شکل زیر به نمایش در خواهد آمد:

جهت آپلود فایل و یا تصویر گزینه اضافه کردن فایل را فشار دهید.(شماره 1 تصویر)
بعد از این مرحله، کادری که در تصویر هم مشخص است باز خواهد شد که در پایین کادر دو گزینه آپلود فایل از کامپیوتر شما و آپلود فایل از طریق لینک موجود است.
اگر فایلی که قصد آپلود آن را دارید در کامپیوترتان موجود باشد باید گزینه آپلود فایل از کامپیوتر شما را انتخاب کنید و سپس با فشردن دکمه ی انخاب فایل ها (شماره 2 تصویر) فایلتان را آپلود کنید.
اگر فایلی که قصد آپلود آن را دارید در اینترنت موجود باشد گزینه ی آپلود از طریق لینک را فشار داده و در کادری که وارد میشود آدرس اینترنتی فایل را وارد کرده و منتظر باشید تا فایل به سرور ایران انجمن منتقل شود.

پس از آپلود فایل به یکی از دو طریق بالا آیکن آن در نوار پایین صفحه ظاهر میشود. ( شماره 3 تصویر) باید دقت داشته باشید که تیک این فایل مانند تصویر حتما زده شده باشد در غیر این صورت فایل به پستتان پیوست نخواهد شد.
پس از انجام این مراحل با فشردن دکمه ی Done (شماره ی 4 تصویر) مرحله ی پیوست فایل تمام میشود.
گزینه Insert Inline هم کار افزودن لینک فایل پیوست شده به درون پست را به شکل لینک انجام میدهد.

تهیه ی آموزش: ایران انجمن
موفق باشید

پیوست ها

• 1.PNG
    1.PNG
    59.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1,074
  • 2.PNG
    2.PNG
    59.3 کیلوبایت · بازدیدها: 996

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
در این آموزش قصد دارم یک راه دیگر برای آپلود تصاویر شما در ایران انجمن ارائه کنم.
برای اضافه کردن عکس به پست های خود در انجمن کافی هست مانند عکس زیر بر روی گزینه Insert Image در قسمت ابزار های نوشتن کلیک کنید.
2A.PNG

و سپس مانند تصویر زیر بر روی گزینه انتخاب فایل ها کلیک نمایید. (دقت داشته باشید که در این صفحه زبانه بالای صفحه مانند تصویر بر روی گزینه From Computer قرار داشته باشد.)
1A.PNG

بعد از اینکه تصاویر مورد نظر خود را از داخل کامپیوتر معرفی کردید باید بر روی گزینه فایل آپلود کلیک نموده و منتظر باشید تا عملیات آپلود تصاویر شما تمام شود.
3A.PNG

بعد از اتمام مرحله آپلود تصویر شما در داخل ادیتور نمایش داده خواهد شد. جهت تغییر اندازه تصویر و یا تغییر مکان نمایش عکس آپلود شده خود میتوانید به این روش عمل کنید:
مانند تصویر زیر بر روی عکس آپلود شده خود دو بار کلیک نمایید:
4A.PNG
حال در صفحه تنظیماتی که برای شما باز خواهد شد، میتوانید تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کنید.
به عنوان مثال:
جهت وسط چین کردن تصویر تیک گزینه Center را بزنید.
جهت بزرگتر کردن تصویر تیک گزینه Full Size را بزنید.
5A.PNG

تهیه ی آموزش: ایران انجمن
موفق باشید

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
باسلام:گل:
میخواستم بدونم چه طوری به صفحات قبلی که پیوست شدن دسترسی پیداکنم:احترام:
[MENTION=4792]palang[/MENTION]

Mahdi Askari

مدير فنی
باسلام:گل:
میخواستم بدونم چه طوری به صفحات قبلی که پیوست شدن دسترسی پیداکنم:احترام:
@palang

اگر میخواید به تمام فایل هایی که تا حالا خودتون پیوست کردید به این آدرس برید:
http://www.iranjoman.com/profile.php?do=editattachments

مسیر بالا روز از اینجا میتونید پیگیری کنید:
پنل کاربری --> از منوی سمت راست تنظیمات من --> فایل های پیوست

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
امکان پیوست سریع از طریق لینک (FROM URL) فعال شده است، عزیزان میتونند استفاده کنند.
موفق باشید

mamaryam

کاربر ويژه
سلام اقا مهدی
خسته نباشید ...من زیر پستهام مدیریت فایل پیوست ندارم
در ضمن تو Insert Imageهم از کامپیوتر لینک نمیتونم بزارم و فقط قسمت وارد کردن لینک از ادرس هست
چرا؟؟...میشه لطفا راهنمایی کنید
ممنون:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام اقا مهدی
خسته نباشید ...من زیر پستهام مدیریت فایل پیوست ندارم
در ضمن تو Insert Imageهم از کامپیوتر لینک نمیتونم بزارم و فقط قسمت وارد کردن لینک از ادرس هست
چرا؟؟...میشه لطفا راهنمایی کنید
ممنون:گل:
با سلام
مریم خانم گرامی احتمالاً و اگر درست در خاطرم باشه امکان پیوست برای گروه کاربری ساده فعال نیست. انشالله در آینده فراهم میشه.
موفق باشید

rahnama

پدر ایران انجمن
با سلام
مریم خانم گرامی احتمالاً و اگر درست در خاطرم باشه امکان پیوست برای گروه کاربری ساده فعال نیست. انشالله در آینده فراهم میشه.
موفق باشید

پیشنهاد:
در صورت امکان برای نگهداشتن عکسها این مورد را هم برای کاربران ساده فعال فرمائید. ممنون.

mamaryam

کاربر ويژه
پیشنهاد:
در صورت امکان برای نگهداشتن عکسها این مورد را هم برای کاربران ساده فعال فرمائید. ممنون.

به چشم، امکان پیوست برای همه ی گروه های کربری فعال شد.

از هر دو شما بزرگواران سپاسگزارم
بله من برای عکسها وپیدا کردنشون خیلی وقت میزارم
حیفه پاک بشن:گل:

B a R a N

مدير ارشد تالار
با اجازه من پیوست فایل رو به این اموزش اضامه می کنم

پیوست فایل های صوتی فرقی با پیوست عکس نداره من مراحل رو با شماره گذاری می زارم برای دوستانی که شاید مشکلی داشته باشن

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG

7.JPG

ببخشید اگر زیاد خوب توضیح ندادم
فکر کنم اکثر دوستان اشنای دارن :گل:

بالا