::.از نگاه دوربین:kamyar:.:: ببینید و لذت ببرید...:نیش: یه دوری بزنم با عکسام برمیگردم
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , January 10 #1 ::.از نگاه دوربین:kamyar:.:: ببینید و لذت ببرید...:نیش: یه دوری بزنم با عکسام برمیگردم
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , January 12 #2 دورم چقدر طول کشید :kamyar: آسمان مهاباد 3 بهمن 1390 ساعت: 7:30 صبح دریاچه سد مهاباد فکر کنم روز تعطیل بود
دورم چقدر طول کشید :kamyar: آسمان مهاباد 3 بهمن 1390 ساعت: 7:30 صبح دریاچه سد مهاباد فکر کنم روز تعطیل بود
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , January 12 #4 عکسای این پست مربوط به چهارمحال و بختیاریه تیر 1391 بین چادگان و شهر کرد حاشیه زاینده رود توی این بیابون دیدن یه همچین منظره ای خیلی باحاله :kamyar: آبشار تونل کوهرنگ آبشار شیخ علیخان کوهرنگ اینم همونجاست :kamyar:
عکسای این پست مربوط به چهارمحال و بختیاریه تیر 1391 بین چادگان و شهر کرد حاشیه زاینده رود توی این بیابون دیدن یه همچین منظره ای خیلی باحاله :kamyar: آبشار تونل کوهرنگ آبشار شیخ علیخان کوهرنگ اینم همونجاست :kamyar:
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , January 17 #5 بعد از چهار محال و بختیاری رفتیم اصفهان که عکساش رو ملاحظه می فرمایید :kamyar: اینهمه پل :خنده2: جن رو هم در تصویر بالا می تونید ببینید:kamyar: ---------------------- باغ پرندگان ورودیش که خیلی قشنگ بود:ایول: ملت این دست زدن٬ بوق زدن٬ به به کردن و کلا همه چی کردن تا شاید فرجی شود و بالشو باز کنه :نیش: اما نشد که نشد بدون شرح ... ما رفته بودیم اینا رو ببینیم ولی اینا هی خودشونو قایم میکردن :9: ... خانه های روستایی :بدجنس: بدون شرح :نیش: شوخی کردم بدون شرح نیست. اینو یه بچه عرب دنبال میکرد٬ واسه نجات خودش پرید اون بالا :خنده2: ... یک تیر و پنج نشان :42: آخرش وقتی از باغ میومدم بیرون گفتم یه عکس دیگه بگیرم یهو این دو تا اومدن :kamyar: به چشای اون مرده نگا کنید تا این عکسو گرفتم ضربان قلبم تند تند میزد که خدا رو شکر رفع شد :خنده2:
بعد از چهار محال و بختیاری رفتیم اصفهان که عکساش رو ملاحظه می فرمایید :kamyar: اینهمه پل :خنده2: جن رو هم در تصویر بالا می تونید ببینید:kamyar: ---------------------- باغ پرندگان ورودیش که خیلی قشنگ بود:ایول: ملت این دست زدن٬ بوق زدن٬ به به کردن و کلا همه چی کردن تا شاید فرجی شود و بالشو باز کنه :نیش: اما نشد که نشد بدون شرح ... ما رفته بودیم اینا رو ببینیم ولی اینا هی خودشونو قایم میکردن :9: ... خانه های روستایی :بدجنس: بدون شرح :نیش: شوخی کردم بدون شرح نیست. اینو یه بچه عرب دنبال میکرد٬ واسه نجات خودش پرید اون بالا :خنده2: ... یک تیر و پنج نشان :42: آخرش وقتی از باغ میومدم بیرون گفتم یه عکس دیگه بگیرم یهو این دو تا اومدن :kamyar: به چشای اون مرده نگا کنید تا این عکسو گرفتم ضربان قلبم تند تند میزد که خدا رو شکر رفع شد :خنده2:
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , January 17 #6 نقش جهان :بدجنس: عالی قاپو اینم چهل ستون که هر طوری می شمردم نمیشد چهل تا :خنده2:
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , January 17 #7 بعد از اصفهان هم رفتیم شمال که جز این دو تا عکس که مربوط به بندرانزلیه بقیه رو مناسب ندونستم بذارم :kamyar:
بعد از اصفهان هم رفتیم شمال که جز این دو تا عکس که مربوط به بندرانزلیه بقیه رو مناسب ندونستم بذارم :kamyar:
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , March 20 #8 سه شنبه 28/12/1391 چهارشنبه سوری دریاچه سد مهاباد پیکان اینطوری نباشه باهاش نمیشه جلب توجه کرد :خنده2: 3 تا بودن سومی زیاد معلوم نیس قسمت کوچکی از جمعیت. پشت سر من خیلی شلوغ تر بود :kamyar: اینم اون طرف سد
سه شنبه 28/12/1391 چهارشنبه سوری دریاچه سد مهاباد پیکان اینطوری نباشه باهاش نمیشه جلب توجه کرد :خنده2: 3 تا بودن سومی زیاد معلوم نیس قسمت کوچکی از جمعیت. پشت سر من خیلی شلوغ تر بود :kamyar: اینم اون طرف سد
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , March 20 #9 اینم ماشین خودمون که دلبری میکرد و همه نگاها بهش بود :kamyar: چقد بوس انداختن واسش :بدجنس: عکسا یکم بد شده. هوا سرد بود دستم میلرزید:خونسرد:
اینم ماشین خودمون که دلبری میکرد و همه نگاها بهش بود :kamyar: چقد بوس انداختن واسش :بدجنس: عکسا یکم بد شده. هوا سرد بود دستم میلرزید:خونسرد:
ک کیمیا کاربر ويژه 2013 , March 20 #10 KAMYAR گفت: سه شنبه 28/12/1391 چهارشنبه سوری دریاچه سد مهاباد پیکان اینطوری نباشه باهاش نمیشه جلب توجه کرد :خنده2: 3 تا بودن سومی زیاد معلوم نیس قسمت کوچکی از جمعیت. پشت سر من خیلی شلوغ تر بود :kamyar: اینم اون طرف سد کلیک کنید تا باز شود... قشنگه کامیار خان
KAMYAR گفت: سه شنبه 28/12/1391 چهارشنبه سوری دریاچه سد مهاباد پیکان اینطوری نباشه باهاش نمیشه جلب توجه کرد :خنده2: 3 تا بودن سومی زیاد معلوم نیس قسمت کوچکی از جمعیت. پشت سر من خیلی شلوغ تر بود :kamyar: اینم اون طرف سد کلیک کنید تا باز شود... قشنگه کامیار خان
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , March 27 #11 Blue Buick & Yellow Buick آخرین ویرایش: 2013 , March 27
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , March 27 #15 سلام:گل: این عکسا چقد جالبو خوشگلن:شاد2: دستتون طلا.. خسته نباشین:دوست: از تصویر امضاتونم خوشم میاد:سوت:
سلام:گل: این عکسا چقد جالبو خوشگلن:شاد2: دستتون طلا.. خسته نباشین:دوست: از تصویر امضاتونم خوشم میاد:سوت:
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , May 24 #16 زهراهجرتی گفت: سلام:گل: این عکسا چقد جالبو خوشگلن:شاد2: دستتون طلا.. خسته نباشین:دوست: از تصویر امضاتونم خوشم میاد:سوت: کلیک کنید تا باز شود... مرسی مرسی :kamyar: ++++++++ 12 بدر بود فک کنم :خنده2: گردش آمریکایی سواران مهاباد کادیلاک فلیت وود - بیوک (زرد قناری) - بیوک (آبی) - پونتیاک کاتالینا چند روز پیش :
زهراهجرتی گفت: سلام:گل: این عکسا چقد جالبو خوشگلن:شاد2: دستتون طلا.. خسته نباشین:دوست: از تصویر امضاتونم خوشم میاد:سوت: کلیک کنید تا باز شود... مرسی مرسی :kamyar: ++++++++ 12 بدر بود فک کنم :خنده2: گردش آمریکایی سواران مهاباد کادیلاک فلیت وود - بیوک (زرد قناری) - بیوک (آبی) - پونتیاک کاتالینا چند روز پیش :
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , May 24 #17 این موقعیه که هوا آفتابی و خیلی خوب بود :18: ماشین مای فادر "کادیلاک فلیت وود" و پونتیاک کاتالینا :kamyar: این موقعیه که هوا بارونی و خیلی خوب بود :52: یکم دقت کنید قطرات بارون رو هم میبینید :خونسرد: سد مهاباد بود اینجا :نیش: یه روز جمعه :52:
این موقعیه که هوا آفتابی و خیلی خوب بود :18: ماشین مای فادر "کادیلاک فلیت وود" و پونتیاک کاتالینا :kamyar: این موقعیه که هوا بارونی و خیلی خوب بود :52: یکم دقت کنید قطرات بارون رو هم میبینید :خونسرد: سد مهاباد بود اینجا :نیش: یه روز جمعه :52:
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , May 28 #18 جمعه، 3 خرداد 92 :نیش: گردهمایی خودروهای کلاسیک مهاباد :بدجنس: شروع حرکت از خونه ما تا ناکجا آباد :خنده2: اولی پدر بنده هستن در حال سوار شدن و حرکت :93: +++++++ این آقا که داره پرچم کادیلاک رو بوس میکنه مالک کادیلاک قهوه ای بودن که تو 2 تا عکس بالاتر هست و مهمون ما بودن که از تبریز تشریف آورده بودن :kamyar: آخرین ویرایش: 2013 , May 28
جمعه، 3 خرداد 92 :نیش: گردهمایی خودروهای کلاسیک مهاباد :بدجنس: شروع حرکت از خونه ما تا ناکجا آباد :خنده2: اولی پدر بنده هستن در حال سوار شدن و حرکت :93: +++++++ این آقا که داره پرچم کادیلاک رو بوس میکنه مالک کادیلاک قهوه ای بودن که تو 2 تا عکس بالاتر هست و مهمون ما بودن که از تبریز تشریف آورده بودن :kamyar:
X Xaniar متخصص بخش زوم 2013 , June 1 #20 جمعه 10 خرداد 92 پارک ملت مهاباد :18: بارش شدید باران ... پ ن : اگر با من نبودش هیج میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی ؟! :نمیدونم: :9:
جمعه 10 خرداد 92 پارک ملت مهاباد :18: بارش شدید باران ... پ ن : اگر با من نبودش هیج میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی ؟! :نمیدونم: :9: