• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خواص فلفل دلمه ای ...

shakira

متخصص بخش پزشکی
ميزان بالای ويتامين C در اين گياه به طور موثر مانع از لخته شدن خون میشود.


به گزارش افکار نیوز،

فلفل دلمه ای، گياهی است با رنگ‌های متفاوت از جمله سبز، قرمز و زرد.

اين گياه که بومی کشور آمريکاست، علاوه بر طعم خوبی که دارد از خواص زيادی نيز برخوردار است.


به بعضی از خواص اين گياه اشاره میکنیم:

1) فلفل دلمه ای براي بيماران ديابتی مفيد است.

2) با کاهش تری گليسريد باعث افزايش سوخت و ساز بدن میشود.

3) منبع مهم ويتامين Aو C است. اين ۲ آنتي اکسيدان قوی که با راديکال‌هاي آزاد بدن مقابله میکند.

4) کپساسين موجود در فلفل دلمه ای، باعث تسکين درد میشود.

5) کپساسين مانع از چسبيدن ماده سرطان‌زا به دی ان ای میشود و در نتيجه بدن را از سرطان محافظت میکند.

6) خاصيت ضدباکتريايی و ضدقارچی دارد.

7) از پوست در مقابل پيری زودهنگام محافظت میکند.

8) ميزان بالاي ويتامين C در اين گياه به طور موثر مانع از لخته شدن خون میشود.

9) گياهی تحريک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ بيش از حد را برطرف میکند.

10) ويتامين C به بهبود، بازسازی و تقويت جداره غشاء مخاطی کمک میکند.

11) ويتامين C و بتاکاروتن موجود در آن از بروز بيماریهای چشمی مانند آب مرواريد، آستيگماتيسم و پيرچشمی پيشگيری میکند.

12) غرغره با آب اين گياه گلودرد را رفع میکند.

13) برای شادابی و نرمی پوست مفيد است.

14) سرشار از خاصيت ضدالتهابی است.

15) سرماخوردگی و تب را برطرف میکند.

16) خاصيت ملين دارد.


17) برای درمان بيماریهای قلبی، التهاب مفصل و استخوان، آب مرواريد و... موثر است.


:گل:
 

diana

کاربر ويژه
ممنونم عزیزم از این اطلاعات خوبت.من هم فلفل دلمه ای رو به صورت خام وپخته دوست دارم (به خصوص به صورت پخته در خورشت قارچ)
 

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
من کلا فلفل دلمه ای رو دوست ندارم و به بوی اون حساسیت دارم و توی سفره هم باشه حالم بهم می خوره:فرار:
 
بالا