• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمونه سوالات شهرداری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

chakool_69

New member
سلام اگه میشه نمونه سوالات شهرداری و اون سوالات عمومی که دانلودش رایگان بوده و الان زمانشو تموم کردین واسم بفرستین.با تشکر
chakool_69@yahoo.com

درنا

New member
سلام لطفا سوالات عمومی آزمون استخدامی شهرداری رو خیلی زود برای منم بفرستید بیصبرانه منتظرم ممنون:فرار::ناراحت:d1363k@gmail.com

حنا57

New member
سلااام. از دوست عزيزي كه زحمت كشيدن و براي بقيه رفقا نمونه سوالات شهرداري را بطور كامل ارسال نمودند تقاضا دارم براي من هم به ايميلم ارسال كنن.
متاسفانه نوبت ما كه رسيد بسته شد و پولي شد .پيشاپيش خيلي تشكر ميكنمparvazp75@yahoo.comخيلي نياز دارم

حنا57

New member
سلام دوست عزيز
پس چي شد ارسال اين سوالات شهرداري.. بيصبرانه منتظرماااااااااااا. خدا خيرت بده عزيزم.ايمليم بالا درج شده:گل:

zoro2738

New member
نمونه سوالات استخدام شهرداری با پاسخ نامه

لطفا اگر ممکنه نمونه سوالات آزمون استخدام شهرداری را به این آدرس ایمیل کنید ممنون میشم.
f_koohian@yahoo.com

حنا57

New member
سلام ليلا جون.من بيشتر از ي هفتس ميخوام برام سوالات شهرداري رو برام بفرستن اما هنوز كسي اين بزرگواري رو نكرده...

amin khan

مدیر انجمن
سلااام. از دوست عزيزي كه زحمت كشيدن و براي بقيه رفقا نمونه سوالات شهرداري را بطور كامل ارسال نمودند تقاضا دارم براي من هم به ايميلم ارسال كنن.
متاسفانه نوبت ما كه رسيد بسته شد و پولي شد .پيشاپيش خيلي تشكر ميكنمparvazp75@yahoo.comخيلي نياز دارم

ارسال شد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا