سلام علی جان
حالا بی خبر میای صندلی داغ ؟!:خنده1:
49- سربازی دوس داری کجا بیوفتی؟
50- چطور آدمی هستی؟ لوتی؟ مذهبی ؟ لائیک؟ ساده؟ پیچیده؟ مغرور؟ افتاده؟ زودجوش؟ دیر جوش؟ پررو؟ کم رو؟
51- همرنگ جماعت شدن خوبه؟
52- عوام الناس یعنی کیا؟
53- چرا قدیما به زن میگفتن ضعیفه؟
54- از مرگ می ترسی؟
55- به نظرت اگه یکی تو دریا بمیره فشار قبرش چجوریاس؟
56- به نظرت بهتر نبود خیلی از پیامبرا به جای خاورمیانه تو آمریکا و اروپا چین و ماچین هم بودن ؟اونا احتیاج به راهنمایی و رستگاری نداشتن؟
57- علی اگه تو شرکت نفت استخدام نشی چی کار میکنی؟
58- اون خونه های سازمانی آبادان که کنار ارونده و دورش دیوار نسیت مال کیاست؟
57- راسته که تو خوزستان تابستونا ساعت 12شب تازه ملت میان خیابون؟
58 - لب کارون که می ری چی میخونی؟
59- به نظرت خوبه که الان 70% دانشگاه ها دخترن؟
60- کلا دوس نداری ازدواج کنی یا الان شرایط مناسب نیست؟
حاجی استخدامی حوضس

سربازی دوس دارم یه جا بیفتم که زیر یوغ پرفشار شمالی من جمله سیبری باشه! ولی خب یه شهرم باشه که حوصلم سر نره...زیادی اهل گشت و گذارم آبادان 6 سال خیلی سخت گذاشت چون طبیعت لا موجود :|
مدهبی ولی نه سخت گیر...راحتم یه کم زیاد..یعنی اعتدالم به نظر خودم:خنده1:
پیچیده..تا حدی مغرور..حساس..می گن مهربون و چیزی تو دلش نیست ولی شناخت شخصیتم سخته..به فکر بقیه هستم اونم زیاد..برای خودم حریم و مرز دارم..با یه نگاه یا عاشق می شم یا متنفر :|
خونسردم..ظهر تو 50 درجه آروم آروم قدم می زدم تو دانشگاه همه می گفتن بابا اینقدر خونسرد نباش!
پرروهم نه زیاد ولی رکم زیادی..معمولا حرفام با قاطغیت گفته می شه که ناشی از همون غروره فکونم...
همرنگ جماعت شدن یعنی یه حس که نیاز به اجتماعی بودن آدمارو ارضا می کنه!زیاد بهش خورده نمی گیرم..آدم ها همیشه به تکیه گاه نیاز دارن..ولی اگه یه نفر تو یه مساله که مطمینا غلطه همرنگ نشه خعلی مرده!
عوام الناس از نظر من کسایی هستن که دو روز روی یه موضع نیستن و با هر حرفی به یه سمت می چرخن! از خودشون ایدیولوژی و طرز فکر ندارن..منتظرن بقیه براشون تصمیم بگیرن...ضعیف النفس!
من افکارم زیادی مدافع حقوق زنه و اصلا از این مباحث خوشم نمیاد و این حرفو هم رده افکار قرون وسطی می بینم! به نظر به خاطر تان جسمی بوده که ملاکی از پایه اشتباس..هرچی بوده خداروشکر گذشته!
از مرگ نه ولی از پس از مرگ چرا...از جاهای ناشناخته مثل هر آدمی می ترسم..
برای من مرگ آغاز یه دالانه که انتهاشو بخاطر تاریکی نمی بینم..باید آهسته قدم بردارم ولی فشارهای پشت سر نمی ذارن!
فشار ناشی از خفگی برای عذابش کافیه نیاز به فشار دیگه نداره..خفگی در آب از دردناک ترین مرگ هاس و تا آستانش رفتم که می گم..تو یه گرداب گیر کردم حاجی بیا و ببین..هیچ کی نبود کمکم کنه بی حس شدم فقط دست خدا بود که نجاتم داد! وسط رودخونه پام به یه تخته سنگ رسید و من مرگو اون لحظه به چشمم دیدم...
ولی بنا به روایات آدم ها فشار قبرشون هرجا رخ می ده و خدا به آب دستور می ده فشار وارد کنه و حتی هوا و هرجا و محیط دیگه..نیاز نیست حتما خاک باشه!
از سوالات ذهنی من هم هست..نظر من چیزی رو عوض نمی کنه ولی من با بعثت پیامبر در عربستانم سوال دارم! چرا که وجهه دینو خراب کرده...نمی دونم

احتمالا ادامه تحصیل و تدریس در دانشگاه..بعد از چند سال تجربه هم بنا به تأسیس شرکت خصوص دارم...
اونا واس کارمندای پالایشگاه و شرکت نفتن حاجی..خونه سازمانی..به سبک انگلیسی ها ساخته شده...
بله راسته! البته اهواز و دزفول آبادان کم تر...
12 که می شه نسیم خنک تر می شه و فرصتی برای بیرون رفتن هرچند کم می ده...
لب کارون نمی رم ما یه لب دز داریم نمونش تو هیچ شهری نیست..کارون قبلا کارون بود حالا آبراه فاضلابه! معمولا با دوستم می رم و حرف می زنیم یا با خونواده...ولی اگه فازو بخوای سنتی غمگین! گلپا

مشکل من بیشتر با سربازی پسرها و رقابت ناسالمه

وگرنه نمیشه به یه دختر بگی شرکت نکن که! رقابت تو کنکور سالمه محدودیت های پسرا بخاطر سربازی بیشتره...
دوست دارم شرایطش از نظر خودم مناسب نیست...نمی خوام احساسی باشم! ازدواج فرآیندی پیچیدس تیاز به تمرکز و فکر باز داره که الآن بخاطر دغدغه سربازی و کار نمی شه

مرسی حاجی جون :گل:
@