پانته آ
متخصص بخش
یك و نیم پیمانه پلوپزی از عدس را در داخل سینی سفیدرنگی ریخته و پاك كنید. بعد از اینكه از نبودن خرده *سنگ در میان عدس*ها مطمئن شدید، آن را بشویید. بعد در قابلمه متوسطی حاوی مقداری آب بریزید و با در روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. زمان لازم برای پخت عدسی با توجه به نوع آن متغیر است، ولی معمولا برای این منظور یك ساعت و نیم زمان كافی است.
در این فاصله ی زمانی، یك عدد پیاز بزرگ را پوست گرفته و پس از شست*وشو به صورت خلالی یا ریز خرد كنید. حالا نوبت به سرخ*كردن پیاز می*رسد. بنابراین داخل تابه*ای كوچك 2 قاشق سوپ*خوری روغن مایع مخصوص سرخ*كردنی بریزید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید. در مراحل پایانی سرخ *شدن پیاز، به آن یك قاشق چای*خوری سرخالی زردچوبه هم اضافه كرده و پس از چند بار هم*زدن، شعله اجاق*گاز را خاموش كنید. از طرف دیگر قابلمه كوچكی آماده كنید و 3 عدد سیب*زمینی متوسط را بعد از شست*وشو داخل آن بریزید و بگذارید بپزد.
مدت *زمان لازم برای پخت سیب*زمینی هم معمولا یك ساعت است، ولی 10 الی 15 دقیقه پیش از پایان زمان پخت سیب*زمینی، 3 عدد تخم*مرغ را هم با دقت، *داخل آب سیب*زمینی درحال پخت قرار دهید و مراقب باشید نشكنند.
البته پیش از آن، تخم*مرغ*ها را از یخچال خارج كرده و 2 دقیقه زیر آب داغ شیر بگیرید تا تغییر دمای ناگهانی، سبب شكستن آنها نشود.
در پایان، پس از پخته*شدن سیب*زمینی*ها و تخم*مرغ*ها، پوست آنها را بگیرید و سیب*زمینی*ها را به*صورت درشت خرد كنید، ولی درمورد تخم*مرغ*ها، تنها پوست*گرفتن آنها كافی است.
سپس مواد را به همراه پیاز داغ به عدس پخته*شده اضافه كرده و با افزودن نمك و فلفل *سیاه و همچنین 50 گرم كره و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه، قابلمه را به مدت 10 دقیقه روی اجاق* گاز قرار دهید تا به اصطلاح غذا جا بیفتد
برگرفته از سایت آشپز ایرانی
در این فاصله ی زمانی، یك عدد پیاز بزرگ را پوست گرفته و پس از شست*وشو به صورت خلالی یا ریز خرد كنید. حالا نوبت به سرخ*كردن پیاز می*رسد. بنابراین داخل تابه*ای كوچك 2 قاشق سوپ*خوری روغن مایع مخصوص سرخ*كردنی بریزید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید. در مراحل پایانی سرخ *شدن پیاز، به آن یك قاشق چای*خوری سرخالی زردچوبه هم اضافه كرده و پس از چند بار هم*زدن، شعله اجاق*گاز را خاموش كنید. از طرف دیگر قابلمه كوچكی آماده كنید و 3 عدد سیب*زمینی متوسط را بعد از شست*وشو داخل آن بریزید و بگذارید بپزد.
مدت *زمان لازم برای پخت سیب*زمینی هم معمولا یك ساعت است، ولی 10 الی 15 دقیقه پیش از پایان زمان پخت سیب*زمینی، 3 عدد تخم*مرغ را هم با دقت، *داخل آب سیب*زمینی درحال پخت قرار دهید و مراقب باشید نشكنند.
البته پیش از آن، تخم*مرغ*ها را از یخچال خارج كرده و 2 دقیقه زیر آب داغ شیر بگیرید تا تغییر دمای ناگهانی، سبب شكستن آنها نشود.
در پایان، پس از پخته*شدن سیب*زمینی*ها و تخم*مرغ*ها، پوست آنها را بگیرید و سیب*زمینی*ها را به*صورت درشت خرد كنید، ولی درمورد تخم*مرغ*ها، تنها پوست*گرفتن آنها كافی است.
سپس مواد را به همراه پیاز داغ به عدس پخته*شده اضافه كرده و با افزودن نمك و فلفل *سیاه و همچنین 50 گرم كره و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه، قابلمه را به مدت 10 دقیقه روی اجاق* گاز قرار دهید تا به اصطلاح غذا جا بیفتد
برگرفته از سایت آشپز ایرانی
آخرین ویرایش: