• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کارهای طراحی شده کاربران

mohammadshamosi

کاربر ويژه
در این تاپیک کارهای طراحی شده خودتون رو قرار بدید تا یه کلکسیون خوبی جمع کنیم تا بقیه هم از روی انها الگو بگیرند

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
عالیه محمد رنگ بندیش فوق العاده است .

فقط این فونت طراح و مشاور گرافیک :فکر: نمی دونم نچسبید :فکر:

البته یه پیشنهاد برای این تاپیکه عالیت داشتم چه طوره بچه ها رو پروفایلت نظراتشونو بدن و این تاپیکت به صورت منظم بره جلو اگه موافقی همینجا بگو تا بچه ها رو پروفایلت بزارن و من این پست رو بپاکم
البته میل خودته صرفا یه نظر بود .

شادشادشادباشی.

amin

کاربر ويژه
محمد جان این یکی خیلی ساده و قابل قبول هست ، یک کار گرافیکی که به دل بشینه باید درک و خواندنش خیلی راحت باشه ، این هم به نظر من خیلی ساده و خوب هست

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
طرحش قشنگ و باحاله :دوست:
به نظر من فونتش اگه نازنین بشه توپ توپ میشه ... اون ایکونای زیرش معنی خاصی دارن ؟:فکر:
در کل کارت توپه .... کارت خواستم حتما میام پیشت... :نی نی:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام
كار جالب و زيبايي
توجه به اين نكته لازمه كه رنگ سبز و مشكي رنگ هايي هستند با هم مچ مي شن و خيلي به هم ميان اما براي اين كه چشم رو نزنه اگر رنگ سومي براي دور گيري از يكي از رنگ ها استفاده شه خيلي كارو جذاب مي كنه . مثلا دوگيري نوشته سبز رنگ با يك رنگ سوم .البته بايد دورگيريت ظريف باشه كه به كار لطمه نزنه

اين كار زيباست اما براي كارهاي چاپ كارت ويزيت معمولا استفاده از رنگ هاي شاد توصيه مي شه
به طور كل كار زيبايي

ERFAN

کاربر ويژه
1. برای درومدن این کار حتما باید به یه چاپخونه معتبر و با کیفیت بالا مراجعه کنی چون این کار بکگراندش رو هرکسی نمی تونه در بیاره مگر اینکه یه کم از رنگش کم کنی یا اینکه خطوط سفید شش ضلعی ها رو پر رنگ تر

2. فاصله آبجکت های پایین با لبه خیلی کمه حداقل 2.5 میل فاصله لازمه موقع برش از چاپ خارج میشه

3. اون کادری که برای ایمیل و شماره تماس انداختی رو کلا پررنگ کن که بکگراند روش معلوم نباشه قشنگ تر میشه

4. مدل و ابعادی که بستی برای جنس لمینت هستش ، هزینش بالاس نمی ارزه اگه مغازه نداری ، سلفون مات بزن هم قشنگ تر در میاد هم هزینه خیلی کمتره ، لمینت یه رو نمی زنن براشون نمی ارزه ، دو روشم حداقل 50000 تومن در حالی سلفون دو رو 7000 و یه روز 4000 « اختلاف قیمت خیـــلی محسوسه »

موفق باشی

آخرین ویرایش:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
عالیه محمد رنگ بندیش فوق العاده است .

فقط این فونت طراح و مشاور گرافیک :فکر: نمی دونم نچسبید :فکر:

البته یه پیشنهاد برای این تاپیکه عالیت داشتم چه طوره بچه ها رو پروفایلت نظراتشونو بدن و این تاپیکت به صورت منظم بره جلو اگه موافقی همینجا بگو تا بچه ها رو پروفایلت بزارن و من این پست رو بپاکم
البته میل خودته صرفا یه نظر بود .

شادشادشادباشی.

از همه دوستان خیلی تشکر میکنم که نظرات خودشون رو دادند ، حتما از نظراتتون استفاده میکنم که یه طرح خوبی آماده کنم و طرح نهایی رو نشونتون میدم
--------------------------------------------
در مورد پیشنهاد سمیه خانم:
سمیه خانم شما ناظم انجمن هستی و کارهایی که انجام میدید برای بهتر شدن انجمن هست
پس هر کاری که به نظرتون بهتره انجام بدید
منم همون کار رو قبول دارم

------------------------------------------------------------------------
nethunter: صرفا یه پیشنهاد بود نه از طرف ناظم !!!
هر طور خواستی تاپیک خوبتو اداره کن کمکی نیاز داشتی در خدمتم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

eliza

متخصص بخش
خیلی قشنگه.
فقط به نظر من هم اگر فونتش تغییر کنه خیلی بهترم میشه.مثل همون نازنین که بچه ها پیشنهاد دادن...
اما کار زیباییه.موفق باشی.:نیش:

t92

متخصص بخش

محمد جان طرحت همش خوشگل هستن . . . کار ویزیتت هم اون آدمایی که گذاشتی کمی سادگی کار رو مخفی می کنن . . .
فونت فارسی که توی این استفاده کردی چیه؟
28712862914561.jpg

Alireza

کاربر ويژه
محمد جان کارت قشنگه ، ولی یه مشل داره و اونم فاصله اطراف هست که تو چاپ مشکل میشه ، فاصله از هر طرف 3 میلی رو باید داشته باشی ...
مشکل دیگش هم وسطش هست و نوشته و فونت که سینک نیستن با کار
ولی طرح و ایده خیلی عالیه

mohammadshamosi

کاربر ويژه
محمد جان طرحت همش خوشگل هستن . . . کار ویزیتت هم اون آدمایی که گذاشتی کمی سادگی کار رو مخفی می کنن . . .​

فونت فارسی که توی این استفاده کردی چیه؟

28712862914561.jpg
آرش جون این فونت نیست
این رو خودم از توی صفحه درآوردم و برش دادم
البته چند تا فونت که شبیه این باشه رو دیدم اما به تمیزی این نیستند
ولی
کلمه پایینش فونت هست

mohammadshamosi

کاربر ويژه
محمد جان کارت قشنگه ، ولی یه مشل داره و اونم فاصله اطراف هست که تو چاپ مشکل میشه ، فاصله از هر طرف 3 میلی رو باید داشته باشی ...
مشکل دیگش هم وسطش هست و نوشته و فونت که سینک نیستن با کار
ولی طرح و ایده خیلی عالیه
ممنون از نظرت علیرضا جان
حالا که دقت کردم فهمیدم که درست میگی
حتما درست میکنم ایرادهایی که گفتی
ممنون

rahnama

پدر ایران انجمن
آفرین محمد جان . بنظر من عالی است.:گل:
باور کنید با شناختی که از محمد :گل: دارم به عشق علی جان طراحی کرده که بی نظیر شده.
آرش جان شما هم کم زحمت نمیکشی عزیز من.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
آری هدرمون خیلی باحاله من خوشم ویامد خیلیییییییییییییییییییییییییییییی:داغ:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام
والا اين بار نيومدم به رنگ كار گير بدم راستش من اينه هدر تو يه سايت معروف ديگه هم ديدم . مدت هاست هدر اونهاست . برا همين اينجا ديدم از ارتباط با ما اون سايت استفاده كردم و پرسيدم ديدم طراح اونها كلا با مال ما فرق داره . خيلي عجيبه طرح ها مو نمي زنه . مي شه آقاي شموسي لطف كني يه توضيحي بدي . چون به هر حال اگر اونها هدر ما رو برداشتن كه خوب بايد ازشون بخوايم بردارن . اگر ما برا اونها را برداشتيم كه حتي برا موقتي هم كار درستي نيست . ممنون مي شم برا توضيح

BLaDe

متخصص بخش زبان
قشنگ بید
خسته نباشید
همچنان به کارتون ادامه بدید
جای خوشحالیه که تو این انجمن هم کارهای گرافیکی داریم

بالا