[FONT=Vazir] ص صاد صـــ... :داغ:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , February 26 #2 پاسخ : گنجینه ی اشعار برای مشاعره با :. ص .: صبحدم پیچک باغ برسر شاخه تاک سبز بالا می رفت با خودم می گفتم : سبـــــــــــــــــــز بالا بــــــــــــــــــروی ...
پاسخ : گنجینه ی اشعار برای مشاعره با :. ص .: صبحدم پیچک باغ برسر شاخه تاک سبز بالا می رفت با خودم می گفتم : سبـــــــــــــــــــز بالا بــــــــــــــــــروی ...
Y yalda1375 کاربر ويژه 2012 , February 26 #3 پاسخ : گنجینه ی اشعار برای مشاعره با :. ص .: صدبادصبا اینجا با سلسله میرقصد این است حریف ای اد تا باد نپیمایی
پاسخ : گنجینه ی اشعار برای مشاعره با :. ص .: صدبادصبا اینجا با سلسله میرقصد این است حریف ای اد تا باد نپیمایی
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , March 12 #4 صنم اندر بلد کفر پرستند و صلیب زلف و روی تو در اسلام صلیب و صنمند
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 29 #5 صبر توقع مكن ز دل، كه نخواهند باج ز بيچاره اي كه آه ندارد
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 29 #6 صداي التفاتی از سر اين خوان نمی جوشد لب گوري مگر واگردد و گويد بيا اينجا
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 29 #7 صد حيف كه ما پير جهانديده نبوديم روزي كه رسيديم به ايام جوانی
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 29 #8 صدخانه اگر به طاعت آباد كني به ز آن نبود كه خاطری شاد كني
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 29 #9 صفایی بود ديشب با خيالت خلوت ما را ولي من باز پنهانی تو را هم آرزو كردم
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 29 #10 صورت نبست در دل من كينه ی كسي آيينه هرچه ديد فراموش مي كند
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 30 #11 صورت وهمي به هستي متّهم داريم ما چون حباب آينه بر طاق عدم داريم ما
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , May 2 #12 صدایت میکنم هر شب ، تو هم امشب صدایم کن تو مغروری ، غرورت را فقط یک شب فدایم کن!
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 26 #14 مولانا: صد هزاران كيميا حق آفريد كيميايى همچو صبر آدم نديد ...
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 19 #15 صدایم خیس و بارانی است... نمی دانم چرا در قلب من پاییز طولانی است!
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 19 #16 صدا كن مرا صدای تو خوب است صدای تو سبزينه ی آن گياه عجيبی است كه در انتهای صميميت حزن می رويد...
م مهشید کاربر ويژه 2012 , August 29 #18 صد بـار بدی کردی و دیدی ثمرش را خوبی چه بدی داشت که یکبـار نکردی
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 19 #19 صحبت عافيتت گرچه خوش افتاد اى دل جانب عشق عزيزست فرو مگذارش
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , November 23 #20 صد بار به سنگ کینه بستند مرا از خویش غریبانه گسستند مرا گفتند همیشه بی ریا باید زیست آیینه شدم باز شکستند مرا
صد بار به سنگ کینه بستند مرا از خویش غریبانه گسستند مرا گفتند همیشه بی ریا باید زیست آیینه شدم باز شکستند مرا