• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امکان جدید امتیاز به پست ها + آموزش

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
عزیزان امکان جدیدی به انجمن اضافه شده است که توسط این امکان کاربران عزیز میتونند به پست ها امتیاز دهند.
این امکان حدود یک سال پیش بر روی انجمن فعال بود که بعدها غیر فعال کردیم.
امکان خاصی رو که ما این بار به این سیستم افزوده ایم و شاید در بین انجمن های ایرانی کم و بیش بی نظیر باشه، بدین صورت هست که کاربران عزیز میتوانند با فعال نمودن اطلاع رسانی که برای این سیستم نصب شده با دریافت پیام خصوصی از امتیازاتی که کاربران دیگر به پستهای آنها میدهند مطلع شوند. این امتیاز ها به دو صورت امتیاز مثبت و منفی متوانند داده شوند.

آموزش:

*نحوه دادن امتیاز به پست ها:

1.PNG
توجه:
هر نوشته ای را که در کادر پی نوشت شما وارد نمایید برای کاربر دریافت کننده امتیاز ارسال میشد.

*نحوه مشاهده ی امتیازات دریافت شده از سایر کاربران:
شما از قسمت مشخصات کاربری (اینجا) میتوانید امتیازات دریافتی خود را مشاهده کنید.

2.PNG
توجه:
در این قسمت علامت سبز رنگ نشانه ی دریافت امتیاز مثبت و علامت قرمز نشانه دریافت امتیاز منفی می باشد.(با رنگ آب مشخص شده اند)
پیام هایی که در قسمت پی نوشت توسط کاربر امتیاز دهنده نوشته شده است در این قسمت قابل مشاهده هستند.(با رنگ آب مشخص شده اند)

*امیتازات:
امتیازات کاربران در این قسمت از پست بیت قابل مشاهده برای عموم هستند:

5.PNG
*نحوه فعال نمودن اطلاع رسان سیستم امتیازات کاربری:
شما میتوانید با فعال نمودن سیستم اطلاع رسانی که برای این امکان نصب و راه اندازی شده است از طریق پیام خصوصی هنگام دریافت امتیاز از کاربران مطلع شوید.
شما میتوانید از قسمت تنظیمات شخصی (اینجا) مانند تصویر زیر امکان اطلاع رسانی دریافت امتیازات از کاربران را از طریق پیام خصوصی فعال کنید.
جهت فعال نمودن اطلاع رسان وارد تنظیمات شخصی خود شوید (میتوانید جهت ورود اینجا کلیک کنید) و مانند تصویر زیر در قسمت امتیاز کاربری تیک گزینه اطلاع رسانی با پیام خصوصی را بزنید و رد آخر تنظیمات خود را از پایین صفحه ذخیره نمایید.

3.PNG
بعد از فعال نمودن اطلاع رسان مذکور شما با دریافت امتیاز از کاربران پیامی به شکل زیر به صورت خصوصی دریافت خواهید کرد:

4.PNG
توجه: نکته ی مهم در این رابطه این است که امتیاز دریافتی شما از کاربران مختلف به اندازه ی امتیاز جمع کرده ی هر یک از کاربران متفاوت است. یعنی کاربران با امتیاز بالاتر با هر بار امتیاز دادن امتیازات بیشتری به شما اعطا میکنند.

موفق باشید
ایران انجمن

Xaniar

متخصص بخش زوم
ممنون علی جان عالیه
یه سوال :
توی شکل زیر مجموع امتیاز من رو نوشته 3240

اما توی پست بیت من مثل شکل زیر نوشته 825

این چجوریه؟ چرا مثل هم نیستند؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

من اینجا یه مشکل دارم ، اونم اینه که توی کنترل پنلم که میرم چیزی بعنوان امتیاز نداره.

اما توی پست بیت زده شده .

u3josrt0bkpblw8l0do.jpg

BLaDe

متخصص بخش زبان
احمد خان در جواب شما با اجازه علی خان باید بگم که شاید این به این خاطره که شما هنوز امتیازی از کاربرای دیگه دریافت نکردید و به محض دریافت امتیاز از یکی از پست هاتون اون کادر واستون میاد و میتونید امتیاز کل و متن اون امتیاز رو ببینید ....:نیش: یعنی اون امتیازه رو الکی سیستم زده ....

واسه من هم اولش اینطوری بود و بعد از دریافت امتیاز ، اون کادر واسم اومد ....
:شاد:

من هم مشکلی مشابه مشکل کامیار دارم و امتیازام یکی نیست و فرق داره ....
:سوت:

emtiaz.jpg

سوال هم درباره این امکان دارم :

آیا امتیاز همه کاربرا از صفر شروع میشه یا طبق مقام و سمت هر کاربره ؟

آخه این امکان امروز فعال شده ، اونوقت من از کجا انقدر امتیاز دارم ؟ در صورتی که تا حالا فقط یه نفر بهم امتیاز داده !!!

آخرین ویرایش:

Mahdi Askari

مدير فنی
آیا امتیاز همه کاربرا از صفر شروع میشه یا طبق مقام و سمت هر کاربره ؟

آخه این امکان امروز فعال شده ، اونوقت من از کجا انقدر امتیاز دارم ؟ در صورتی که تا حالا فقط یه نفر بهم امتیاز داده !!!

دوست عزیز معمول ایمه که برای هر گروه کاربری امتیاز خاصی در نظر گرفته میشه
که این امتیازات بنا به تعداد پست ها ، تعداد امتیازاتی که به دیگران داده و ... افزایش پیدا میکنه

حالا من فک می کنم علی خان برای هر گروه امتیاز خاصی در نظر گرفته باشه

نیکا

متخصص بخش معماری
سلام
این امکان به یه شکل دیگه تو یه انجمن دیگه بود ، خیلی دوست داشتم اینجا هم داشتیم . خیلی خوبه .:63::8:
مرسی ادمین عزیز :5:

یاسی جون یکی از خوبیهای این امکان اینه که اسپم ها کم میشه ، مخصوصا تو تاپیک هایی که به هیچ وجه نباید اسپم داده بشه و تخصصیه .
چون میشه عبارتهایی مثل متشکرم ، ممنون، خیلی خوب بود و ... رو با این امکان به نویسنده انتقال داد و دیگه اسپم کم میشه .
بازم مرسیییییییی :39:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
عزیزان یک میزان امتیاز داریم که در قسمت پست بیت همه کاربران نمایش داده میشه و قابل نمایش برای همه است و این امتیاز هر فرد محسوب میشه و از عوامل مختلفی شکل میگیره و یک میزان امتیاز دریافتی داریم که در قسمت کنترل پنل شما نمایش داده میشه و این میزان اعتبار و امتیازی هست که کاربران عزیز از دیگر عزیزان دریافت کرده اند.
مجموع این میزان امتیازات فقط از طریق گرفتن امتیاز از دیگر کاربران تعیین نمیشند بلکه ارسال پست، ارسال پیام بازدیدکننده و دریافت تشکر و زدن تشکر و ... و در واقع هر نوع عملکرد در انجمن به نسبت تاثیر و اهمیتش پوینت مخصوص به خودش رو داره. میزان امتیازی دریافتی از دیگران هم بخشی از این امتیاز رو تشکیل میده و نه همه ی امتیاز های شما که مجموعه این امتیاز ها در پست بیت کاربران با عنوان میزان امتیاز محاسبه و درج میشه. یعنی امیتازی که مد نظر است و معیار، در قسمت پست بیت برای همه کاربران نمایش داده میشه شکل گرفته از امتیازات مختلف با توجه به میزان فعالیت کاربران است. از جمله ی این ملاک ها میزان امتیاز دریافتی از دیگران ، تعداد ازسال پست ها ، تعداد تشکر ها و ... هستند.

موفق باشید

نیکا

متخصص بخش معماری
من یه مشکلی دارم :ناراحت:
امتیاز ها و زمان و تاریخشونو می تونم ببینم ولی اسم امتیاز دهنده نیست ...
شبیه عکسی که BLADE عزیز گذاشته ....
مشکل از کجاست ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مشکل از کجاست ؟
نیکای عزیز لطفاً یک عکس از این قسمت قرار بدید تا بررسی کنم.

BLaDe

متخصص بخش زبان

نقل قول نوشته اصلی توسط نیکا نمایش پست ها
من یه مشکلی دارم
مشکل از کجاست ؟

فریده گل گفتی ... خدا خیرت بده .... منم همین مشکل رو دارم و از مریم داشتم می پرسیدم بینم از کجا باید ببینیمش ...
اینم عکسش خدمت شما علی خان بزرگ :

name emtiaz dahande.jpg فایل پیوست شد ...

آخرین ویرایش:

Mahdi Askari

مدير فنی
من فکر کنم از تنظیمات گروه های کاربری انجمن باشه
احتمالا گزینه
« بتواند افرادی که درجه داده اند را مشاهده کند »
روی خیر قرار دارد
به همین دلیل احتمالا شما نمی تونید اسم شخص رو مشاهده کنید

Mahdi Askari

مدير فنی
احتمالا باید از همون قسمت تنظیمات اصلی انجمن باشه

حالا علی میاد توضیح بیشتر میده

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مشکل از کجاست ؟

فریده گل گفتی ... خدا خیرت بده .... منم همین مشکل رو دارم و از مریم داشتم می پرسیدم بینم از کجا باید ببینیمش ...
اینم عکسش خدمت شما علی خان بزرگ :

مشاهده پیوست 1304 فایل پیوست شد ...

عزیزان لطفاً چک کنید ببینید مشکلتون حل شده؟ لطفاً نتیجه رو هم اعلام کنید.

baroon

متخصص بخش ادبیات

من عصر یک مورد دریافت کردم، درست شده بود اما توی پیغامی که الآن باز کردم اسم کاربر نبود.
:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

من عصر یک مورد دریافت کردم، درست شده بود اما توی پیغامی که الآن باز کردم اسم کاربر نبود.
:گل:

باران عزیز، جهت تست من یک امتیاز الان به پست شما دادم، لطفاً ببینید مشکل نشون ندادن نام کاربری موجود هست و یا نه؟!

بالا