• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات فنی را گزارش دهید

BLaDe

متخصص بخش زبان
در اینجا میشه مشکلات کاربری خودتون رو در همین تاپیک بدون شلوغ کردن و زدن تاپیک های مختلف بنویسید و بپرسید مثل من ... خلاص

حالا دیگه خود دانید
:ناراحت:
فقط مرا راهنمایی کنید :گریه:

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
چطور میتونم پستی رو در یک تاپیک به قبل از یک پست دیگه در همون تاپیک بیارم یا منتقل کنم .. یعنی پست مورد نظرم قبل از پست دیگری در همون تاپیک نمایش داده بشه ..

و اینکه چطور باید پستی که در یک تاپیک نوشته شده رو به یک موضوع ( تاپیک ) دیگر منتقل کنم ؟؟؟

t92

متخصص بخش
خب در مورد قسمت اول سوال که امکان بردن یه پست جدید به داخل یه تاپیک قدیمی با ترتیب بندی اول جدید بعد قدیمی ممکن نیست.
درمورد قسمت دوم سوالتون:
داخل تاپیک مورد نظر برای پست مورد نظر تیک مربوطه رو می زنید سپس از پایین صفحه و پایین پایین ترین پست صفحه سمت چپ نوشته ترکیب پست ها . . .این جا لیستی از کارهای مدیریتی ممکن هست که از اونجا "جدا کردن پستها" رو می زنید بعد آدرس تاپیکی رو که می خواید این پست به داخل اون انتقال داده بشه رو در کادر مربوطه وارد می کنید و و جدا کردن پستها رو می زنید.بازم سوالی داشتید بپرسید.
فقط از ایجاد تاپیک های تکراری تا حد امکان خودداری کنید.
خسته نباشید.

BLaDe

متخصص بخش زبان
ممنون آرش عزیز ..
حال چگونه موضوعات اسپم ( حذف شده های تالار زبان) در زیر شاخه های مختلف رو بفرستم تو تاپیک اسپم در بایگانی سایت ؟؟؟؟؟

متاسفانه من اجازه دسترسی به قسمت بایگانی رو ندارم و هر دفعه این پیغام موقع انتقال موضوعات اسپم به موضوع اسپم در بایگانی سایت واسم میاد :

پیام سیستم

شما در انجمن مقصد مجوز لازم برای مدیریت موضوعات و پست های حذف شده را ندارید.

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
لینک پستی را در تایپیک چگونه می توان نوشت. مثال در تایپیک شخصی به شخ... بخواهم یکی از پستها را با لینک برای عزیزی بفرستم چکار باید بکنم؟

t92

متخصص بخش
برای این کار هم دو راه دارید . . .
1.یا وارد موضوع مورد نظر شده و از منوی بالای بالاترین پست صفحه از داخل ابزارهای مدیریت گزینه انتقال یا گزینه دیگری رو که مورد نظرتون هست مثل ادغام انتخاب کنید بعد ادامه را بزنید و سپس از لیست انجمن ها انجمن مقصد رو انتخاب کنید.در ضمن سه تا گزینه هست به منظور قرار دادن لینک جابجایی موضوع در انجمن مبدا.این رو هم بستگی به میل خود تنظیم کنید.
2.روش دوم هم در لیست انجمنی که موضوع و تاپیک داخل اون انجمن یا زیر بخش هست تیک موضوع مورد نظر رو بزنید و از پایین صفحه ابزارهای مدیریت وجود دارند.انتقال یا عمل مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید و ادامه کار همون کاری هست که در روش بالا ذکر شد.
خسته نباشید.

t92

متخصص بخش
جواب آقا هوشنگ عزیز:
هر پست توی یه کادر جدا هست.اگه از روی کادر قسمت بالا سمت چپ کادر که یک شماره مربوط به شماره پست در موضوع مورد نظر است کلیک کنید وارد یه صفحه مجزا برای فقط پست مورد نظر می شید.از اینجا لینک رو کپی کنید.
مثلا:
http://www.iranjoman.com/13157-post5.html
:گل:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سلام ادمین لطظفا مشخصات تولد من رو تغییر بدین به Sunday, January 10, 1993

آخرین ویرایش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
منم همین مسیر رو به قلب یخی نشون دادم گویا در هنگام ذخیره تغییرات مشکل دارن باز خودشون بیشتر توضیح میدن

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سلام امروز این مشکل برام خیلی پیش اومده پیغام زیر رو میده همش مطمثنا از تبلیغ هست که به سایت مورد نظر وصل نمیشه و انجمن لود نمیشه و می مونه connectiong to oxincode.com....
fsjmh8my2qeh8ziaw34.jpg

آخرین ویرایش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
دوستان دقت کنید که این تاپیک برای بیان مشکلات کاربری شما در حین کار با انجمن میباشد نه مکانی برای پیشنهادات شما

با تشکر از پیشنهادات دوستان و دقتی که دارید تمام پستهای مربوط به پیشنهاد به تاپیک مربوطه به آدرس زیر منتقل شد.
از این بعد پیشنهادی داشتید در تاپیک زیر قرار بدید.

ممنون از دقت نظر شما
http://www.iranjoman.com/thread-366.html

Moon Girl

کاربر ويژه
سلام دوباره
دوستان نمیدونم این مشکل هست یا کلاً نداره انجمن چنین امکانی رو !
- الان من توی امضام عکس نمیتونم بزارم !!! مشکل از کجاست ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام دوباره
دوستان نمیدونم این مشکل هست یا کلاً نداره انجمن چنین امکانی رو !
- الان من توی امضام عکس نمیتونم بزارم !!! مشکل از کجاست ؟

منم ندارم !
فک میکنم ادمین عزیز محدودیت گذاشته ! :نیش:

این امکان برای کاربری ویژه غیر فعال است .
ولی میتونید از این راه استفاده کنید :
عکس مورد نظرت,ن را در آپلودسنتر عکس زیر آپلود کنید :
333.ir
عکس آپلود شده رو کپی کنید و در قسمت مخصوص امضای خودتون paste کنید.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
امشب خواستم توی بخش کارهای طراحی شده کاربران طرحم رو بزارم ولی قسمتی رو ندیدم که مثل همیشه متنم رو تایپ کنم و ارسال کنم
توی عکس زیر ببینید:

200axxxx.jpg

آخرین ارسالی این بخش رو ندا خانم دادند که بعد از اون باید مستطیلی که ارسال جدید رو ارسال میکنیم باشه ولی نبود!!!!!!!!!!
3 ، 4 بار هم امتحان کردم ولی خبری نبود

t92

متخصص بخش
با سلام:نیش:
من امکان ویرایش پست ندارم؟
علتش چی میتونه باشه ؟
خیلی ممنان:سوت:

بالا