• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ايجاد انجمن جديد

valiasr

New member
با سلام
آيا كمبود يك انجمن به نام انجمن اسلامي در سايت احساس نميشود كه بطور مستقل فعاليت كند؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
آيا كمبود يك انجمن به نام انجمن اسلامي در سايت احساس نميشود كه بطور مستقل فعاليت كند؟

با سلام
دوست عزیز این بخش در ماه های گذشته در انجمن موجود بوده، منتها به دلیل عدم دانش کافی ما در مدیریت موضوعات و پاسخ روشن و آگاهانه و مستند به سوالات و شبهات کاربران و برای جلوگیری از پخش حدس و گمان ها در غالب مباحث و پاسخ های دینی موقتاً غیر فعال شده است.
فکر میکنم موارد حساس رو که ریشه در اعتقادات مردم دارند باید به اهل فنش سپرد و کوچکترین رفتار و راهنمایی اشتباهی در این موارد به دلیل حساسیت موضوع قابل پذیرش نیست.

موفق باشید

kamrang

New member

با سلام
دوست عزیز این بخش در ماه های گذشته در انجمن موجود بوده، منتها به دلیل عدم دانش کافی ما در مدیریت موضوعات و پاسخ روشن و آگاهانه و مستند به سوالات و شبهات کاربران و برای جلوگیری از پخش حدس و گمان ها در غالب مباحث و پاسخ های دینی موقتاً غیر فعال شده است.
فکر میکنم موارد حساس رو که ریشه در اعتقادات مردم دارند باید به اهل فنش سپرد و کوچکترین رفتار و راهنمایی اشتباهی در این موارد به دلیل حساسیت موضوع قابل پذیرش نیست.

موفق باشید
من هم موافقم ما در انجمن شهروند این بخش رو داشتیم و کلی ماجرا

TAHEREH

متخصص بخش

با سلام

موفق باشید
با سلام
بنده هم موافق حرفاتون هستم ولی سایت هایی وجود دارن به عنوان سایت مرجع
به نظرم میشه با معرفیه اونها شبهات کاربران رو به اون سایتها ارجاع بدیم
بنده خودم مدتی مدیر بخش مذهبی در یک انجمن بودم
میتونم در این مورد کمکتون کنم

آخرین ویرایش:
بالا