• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرسنجی انتخاب بهترین مدیر ارشد ایران انجمن در سال 1391

نظر شما در مورد بهترین مدیر ارشد ایران انجمن چیست؟

• asl_davood

رای: 23 33.3%
  • fatemeh

رای: 20 29.0%
  • mitra mehr

رای: 16 23.2%
  • Silver Star

رای: 10 14.5%

• مجموع رای دهندگان
    69
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام خدمت همراهان ایران انجمن
به یاری خداوند متعال و با کمک تک تک شما عزیزان، یک سال دیگر رو در کنار هم پشت سر گذاشتیم.
امسال برای اولین بار مدیران ارشد رو در شاخه ای جدا و مختص به این گروه کاربری شرکت دادیم.
این نظر سنجی مربوط به انتخاب بهترین مدیر ارشد سال ایران انجمن هست، مدیران کل سایت با در نظر گرفتن جوانب و ویژگی های مختلف برترین مدیران ارشد سال 91 ایران انجمن را انتخاب و در این نظرسنجی شرکت داده اند.

بدین ترتیب برترین مدیران ارشد سال 1391 ایران انجمن از دید مدیران کل سایت به صورت زیر اعلام میگردد:
(به ترتیب حروف الفبا)

asl_davood
به جهت مدیریت حرفه ای بخش تحت سرپرستی خود، تلاش موثر در پاسخگویی و رفع سوالات کاربران بخش خود، رفتار حرفه ای بر طبق قوانین عملکرد مدیران و تغییر و تحول اساسی در بخش تحت سرپرستی خود.

fatemeh

به جهت مدیریت حرفه ای بخش تحت سرپرستی خود، فعالیت مستمر در طول سال و تلاش موثر در نظم بخشیدن بخش تحت سرپرستی خود.

mitra mehr
به جهت مدیریت حرفه ای بخش تحت سرپرستی خود، ایجاد هماهنگی و رهبری تیم مدیریت خود، تلاش موثر در پاسخگویی و رفع سوالات کاربران بخش خود و تغییر و تحول اساسی در بخش تحت سرپرستی خود.

Silver Star

به جهت مدیریت حرفه ای بخش تحت سرپرستی خود، فعالیت مستمر در طول سال و ایجاد تغییر و تحول نسبی در بخش تحت سرپرستی خود.

و اما حال نوبت به انتخاب برترین مدیر ارشد ایران انجمن از دید کاربران میرسد.
جهت انتخاب مدیر ارشد برتر سال ایران انجمن از دید کاربران سایت شما عزیزان تنها امکان انتخاب یکی از چهار نفر شرکت داده شده در نظر سنجی را دارید.

[HIGHLIGHT]توجه:[/HIGHLIGHT]ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دلسوزانه تمامی مدیران ارشد عزیز ایران انجمن، لازم به ذکر است علت اینکه اسم همه مدیران ارشد در این نظرسنجی نیست کم کاری نبوده ؛ بلکه به هر حال نیاز به گزینش بوده و ما برای گزینش تمام مواردی رو که یک مدیر ارشد می بایست دارا باشد رو در نظر گرفتیم :گل:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
رای دادم :توافق:
اینجا هم میخوام از 3نفر تشکر و قدردانی کنم
اول میترا عزیز که در بخش جدید همیشه حمایتم کرده و راهنمایی :گل:

آقا عسل که هر وقت احساس پوچی و بی هدفی تو کارمدیریتیم داشتم (مثله الان) کمکم کرده برای تغییر دیدم :گل:
اما فاطمه عزیز که همیشه ارسالایه بخش ادبیات رو چک میکنه و اگه تغییری تو ارسالام داده همیشه بهم اطلاع داده که واقعا شرمنده ش بودم :گل:

برای مدیر ارشد جوان سولماز جان هم آرزویه موفقیت و سربلندی دارم :گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
نظرسنجی بهترین ناظم رو هم میذاشتین دیگه :نیش:
هرچند نیاز نیست مشخصه کی اول میشه دیگه :0mid: :قلیون:
من رایمو نگه میدارم تو این 1 هفته ای بررسی میکنم بعد رای میدم در هر سه نظرسنجی :بله:

Mans0ur

New member
منم مفتخرم اعلام کنم که رای خودمو به صندوق انداختم :نیش:

ولی خب جا داره از زحمات همگی دوستان مسئول از مدیران کل گرفته تا مدیر ارشد ، ناظم و مدیر بخش تشکر و قدرانی کنم.

از دوستان گرامی شرکت داده شده در این بخش ( asl_davood ، fatemeh ، mitra mehr ،
Silver Star )خیلی خیلی تشکر میکنم بابت زحمات و تلاش مستمرشون.

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
اوووووووووووووووه انتخاب خيلي سخت بود ولي بايد يكي رو انتخاب ميكرديم :احترام:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
منم رایمو دادم:احترام:

متاسفانه مدت زیادی نیست هستم و خیلی شناخت ندارم و بر اساس همین مدت کم رای دادم:خنده1:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
:ناراحت:متاسفانه باید یکیو انتخاب کنیم:ناراحت:
خو منم انتخاب کردم دیگه:شاد:
موفق باشین همتون ، منم همینطور...:سوت:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من چی ؟ اسمم چیرا نیست؟:مشکوک::مشکوک:
منم خوب تو حضورم منحصر بفرد بودم دیگه...:sanjaghi:

parisa

متخصص بخش
بین فاطمه خانم ومیترا خانم انتخاب خیلی سخت بود چون هردوشون وخیلی دوست دارم
اما من به میترا خانم رای دادم چون با این که مشغله بیشتری دارن اما حضورشون پر رنگ تر هست
وبرای مدیران ارشد دیگه هم ارزوی موفقیت وپیشرفت در مراحل زندگیشون دارم:گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی
از 4 مدیر ارشد معرفی شده، بی نهایت سپاسگزارم.:گل::احترام:

از سایر مدیران ارشد انجمن نیز قدردان و سپاسگزارم.:گل::احترام:

:گل::loveiranjoman::گل:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
از 4 مدیر ارشد معرفی شده، بی نهایت سپاسگزارم.:گل::احترام:

از سایر مدیران ارشد انجمن نیز قدردان و سپاسگزارم.:گل::احترام:

:گل::loveiranjoman::گل:

سپاس فراوان از تو که به یاد بودی... همین کلی از اول شدن برام با ارزش تره...:نیش2::بغل::بغل::بغل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

من از همه ی مدیران ارشدمون صمیمانه ممنونم. رفتار عمومی خاص و پرارزششون دلگرمی انجمن ماست. تعداد پست ها هم که برای شخص من خیلی ملاک نیست و معتقدم هر یک پست هم ارزش خودش رو داره. بگذریم که همه ی ارشدهامون توی برهه های زمانی مختلف خوش درخشیدند و می درخشند. :شاد:

امّا از دو ارشدمون بیش از گلای دیگه دلخوشم به جهت ملاک قراردادن سلیقه ی شخصیم در نوع رفتارشون به علاوه ی وسعتی که به بخششون بخشیدن و تحوّل اساسی ایجاد کردن. میترای عزیزم و داوود گل.

داوود عزیز به جهت فعالیت گسترده، دلسوزانه و حرفه ای نمونه ست توی انجمن ما. برای بخش کتابخانه فرای توقع من و قرارمون کار کرد و مایه گذاشت و حضور ایشون برای من واقعاً مث یه ستون محکم هست. ممنونیم مدیر فراتر از لایق :دست:

میترای گل هم روز بهروز برای بخشش طرح میریزه و وسعت میده و ایده های نو داره.:دوست:
بازم عمیقاً از تک تک مدیران ارشدمون ممنونم و به بودنشون می بالم. :14:
از این تریبون استفاده می کنم و از همه ی مدیرانمون و حتی کاربران بااخلاق و صمیمی و دوست که زحمت می کشن برای رشد انجمنمون سپاس جانانه دارم. باشد که در کنار هم شهر دلمون و انجمنمون رو آباد کنیم.:گل::شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا