• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرسنجی انتخاب پاسخگوترین مدیر سال 91 ایران انجمن

پاسخگوترین مدیر سال91 ایران انجمن؟

• palang

رای: 42 75.0%
  • sky boy

رای: 14 25.0%

• مجموع رای دهندگان
    56
وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
در این تاپیک پاسخگو ترین مدیران سال 91 ایران انجمن از دید مدیران کل سایت معرفی خواهند شد و در مرحله ی بعد نوبت به شما دوستان عزیز است تا یکی از عزیزان رو به عنوان پاسخگوترین مدیر سال 1391 ایران انجمن از دید کاربران و از طریق نظرسنجی این تاپیک انتخاب نمایید.

از دید مدیران کل سایت پاسخگو ترین مدیران سال 1391 ایران انجمن به شرح زیر اعلام میشوند:

1- palang
2- sky boy

دلایل: پاسخگویی خوب پر حوصله و همراه با تخصص مناسب به کاربران در تاپیک ها و بخش های مختلف در طول سال. رعایت اخلاق و رفتار مناسب و متعهدانه به سایت.

---
این انتخاب از دید مدیران کل سایت صورت گرفته است، و حال نوبت شما دوستان عزیز است تا یکی از این دو عزیز را به عنوان پاسخگوترین مدیر سال 91 ایران انجمن از دید کاربران انتخاب نمایید.
فراموش نکنید که امکان نظر سنجی تا پایان سال 91 وجود خواهد داشت و این دو مدیر جهت کسب عنوان برترین مدیر سال 91 ایران انجمن از دید کاربران سایت به رأی شما عزیزان احتیاج دارند! :نیش:

موفق باشید

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
آقا پلنگ....من اسکای بوی عزیز رو اصن نمیشناسم و برخوردی نداشتم(پس دلیل نمیشه ایشون خدایی نکرده...):خجالت2: ولی آقا مهدی در کل خیلی راهنماییم کردن...همکار هرچی پول دادن باید نصف کنی با من:خنده1::توافق:

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
با شناختي كه از يكي از اين مديرا داشتم يكيشونو انتخاب كردم.:خجالت2::تعجب2::سوت:
(چيشد؟؟؟ چي گفتم؟؟؟)
:تعجب2::تعجب2:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
خب منکه فقط یکی از عزیزان رو میشناختم ... پس...:سوت:
ایشالا مدیریت خودم:سوت:
واااااااا چیه؟:تعجب2:چپ چپ نگا نکنید بابا شوخی کردم...:ایرانجمن:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
خب باید بگم که ابتدا که این نظرسنجی رو دیدم تعجب کردم!!
انتظار نداشتم که توی این نظرسنجی ها باشم;چون مدت زمانی که عضوم همخونی نداره با پلنگ و سال 91رو کامل نبودم
ولطف آدمین بوده که پاسخگویی در ما دیده ! فکر میکنم رای خودمم باید پلنگ باشه.

amir551

کاربر ويژه
ضمن تشکر از اسکای بوی عزیز:بای:
به پلنگ رای دادم ؛ نه به خاطر پاسخگو بودنش، به خاطر پلنگ بودنش
viannen_40.gif

Mahdi Askari

مدير فنی
ضمن تشکر از اسکای بوی عزیز:بای:
به پلنگ رای دادم ؛ نه به خاطر پاسخگو بودنش، به خاطر پلنگ بودنش
viannen_40.gif

باتشکر از شما
ولی سعی میکردید اگر شناختی ندارید رای ندید
چون اسکای بوی عزیز خیلی بهتر و زیبا تر به سوال ها جواب میدادند و خود من خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم
و رای خود من هم ایشون بود
اما اینطوری با نشناختن رای میدید در حق یکی از طرفین ظلم میشه:گل:

parisa

متخصص بخش
این جا باید بگم با توجه به این که هردو عزیز پاسخگو ی خوبی بودن و هردو عزیز درچند مورد به من کمک کردن وبا نهایت فروتنی ومهربانی جواب سوال منو دادند ازهردو تشکرمیکنم.:گل:.اما من به اقا مهدی رای میدم چون مثل من نیستن وروابط اجتماعی خوبی دارن وبه راحتی با کاربران جدید می تونند ارتباط برقرارکنند وهمین رمز موفقیت ایشون هست

shakira

متخصص بخش پزشکی
از دو مدیر گرامی نهایت سپاس و قدردانی رو دارم.:گل::احترام:
:گل::loveiranjoman::گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
بااجازتون منم رای خودمودادم:شاد:

ازهردومدیرعزیزهم کمال تشکرودارم که باصبروحوصله جواب سوالهای منودادن:شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا