• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حریم خصوصی کاربران ایران انجمن در پیام های خصوصی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
عزیزان موردی هست که با توجه به تلاش های پشت پرده ی برخی از عزیزان در جهت سیاه نمایی لازم دونستم اون رو طی این تاپیک خدمتتون عرض کنیم.

توضیح کلی:
متأسفانه بار چندمی هست که خبر ها به گوش من میرسه یا اینطور حس میکنم که بعضی از عزیزن پس از اینکه به دلیل رفتار نا درست و خلاف قوانین سایت از طریق پیام خصوصی از انجمن اخراج میشند احتمالاً برای ضربه ی متقابل زدن به سایت اقدام به گفتن این حرف میکنند که پیام های خصوصی در ایران انجمن چک میشند!
من قصد دارم یک بار برای همیشه به صورت کلی روال اخراج کاربران به دلیل ارسال پیام خصوصی خلاف با قوانین سایت رو برای همه ی دوستان عرض کنم.
دوستان هر عزیزی که به صورت بسیار ابتدایی با مسائل فنی مربوط به یک سایت آشنا باشه به خوبی میدونه که هر اطلاعاتی که از طریق یک سایت بین کاربران رد و بدل میشه همگی در جای ثبت و ذخیره هستند و مدیر سایت به آسانی میتونه به هر اطلاعاتی که نیاز هست دست پیدا کنه. دقت کنید که همه ی سایت ها دوباره عرض میکنم که همه ی سایت ها تمام اطلاعات کاربران رو ثبت و ضبط دارند. حالا این سایت میتونه سایت گوگل باشه و یا سایت ایران انجمن و... .

اعتبار سایت و اخلاق و منش مدیران سایت:
منش و اخلاق مدیران یک سایت موردی هست که باعث تفاوت سایت ها با یکدیگر میشه. هرچقدر احترام مدیران یک سایت به فضای خصوصی و حریم خصوصی کاربران خود بیشتر باشد کاربران احساس امنیت بیشتری در آن سایت خواهند کرد و در غیر این صورت نه اعتباری برای سایت خواهد بود و نه استفاده کننده ای و نه پیشرفتی صورت خواهد گرفت.
دقیقاً بزرگ ترین ضربه برای یک سایت که به صورت جامعه ی مجازی(گروهی) فعالیت دارد مثل فیـس بوک یا هر سایت دیگری مانند ایران انجمن زمانی خواهد بود که حریم خصوصی کاربران اون رعایت نشود. دقیقاً ترفندی که برخی از رقیبان بزرگترین سایت جامعه ی مجاری جهان یعنی فیـس بوک نسبت به اون به کار بردند و شایعه ایجاد کردند که حریم خصوصی کاربران در این سایت رعایت نمیشود. پس بعضی از دوستان اخراج شده به خوبی آگاه هستند که چگونه از نقطه ی حساس و درست به قلب ضربه برنند!

روال کلی اخراج کاربران به جهت فعالیت خلاف با قوانین چیست و چگونه متوجه میشویم؟
دوستان عزیز دقت کنید که همه ی پیام های خصوصی ارسال شده در انجمن دارای دکمه ی "گزارش" در زیر پیام خصوصی است که کاربر دریافت کننده فقط کافی هست که دکمه ی گزارش رو فشار دهد تا گزارشی از پیام خصوصی ارسال شده برای بنده (پیام های خصوصی گزارش شده جهت حفظ حریم خصوصی کاربران فقط برای بنده ارسال میشوند و نه سایر مدیران سایت) ارسال شود.
اما بنده به چه صورتی پیام گزارش شده رو چک میکنم و از صحت اون اطمینان حاصل میکنم. عزیزان این بسیار فکر ابتدایی خواهد بود که بنده به صرف یک گزارش دریافت شده از هر کاربری که میتونه اصلاً سهواً شکل گرفته باشه و یا کذب باشه اقدام به برخورد با کاربر گزارش شده بکنم.
روال چنین هست که بنده در هر گزارشی قبل از هر اقدامی به شناختی که از اخلاق و رفتار کاربر گزارش کننده و کاربر گزارش شده دارم رجوع میکنم. واقعیت امر این هست که اکثر گزراش هایی که توسط یک کاربر که کمتر مورد شناخت بنده هستند از کاربران معتبر تر سایت مثل مدیران ارشد و ناظمین و... صورت گرفته به صورت کلی پیگیری نشده است!
اما در مورادی که یک کاربر معتبر و شناخته شده ی انجمن گزارشی از دوستی ارسال میکند که به نوعی با توجه به شواهد و نوع حضور کاربر گزارش شده موضوع مشکوک به نظر میرشد بنده اقدام به پیگیری میکنم.
به عنوان مثال حدود چند ماه پیش گزارشی توسط یکی از کاربران ویژه ی سایت از پیام خصوصی ارسال شده ی یک کابر ساده برای ما ثبت شد که با توجه به اینکه کاربر گزارش شده روزانه ساعت ها آنلاین بود ولی از زمان ثبت نام هیچ گونه فعالیتی در سایت از جمله ارسال پست نداشت بنده نسبت به نوع حضور ایشون مشکوک شدم و اقدام به پیگیری کردیم.
ما ماهانه به صورت متوسط حدود 7 گزارش از پیام های خصوصی کاربران داریم و تا بحال با توجه به دستور عمل و فرمولی که خدمت شما عرض کردم در طی این ماه ها شاید در مجموع فقط حدود 4 و یا 5 مورد از این پیام های گزارش شده رو با توجه به شواهد پیگیری کردیم که به غیر از یک مورد که تشخیص اشتباه داده شده بود بقیه ی موارد درست شناسایی شده بود و قطعاً برخورد ها صورت گرفته و کاملاً شفاف خدمت عزیزان هم گزارش شده و اون یک مورد تشخیص نادرست هم با عرض معذرت خدمت دوست عزیزمون حلالیت طلبیده شد!

حرف آخر و نتیجه گیری کلی:
دوستان شما به محض ورود به هر سایتی حتی به صورت مهمان اطلاعاتی ثبت و ضبط شده از ریز مشخصات خود و یا کارهای و انجام داده در دیتابیس سایت ها از خودتون بر جای خواهید گذاشت. پس همه ی مدیران همه ی سایت های جهان در صورت اراده میتونند نسبت به، به دست آوردن ریز اطلاعات کاربران سایت خود اقدام کنند.
اما نکته ی مهم اینجاست که به صورت کلی و اکثراً ناخودآگاه من و شما به عنوان کاربر به سایت هایی نهایت اعتماد رو خواهیم داشت که نسبت به اخلاق و منش مدیر و یا گروه مدیران اداره کننده ی اون سایت اعتماد داشته باشیم و یا اعتباری نسبت به سایت مذکور حس کرده باشم.
خوشبختانه بنده به عمر خودم به یاد ندارم که از امانات و اعمتادی که دیگران در هر پست و مسئولیتی به من داشتند سوء استفاده کرده باشم.
پس تا زمانی که بنده به عنوان مدیر کل این سایت افتخار حضور در خدمت شمارو داشته باشم رعایت و حفظ حریم خصوصی تمامی کاربران همانطور که تا بحال صورت گرفته مهمترین و ضروری ترین موردی هست که در ایران انجمن صورت خواهد گرفت و در کنار این مورد بنده به سهم خودم، خودم رو در قبال تک تک شما دوستان و خانواده های محترمتون مسئول میدونم و با روش های درست و عقلانی و انسانی که تا بحال با یاری خدا داشتیم اجازه ی فعالیت های خاص و خارج از چهارچوب و فرهنگ مناسب توسط برخی افراد خودبین رو در پیام های خصوصی نخواهیم داد. ما خودمون رو مسئول حفاظت از تک تک کاربران اکثراً نوجوان و یا جوان سایت میدونیم و مطمئناً همانطور که با ایجاد فضای سالم درون انجمن تابحال کوشیدیم ضرری از سمت رفتار های پر خطر شکل گرفته از روابط ایران انجمن متوجه شما و خانواده ی شما نشود از این به بعد هم انجام این هدف رو وظیفه ی خودمون خواهیم دونست.
پس با ذکر این توضیحات دو مورد "ارسال شماره تلفن از طریق پیام خصوصی جهت برقراری روابط خاص" و همچنین "هرگونه تلاش در جهت ایجاد روابط دوستی خاص" از طریق پیام خصوصی از مهمترین و حساس ترین مسائل برای ما خواهد بود و تک تک گزارش ها و یا شواهد رسیده در رابطه با این موارد تا آخرین حد ممکن پیگیری و دنبال خواهد شد و حتی اگر ضرر و زیان هایی در قبال این نوع رفتار به فرد کم اطلاع و یا کم سن و سال مقابل وارد شده باشد با استفاده از ریز ترین اطلاعاتی که در انجمن از کاربر متخلف ثبت شده است از طریق مراجع نیز در صورت نیاز اقدام خواهیم کرد و بنده هیچ ترسی از گفتن این مورد ندارم.
سعی شد موارد فنی و توضیحات به صورت کاملاً ساده و همه فهم خدمت همگی عزیزان عرض شود و مطمئناً دوستان متخصص و فنی تر قبل از ارائه ی توضیحات بنده هم واقف به موضوعات فنی مطرح شده بودند و باید ببخشند جسارت فنی بنده رو.

موفق باشید

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام اقا مدیر:گل:
ببخشید من نمیدونم درسته اینجا پست میدم یانه:گل: اگه کارم اشتباهه معذرت میخوام:گل:
اول ازهمه تشکر میکنم ازتون بابت همه زحماتی که میکشید:احترام:
این اولین انجمن بود که من برا اولین بار در اون عضو شدم.. و تاکنون هیچ مشکل و.. برام پیش نیومده.
خوشبختانه با وجود مدیرانی مثل شما راحتی و آرامشی در وجود کاربرانی مثل بنده وجود داره که بی نهایت سپاس گذارم:احترام:

پیام خصوصی...
ببخشید شما شماره تلفن و... رو قید کردید... یعنی کسی که شمارشو به کسی یا کسانی میفرسته باید گزارش کنه؟؟؟ یا نمیشه خودش با اون طرف که قصد مزاحمت داره صحبت کنه و متقاعدش کنه.... و از کار اشتباهی که کرده با صحبت کردن آگاه کنه؟
من از وقتی که اینجام.. این چنین کار هارو از کاربرایی دیدم که خیلی وقت نبوده که اینجان...
بیشتر عزیزانی که چند ساله اینجا عضون روز به روز بهتر از هرروز دیگه ای برا پیشرفت انجمن تلاش میکنن

ببخشید اقا ادمین ولی من یکی که از شما میترسم.. لطفا ناراحت نشید:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام اقا مدیر:گل:
ببخشید من نمیدونم درسته اینجا پست میدم یانه:گل: اگه کارم اشتباهه معذرت میخوام:گل:
اول ازهمه تشکر میکنم ازتون بابت همه زحماتی که میکشید:احترام:
این اولین انجمن بود که من برا اولین بار در اون عضو شدم.. و تاکنون هیچ مشکل و.. برام پیش نیومده.
خوشبختانه با وجود مدیرانی مثل شما راحتی و آرامشی در وجود کاربرانی مثل بنده وجود داره که بی نهایت سپاس گذارم:احترام:

پیام خصوصی...
ببخشید شما شماره تلفن و... رو قید کردید... یعنی کسی که شمارشو به کسی یا کسانی میفرسته باید گزارش کنه؟؟؟ یا نمیشه خودش با اون طرف که قصد مزاحمت داره صحبت کنه و متقاعدش کنه.... و از کار اشتباهی که کرده با صحبت کردن آگاه کنه؟
من از وقتی که اینجام.. این چنین کار هارو از کاربرایی دیدم که خیلی وقت
نبوده که اینجان...
بیشتر عزیزانی که چند ساله اینجا عضون روز به روز بهتر از هرروز دیگه ای برا پیشرفت انجمن تلاش میکنن

ببخشید اقا ادمین ولی من یکی که از شما میترسم.. لطفا ناراحت نشید:گل:

سلام
قبل از هر چیزی از لطف شما ممنون هستیم.
اتفاقاً خوب هست که این مورد رو مطرح میکنید چون برخی از دوستان که از پشت پرده ها خبر ندارند حساس میشند که چرا ادمین سخت گیری میکنند یا به قول خودشون گیر الکی میدیم! غافل از اینکه نمیدونند در واقعیت چه خبر هست!
ببینید شاید اکثر کاربران شناخته شده ی این سایت شماره تلفن همدیگه رو داشته باشند و این طبیعی هست اما بر حسب شناختی که ما از دوستان داریم میدونیم که این برای ارتباط بهتر در چهارچوب هست و این اطمینان به جهت شناختی هست که از اخلاق و رفتار دوستان داریم.
ولی در جاهایی که هدف برخی از افراد که اکثراً تازه وارد یا ناشناخته تر برای ما هستند از ارائه ی شماره تلفن این هست که اقدام به برقراری ارتباط جهت ایجاد روابط خاص کنند با اولین رد یابی به سبب گزارش دوستان و یا اعلام شفاهی دوستان در صحبت های دوستانه به من اقدام به بررسی میکنیم.
من قبلاً هم گفتم این سایت پر از دوستان کم سن و سال و کم تجربه هت که شاید نتونند رفتار خودشون رو کنترل کنند، پس اگر دوستی برای شما جهت برقراری چنین روابطی ارسال شماره دارند و شما بابت تجربه ای که دارید میتونید بلا! رو رفع کنید باید به این فکر کنید که شاید این کاربر چنین ارسال شماره ای و جهت برقراری روابط خاص برای دوستان دیگری هم ارسال کرده باشه که اون دوستان به قدر شما تجربه نداشته باشند و نتونند به درستی و با عقل برخورد کنند و در آینده دچار مشکلات خیلی بزرگتر در زندگی شخصیشون از بابت این رابطه بشند.
پس شما و بنده مقصر خواهیم بود، شما به جهت عدم گزارش یک ویروس احتمالاً همه گیر و بنده به خاطر ایجاد شرایط و مدیریت ضعیف!

موفق باشید

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
آهان
بله حق باشماست:احترام:
خیلی ممنون:احترام:
شماهم خسته نباشید:گل:

نفسم دراومد درست حسابی و بدون شکلک حرف زدم:نیش:
:فرار:
مخلصیم اقا مدیر همیشه فعال:احترام:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
طریق مراجع نیز در صورت نیاز اقدام خواهیم کرد و بنده هیچ ترسی از گفتن این مورد ندارم.....

:شاد2::شاد2: مرسی و خسته نباشین علی آقای کوشا و لبخند ملیح:خنده2::خنده2::خنده2::توافق: ممنونیم...:گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی
ادمین گرامی!:احترام:

مانند همیشه، از تلاشها و زحمات شما در جهت پیشرفت ایران انجمن و داشتن محیطی امن تر و صمیمی تر، بی نهایت سپاسگزارم.:گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ادمین محترم وگرامی ایران انجمن:احترام:
ممنون که مثل همیشه مواظب همه چیزهستید بااین همه کاروگرفتاری که شما دارید:احترام:
ازدلسوزی ومحبتتون کمال تشکرودارم:احترام:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
خیلی ممنون که برای انجمن اینقدر زحمت می کشید.:احترام::گل:

سایه

کاربر ويژه
تشکر فراوان از ادمین بادرایت ایران انجمن :گل::loveiranjoman::ایرانجمن:

Mahdi Askari

مدير فنی
ادمین جون دیگه بگو اینجا حکومت نظامیه دیگه!!!! اینطور نیس؟

شما از حرفهای ادمین عزیز استنباط حکومت نظامی دارید؟
اینجا انجمن دوست یابی نیست که این جور مسائل آزاد باشه
یک انجمن علمی آموزشی هست
پس تعبیر حکومت نظامی زیاد تعبیر جالبی نیست

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
منم جا داره تشکر کنم بابت این همه زحمت
همیشه گفتم و الانم میگم که ایرانجمن در نوع خودش بی نظیر بوده و فضای متفاوتی رو ایجاد کرده
یه اعتراف میکنم:
قبلا امیدوار بودم آدمین الویتهایی که داره و هدف طولانی مدتش رو بازبینی بکنه...چون حتی از حد معمول و عُرف
هم بیشتر هوای کاربر رو داشته شده و در موضوعاتی پیشگیری یا شاید بهتره بگم وسواس بسیاری بکار برده شده در حالی که برای ایرانجمن هیچ وقت مفید نیست و نبوده...
من خودم آدمِ انتقادگر(از نوع مثبتش)هستم و اصولا زبونم تلخه ولی هیچ وقت نتونستم حرفهایی که همیشه دوست داشتم بزنم رو بگم...
چون این منم که باید خودم رو با قوانین وفق بدم نه عکسِ این موضوع!
باز هم خسته نباشید میگم و تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا