• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه ی کارنامه ایران انجمن (جایزه ی 50 هزار تومانی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
خب عزیزان اولین مسابقه ی تابستانی 92 ایران انجمن رو با مسابقه ای جدید و ویژه شروع میکنیم.
از اونجایی که اکثر ماها دانشجو یا دانش آموز هستیم و یا به نوعی با درس و مشق و تحصیل سر و کار داریم مسابقه ای ترتیب دادیم که بر اساس اون عزیزان میتونند تصویری از کارنامه ی چاپ شده و یا کارنامه ی اینترنتی خودشون و یا فرزندانشون و یا برادر و یا خواهران خودشون رو در این تاپیک قرار بدند و بدین ترتیب در قرعه کشی جایزه ی این مسابقه شرکت داده بشند.
جایزه ی این مسابقه به صورتی نقدی و به مبلغ 50 هزار تومان است و جدای از نمرات موجود در کارنامه ی عزیزان، تمامی عزیزان شرکت کننده در مسابقه در قرعه کشی نهایی شرکت داده میشند و به قید قرعه یکی از عزیزان برنده ی جایزه ی 50 هزارتومانی مسابقه ی کارنامه ی ایران انجمن خواهد بود.
تشکر میکنم از دوست عزیزی که ایده ی راه اندازی این مسابقه رو در ذهن من روشن کرد.

نکات:
1- مدت زمان شرکت در مسابقه با توجه به اعلام نشدن کامل نمرات دانشجویان و دانش آموزان تا پایان تیر ماه خواهد بود.
2- عزیزان دانشجو میتواند از کارنامه ی اینترنتی خود در سایت مربوطه عکس گرفته و قرار دهند.
3- عزیزان دانش آموز که به صورت چاپ شده کارنامه دریافت کردند میتوانند با موبایل و یا از طریق اسکن تصویری از کارنامه ی خود تهیه نمایند.
4- دوستان مختارند بخشی از مشخصات فردی موجود در کارنامه خودشان را پنهان کنند.
5- قرعه کشی بین همگی عزیزان شرکت کننده صورت خواهد گرفت.
6- جایزه ی نقدی مسابقه به شماره حساب اعلام شده ی فرد برنده واریز خواهد شد.
7- شما میتوانید از کارنامه ی تحصیلی خود و یا کارنامه ی تحصیلی فرزند و یا فرزندان و یا برادر و یا خواهران خود تصویر ارسال نمایید.
8- کارنامه های ارسال شده باید مربوط به سال تحصیلی 91-92 باشند.
9- تصاویر باید توسط خود شما دوستان و در همین تاپیک روبرو ارسال شوند: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=70854
10- عزیزان میتوانند کارنامه های کنکوری خود (ارائه کارنامه در سال 92 باشد) را نیز در تاپیک ارسال کنند.
11-
کارنامه های مربوط به تمامی مقاطع: پیش دبستان-دبستان-راهنمایی-دبیرستان-کنکور-پیش دانشگاهی-دانشگاه، مورد پذیرش ما می باشد.
12-
دوستان توجه کنند: عزیزانی که با تعداد کارنامه های بیشتری از خود و یا برادران و خواهران و یا فرزندانشان شرکت کنند به تعداد کارنامه های ارسال شده اسمشان در قرعه کشی وجود خواهد داشت. یعنی عزیزی که به عنوان مثال یک کارنامه از خود و برادرش را همزمان ارسال کرده باشه، به تعداد 2 بار در قرعه کشی شرکت داده خواهد شد و بدین ترتیب شانس بیشتری برای برنده شدن خواهد داشت. (نکته: سقف ارسال کارنامه توسط هر کاربر 2 عدد می باشد)
13- وجود حداقل نام کوچک صاحب کارنامه اجباری می باشد.

موفق باشید

Mans0ur

New member
مدت زمان شرکت در مسابقه با توجه به اعلام نشدن کامل نمرات دانشجویان و دانش آموزان تا پایان تیر ماه خواهد بود.

پس کسایی که فارغ التحصیل شدند نمیتونن تو این مسابقه شرکت کنند دیگه. درسته ؟ :احترام:

Mahdi Askari

مدير فنی
من که از اهداف پلید ادمینمون باخبرم:خنده2:
صرفا میخواد آبروی ما رو ببره:خنده2:
اونهایی هم که مشروط شدن میتونن شرکت کنن؟:نیش:
بیام شرکت کنم بلکه همون یک ریزه آبرویی که دارم هم بریزه:15:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پس کسایی که فارغ التحصیل شدند نمیتونن تو این مسابقه شرکت کنند دیگه. درسته ؟ :احترام:

سلام
چرا منصور جان امکان شرکت هست اما به طریقی دیگر.
اینکه همگی عزیزان میتونند با کارنامه ی خودشون و یا فرزند، برادر و یا خواهر خود در مسابقه شرکت کنند.
موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من که از اهداف پلید ادمینمون باخبرم:خنده2:
صرفا میخواد آبروی ما رو ببره:خنده2:
اونهایی هم که مشروط شدن میتونن شرکت کنن؟:نیش:
بیام شرکت کنم بلکه همون یک ریزه آبرویی که دارم هم بریزه:15:

خود من هم به صورت قطع شرکت خواهم کرد! مشروطی ها شاگرد اولی ها متوسط ها همه میتونند شرکت کنند! :شاد:
شاید جایزه ی دوستانی که مشروط شدند ولی با این حال از خودگذشتگی کردند و شرکت کردند ویژه تر هم باشه! :خنده2:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مسابقه جالبیه من یه نمرم هنوز مونده اونم اومد حتما شرکت می کنم:شاد:

amin khan

مدیر انجمن
متاسفانه فعلا جواب اعتراضی که دادم رو ندادن.
نامرد 9 هم نداده که مشروط نشم 2/5 هم شد نمره:خجالت2:

میشه کانامه ترم قبل رو گذاشت؟ حداقل این بند رو اضافه کنید تا یه راه فراری داشته باشیم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

میشه کانامه ترم قبل رو گذاشت؟ حداقل این بند رو اضافه کنید تا یه راه فراری داشته باشیم

به به! چشم ما روشن!
انشالله شب مادر محترم جواب سوال شمارو خدمتتون تقدیم میکنند! :سکوت::giggle:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

2.5:خنده2::خنده2::خنده2:

چه جوری آخه؟

amin khan

مدیر انجمن
دانشجویی که مشروط نشه دانشجو نیست. با افتخار کارنامه ی همین ترمتون رو بذارید. راه رو برای خیل عظیم مشروط شدگان باز کنید :نیش:

ترجیح میدم از خیر این جایزه بگذرم تا این که بخوام این فاجعه رو تو تاریخ ثبت کنم:گریه:

امین خان انصراف داد

Mans0ur

New member
امین خان انصراف داد

نههههههههههههههه :نه:

گفتم شما پیش قدم میشی باقی هم جرات پیدا میکنن کارنامه اشونو بذارن اینجا. آخه اگه شما نذاری که نود درصد پسرا نمیذارن. :giggle: ما پسرا خیلی سابقه ی درخشانی نداریم تو نمرات :نیش:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا