مدت زیادی از عمر دادن انعام در سالنهای غذاخوری در دنیا نمیگذرد. عقیده و رسم دادن انعام نخست به انگلستان و آمریکا وارد شد و ریشه و اصل آن را نوعی قدردانی ارادی و ابراز تمایل میدانستند که در شرایط دریافت خدمات خاص و غیرقابل انتظار پرداخت میشد اما با گذشت زمانی نهچندان زیاد، انعام به تنها منبع درآمد بسیاری از کارگران تبدیل شد.
به گزارش روزنامه وطن امروز، فرانسویها نخستین افرادی بودند که دادن انعام را اجباری کردند. در سال ۱۹۵۵ بر اساس یک قانون جدید قرار بر آن شد که هر رستوران و سالن غذاخوری حق سرویسی به مبلغ صورتحساب بیفزاید و این موضوع یک قرار کلی در نظر گرفته شد که شامل تمام رستورانها با هر درجه و سطحی میشد.
مردم از این قانون به خوبی استقبال کردند چرا که بر اساس آن مشخص میشد دادن چه میزان پول ضروری است و همه با نظم واحدی این عمل را انجام میدادند، اما این رضایت و آرامش چندان طول نکشید و کمکم در شرایط خاص، خدمه انتظار دریافت مبلغ اضافی به عنوان انعام را هم داشتند و مشکل دوتا شد!
دادن انعام از کشوری به کشور دیگر فرق دارد، اما به طور کلی در تمام کشورهای غربی رسمی عادی و معمول است و زمانی اقدام به این کار میشود که کارگری با حقوق و دستمزد پایین کار یا خدمتی را برای مشتری و اربابرجوع انجام دهد.
نمونه عینی و واضح آن پیشخدمتهای رستورانها هستند که مشتری در آنجا برای غذا پولی را پرداخت میکند اما برای خدمات اضافی انعام میدهد یا باربران هتلها که برای حمل بار مسافران مبلغی را دریافت میکنند.
به گزارش روزنامه وطن امروز، فرانسویها نخستین افرادی بودند که دادن انعام را اجباری کردند. در سال ۱۹۵۵ بر اساس یک قانون جدید قرار بر آن شد که هر رستوران و سالن غذاخوری حق سرویسی به مبلغ صورتحساب بیفزاید و این موضوع یک قرار کلی در نظر گرفته شد که شامل تمام رستورانها با هر درجه و سطحی میشد.
مردم از این قانون به خوبی استقبال کردند چرا که بر اساس آن مشخص میشد دادن چه میزان پول ضروری است و همه با نظم واحدی این عمل را انجام میدادند، اما این رضایت و آرامش چندان طول نکشید و کمکم در شرایط خاص، خدمه انتظار دریافت مبلغ اضافی به عنوان انعام را هم داشتند و مشکل دوتا شد!
دادن انعام از کشوری به کشور دیگر فرق دارد، اما به طور کلی در تمام کشورهای غربی رسمی عادی و معمول است و زمانی اقدام به این کار میشود که کارگری با حقوق و دستمزد پایین کار یا خدمتی را برای مشتری و اربابرجوع انجام دهد.
نمونه عینی و واضح آن پیشخدمتهای رستورانها هستند که مشتری در آنجا برای غذا پولی را پرداخت میکند اما برای خدمات اضافی انعام میدهد یا باربران هتلها که برای حمل بار مسافران مبلغی را دریافت میکنند.