• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آسيا و عكس هاي زيباي مكان هاي توريستي

Nicol

متخصص بخش گردشگری

آسيا به عنوان پهناورترين قاره، محل قرار گرفتن بسياري از زيباترين و جذابترين مكانهاي توريستي دنياست. انتخاب بهترين مكان از بين تمامي مكانهاي ديدني كاري بسيار سخت و دشوار است. اما متيوانيد مطمئن باشيد كه هر يك از مقاصد زير را انتخاب نماييد متضرر نخواهد شد و سفري روياي و ديدني را پيش روي خواهيد داشت . بعضي از اين مقاصد براي شما شناخته شده و بعضي از آنها هم ناشناخته ميباشد. با هم به مرور 7 مقصد توريستي عالي و بي نظير ميپردازيم :


1 - مغولستان


كشوري وسيع، بكر و همراه با طبيعتي خشن به عنوان يكي از معدود طبيعتهاي دست نخورده در آسيا شناخته ميشود.كشور مغولستان زادگاه و خاستگاه قوم مغول مي‌باشد.مغولها بيش از هر كشوري به چين دست درازي مي‌كردند و امپراتوران چين براي آسايش از دست ايشان دست به ساخت ديوار چين زدند.بزرگ‌ترين رهبر تاريخي مغولها چنگيزخان بود كه توانست قبيله‌هاي مغول را يكپارچه سازد و رقيبان را نابود گرداند.

اين كشور در فلات تبت واقع شده است و مساحت آن بيش از 1.5 ميليون كيلومتر مربع ميباشد و بع عنوان نهمين كشور بزرگ دنيا شناخته ميشود اما جمعيت آن بسيار كم است و تقريبا نيمي از جمعيت 3 ميليون نفره آن در پايتخت مغولستان اولان باتار زندگي ميكنند.



2 - تايلند


پادشاهي تايلند كشوري است در جنوب شرقي آسيا. پايتخت آن و همچنين پرجمعيت‌ترين شهر آن بانكوك است. كشور تايلند داراي ۵۱۴۰۰۰ كيلومتر مربع مساحت مي‌باشد كه ۴٪ آن را آب تشكيل داده‌است. تا سال ۱۹۳۹ نام رسمي اين كشور «سيام» بود . از ۱۹۴۵ تا ۱۹۴۹ نيز سيام خوانده مي‌شد تا آن‌كه با اعلام رسمي دولت نام آن به تايلند تغيير يافت. واژه «تاي» در زبان تايلندي علاوه بر نام قوم تاي، كه اكثريت مردم كشور را تشكيل مي‌دهند، به معني «آزادي» نيز هست.

در حدود ۹۵٪ مردم تايلند بودايي هستند. مسلمانان، با حدود 4٪ جمعيت ، بعد از بوداييان بزرگ‌ترين گروه مذهبي اين كشور هستند. گفته مي‌شود يك نفر ايراني به نام شيخ احمد قمي مذهب شيعه را به تايلند آورد.تايلند يكي از پرطرفدارترين مقاصد توريستي آسيا ميباشد و مهمترين دليل آن ارزاني بيش از حد آن به همراه آب و هوتي مطبوع در فصول زمستان و بهار ميباشد.





3 - تبت

تبت يا سي -تسان كشوري تحت سيطره چين كه در جنوب غربي چين و بر سرحد شمالي نپال واقع است و آنرا از جهت ارتفاعي كه از سطح دريا دارد، بام دنيا گويند چه بزرگترين و مرتفعترين فلات آسيا و جهان است كه در ميان بزرگترين و معظم ترين سلسله جبال جهان قرار دارد و شطهاي قابل اهميت جنوبي و شرقي آسيا از آن سرازير ميگردد.فلاتي است لم يزرع و ارتفاع متوسط آن از سطح دريا ۵۰۰۰ متر است (ارتفاع قله دماوند از سطح دريا 5640 متر است ).جنوب آنرا كوههاي بسيار بلند هيماليا فراگرفته است .






4 - انگكور – كامبوج


انگكور شهري در شمال غربي كامبوج به عنوان پايتخت امپراطوري كهن خِمِر ساخته شد. انگكور وات زيباترين معبد شهر تخريب شده انگكور است و مساحتي در حدود ۲٫۵ كيلومتر مربّع را در بر مي گيرد. انگكور كه در زبان خِمِر به معني شهر است نزديك ساحل شمالي درياچه تانِل سَپ(يعني درياچه بزرگ)ساخته شده است.اين درياچه بزرگ و كم عمق كه رودخانهٔ فرعي مكونگ را تغذيه مي كند زماني مملو از ماهي و زمين هاي اطراف آن حاصل خيز بود.

آب درياچه به ثروتمند شدن شهر انگكور كمك كرد.كشاورزان خمر با استفادهٔ از كانال هاي آبياري هر سال سه بار محصول برداشت مي كردند. اين بدان معني است كه غذاي كافي و فراوان براي افزايش جمعيت اين ناحيه وجود داشته است.

معبد انگكور وات در اوايل سده دوازدهم براي شاه سورياوارمان دوم ساخته شد و سپس به ويشنو خداي هندو اهدا شد.اين ساختمان سه طبقه داراي يك رديف حصارهاي راست گوشه و مستطيلي است.برج هاي آن مانند غنچه‌هاي نيلوفر آبي و ارتفاعشان 60 متر است. در سال ۱۴۳۱ ميلادي سربازان تايلندي به شهر انگكور هجوم آوردند و آن را ويران كردند.ويرانهٔ شهر به حال خود رها شد.به تدريج گياهان و درختان در اطراف شهر روييدند و آن را در خود پنهان ساختند تا اين كه ۱۵۰ سال پيش دوباره كشف شد.





5 - مالديو


مجمع الجزاير مالديو در جنوب غربي كرانه‌هاي هندوستان قرار گرفته و كوتاهترين فاصلهٔ آن تا كرانه‌هاي هند، ۶۰۰ كيلومتر است. مالديو شامل ۱۱۹۲ جزيره مرجاني كوچك، مسطح و كم‌ارتفاع و شمار زيادي آبسنگ است كه تنها ۲۰۲ جزيره از آنها مسكوني هستند، روي هم رفته ۲۹۸ كيلومتر مربع پهناوري دارند و تنها 3/0% قلمرو مالديو را پوشش مي‌دهند. اما قلمرو دريايي مالديو با ۸۵۰ كيلومتر درازا و ۱۳۰ كيلومتر پهنا، ۱۱۵۳۰۰ كيلومتر مربع مساحت دارد. بلنداي هر يك از اين جزيره‌ها از سطح دريا از بيش از ۳ متر تجاوز نمي‌كند. مالديو تپه ماهور و رودخانه‌اي ندارد. برخي از جزاير مالديو براي گردشگري اختصاص يافته‌اند. در اين جزاير هتل‌هايي براي اقامت گردشگران ساخته شده كه بيشتر كارمندان آن از مهاجران كشورهاي همسايه هستند. گردشگران مستقيماّ از فرودگاه بين‌المللي ماله به اين جزاير مي‌آيند. مردم عادي مالديو، ارتباط چنداني با گردشگران خارجي ندارند.





6 - ديوار بزرگ چين

يكي از عجايب هفت‌گانه جهان شمرده مي شود ، در جهان به لحاظ زمان ساخت طولاني ترين و بزرگترين مهندسي تدافعي نظامي در قديم است و همچنين اين ديوار تنها پديده انساني است كه از فضا قابل روءيت مي باشد. اين ديوار در نقشه جغرافيايي چين ۷۰۰۰ كيلومتر امتداد يافته است.اين اثر سال ۱۹۸۷ در "فهرست ميراث جهاني" ثبت شد. تاريخ ساخت ديوار چين به قرن ۹ قبل از ميلاد باز مي گردد. حكومت وقت چين براي جلوگيري از حملات مليت هاي شمالي ، برجهاي آتش براي خبر رساني و يا قلعه‌هاي مرزي براي حصول اطلاعات دشمن را در ارتباط با ديوار و بر روي آن ايجاد كرد . در دوره حكمراني سلسله‌هاي بهار و پاييز و كشورهاي جنگجو ،ميان دوك ها جنگ بر پا شد و كشورها با استفاده از كوه‌هاي مرزي به ساخت ديوار پرداختند تا سال ۲۲۱ قبل از ميلاد ،امپراتور چين شي خوان پس از به وحدت رساندن چين ، ديوارهاي دوك ها را به هم متصل كرد كه به صورت ديوار بزرگ در مرزهاي شمالي بر روي كوه‌ها در آمد . او مي خواست با اين كار از حملات دشمن به مراتع شمالي جلوگيري كند.

در اين زمان طول ديوار چين به ۵۰۰۰ كيلومتر مي رسيد. در سلسله خان پس از سلسله چين طول ديوار به ۱۰ هزار كيلومتر رسيد. در تاريخ دو هزار و اندي ساله چين، حكمرانان دوران مختلف به ساخت ديوار چين پرداختند . تا اينكه طول ديوار به ۵۰ هزار كيلومتر رسيد. اين ميزان معادل گردش به دور كره زمين است . ديواري كه اكنون مردم مشاهده مي كنند ، ديوار متعلق به سلسله مينگ (سال ۱۳۶۸ – سال ۱۶۴۴ ميلادي) است از غرب به دروازه " جايو گوان " در استان گانسو چين و از شرق به ساحل رود يالو جيان در استان ليائونينگ در شمال شرقي چين منتهي مي شود و درميان آن ۹ استان ، شهر و ناحيه خود مختار به طول ۷۳۰۰ كيلومتر وجود دارد و مردم آنرا ديوار طولاني مي نامند. گردشگران چيني و خارجي از پيمودن ديوار احساس افتخار مي كنند . حتي سران بسياري كشورهاي خارجي نيز فرصت ديدار از اين اثر بزرگ را از دست نمي دهند . برخي از بخش هاي ديوار چين بخوبي حفظ شده است از جمله ديوار "بادلينگ " در نزديكي بيجنيگ ديوار " سي ما تاي " ، ديوار " موتيان يو " ، دروازه شان حاي گوان در انتهاي شرقي ديوار چين است كه نخستين دروازه چين ناميده مي شود و دروازه "جايوگوان" در انتهاي غرب در گان سو ،اين بخش ها همچنين از مكان هاي بسيار مشهور و ديدني ديوار است و گردشگران زيادي در تمام سال از آنها بازديد مي كنند .

ديوار چين تجسم درايت و رنج و زحمت ميليونها چيني در دوره باستان چين است . اين اثر پس ازهزاران سال از بين نرفته و داراي دلربايي فناناپذير و سمبل روحيه مليت چين است . سال ۱۹۸۷ ميلادي ديوار چين به عنوان "سمبل مليت چين" در فهرست ميراث جهاني ثبت شد.




7 - سريلانكا

جزيره‌اي است واقع در جنوب آسيا، اقيانوس هند و جنوب كشور هند. نام‌هاي قديمي آن سَراَنديب يا سَرَنديب يا سيلان بود.پايتخت سياسي آن سري جاياواردنپورا كوته و پايتخت تجاري‌اش شهر كلمبو است. پيش از سال ۱۹۷۲ به اين كشور سيلان مي‌گفتند. پايتخت اين كشور شهر كلمبو (Colombo) با ۶۴۲ هزار نفر جمعيت مي‌باشد. مساحت سري لانكا ۶۵٬۶۱۰ كيلومتر مربع و جمعيت آن ۱۹٬۶۶۸٬۰۰۰ نفر است.

 
بالا