• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آشتي کنان پرسيادو و مورينيو

ahmadfononi

معاونت انجمن
در آستانه ديدار برگشت دو تيم رئال و خيخون، مربي تيم ميهمان قصد دارد تا دل مربي رئال را به دست بياورد.

00009305.jpg

مانولو پرسیادو، مربی خیخون در آستانه دیدار این هفته تیمش مقابل رئال مادرید درمورد مربی تیم میزبان اظهار نظر کرده است
این درحالی است که دیدار رفت این دو تیم با حاشیه های فراوانی همراه بود و مربی خیخون در مورد مورینیو صحبتهای متعددی را به زبان آورده بود.
پرسیادو در آستانه دیدار تیمش مقابل خیخون گفت:« انگیزه های زیادی داریم.»
او گفت:« مورینیو به نظر من مربی استثنایی و خوبی است و مطمئنم که انسان خیلی خوبی نیز هست. مطمئنم که به او هم درمورد من صحبتهای مشابهی گفته اند.من هیچ مشکلی با کسی ندارم.امکان دارد که با دشمنی از بازیکنانم استقبال کنند ولی نباید فراموش کنیم که این تنها یک مسابقه فوتبال است.»
پرسیادو ادامه داد:« ما با امتیازی که فدراسیون در ابتدا به ما داد، گام به زمین می گذاریم و سعی می کنیم که از این امتیاز دفاع کنیم.»
مربی خیخون که به فکر نجات تیمش از سقوط به دسته دوم رقابتهاست، گفت:« حدود ده تیم هستند که برای ماندن در رقابتهای دسته اول می جنگند و مابرای ماندن به حدود 40 تا 42 امتیاز نیاز داریم.»
پرسیادو، تنها برروی تیمش و عملکرد شاگردانش تمرکز کرده است:« با توجه به نتایج اخیر تیم، تیم ماتقریبا تیمی مرده بود و جو بدی در تیم حاکم بود، ولی فکر می کنم که بعد از بازی مقابل راسینگ سانتاندر به بعد، با اطمینان و اعتمادبیشتری بازی کردیم وشانس خوبی هم داشتیم.»

بالا