• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آقا اجازه هست خانومتون رو نگاه کنم!

salar69

کاربر ويژه

آقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم؟؟؟

جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی مودبانه گفت: بخشید اقا من میتونم یکم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟

مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود،مث آتشفشان از جا برخواست و میان جمعیت،یقه جوان را با عصبانیت گرفت و محکم او را به دیوار کوبید!!

وفریاد زد مرتیکه عوضی خجالت نمیکشی،مگه خودت ناموس نداری...

3.jpg

جوان اما خیلی آرام،بدون اینکه از حرفهای مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد،همانطور مودبانه ادامه داد؛عذر میخام فکر نمیکردم این همه عصبی و غیرتی بشین،دیدم همه مردم دارن بدون اجازه و بالذت نگاه میکنن،من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم تا نامردی نکرده باشم...

مرد خشکش زد... همانطور که یقه جوان را گرفته بود آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد...

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
پوشش نامناسب زن مجوزی برای چشم چرانی نیست!
باید از زندگی پیامبران الگو بگیریم تا بفهمیم چی درسته و چی غلط. جایی نخوندیم و نشنیدیم که پیامبران و بزرگان دین برای آموزش مهمترین تعالیم دین چنین عمل زشتی رو حتی ظاهرا! مرتکب شدند! آنها در رفتار و کردار همیشه از پاکترین روش پیروی می کردند.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
واقعا عالی بود بسیار عالی:دست::دست::دست::دست:
عنوانشم خوب بود :بدجنس:
ممنون ابجی:39::39:
:2:

salar69

کاربر ويژه
حديث از پيامبر اعظم (ص) : به ازاي هرقدمي كه زني با آرايش و معطر در مقابل نامحرمان بر ميدارد يك خانه در جهنم براي شوهر او ساخته مي شود.

اون جوون اگه می‌خواست نگاه کنه که مثل بقیه می‌رفت و نگاه می‌کرد! نیازی به اجازه نبود.
می‌خواست تلنگری زده باشه به یه مرد...

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
یامبر خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ فرمود:
«النَّظَرُ سَهمٌ مَسْموُمٌ مِنْ سِهامِ اِبلیسَ...»
نگاه (به نامحرم) تیز زهرآلودی از تیرهای شیطانی است....

http://www.andisheqom.com/Files/razael.php?idVeiw=29856&level=4&subid=29856

تعالیم دین روشن و واضح است. این جوان هر قصد و نیتی که داشت عمل زشتی مرتکب شده
در زندگی کدام پیامبری خواندیم یا شنیدیم که به خاطر تلنگر زدن به کسی چنین عمل زشتی رو مرتکب شدند؟

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
تعالیم دین روشن و واضح است. این جوان هر قصد و نیتی که داشت عمل زشتی مرتکب شده
در زندگی کدام پیامبری خواندیم یا شنیدیم که به خاطر تلنگر زدن به کسی چنین عمل زشتی رو مرتکب شدند؟
فاطمه خانوم نمیشد زمان حضرت محمد را با الان مقایسه کرد:احترام:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
فاطمه خانوم نمیشد زمان حضرت محمد را با الان مقایسه کرد:احترام:

اتفاقا باید مقایسه کرد!
می دونید که در زمان جاهلیت اعراب وضع حجابشون و عفافشون چقدر بد بود!
اما آخرین رسول خدا با نیک ترین کلام و پاکترین روش آداب اجتماعی رو به مردم آموختند.

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
اتفاقا باید مقایسه کرد!
می دونید که در زمان جاهلیت اعراب وضع حجابشون و عفافشون چقدر بد بود!
اما آخرین رسول خدا با نیک ترین کلام و پاکترین روش آداب اجتماعی رو به مردم آموختند.
اونکه بله قبول دارم
اما میشد ادما این دوره زمونه را با حضرت محمد مقایسه کرد
یا وضع الان را با اون زمان؟

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
موضوع جالبی بود:گل:
ولی خیلی ازآقایون هم اصلا براشون اهمیت نداره خانومشون باچه پوششی ازخونه خارج میشه ونگاه مردم به بهشون چی هست
خیلی عادیه براشون:سوت:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به نظر شما از این روش میشه در ماه رمضان استفاده کرد برای اجازه گرفتن و خوردن غذاهای خوشمزه ی پشت ویترین یک رستوران؟!

salar69

کاربر ويژه
خوبه که به بهانه ی این عنوان نکاتی را عرض کنم ؛
1-بر اساس آموزه ی قرآن کریم ؛ امر به معروف بر نهی از منکر تقدم دارد یعنی ابتدا باید معروف را نشان داد و به آن امر کرد ؛ سپس باید از منکر جلوگیری و نهی کرد .
2-نوع لفظ در اجرای این اصل باید دستوری باشد یعنی امر ونهی باشد نه خواهش و درخواست. دقت شود لفظ باید دستوری باشد نه لحن گفتار .
3-نیت در انجام این فریضه ی الهی ؛ بیان امر الهی و نهی الهی باشد ؛ یعنی جنبه ی شخصی پیدا نکند و چون من دوست دارم امر کنم و یا بالعکس.
4-پس از اجرای این اصل مهم دین ؛ باید صبر و بردباری داشت هم برای دادن فرصت برای اجرا و هم در مقابل واکنش .
در واقع انسان در این فریضه فقط فرمان خدا را میرساند و مانند پیامبر خبر الهی را منتقل میکند و هیچ ضامن اجرا نیست لذل نوع واکنش هرچه باشد در مقابل پیامبر خداست لذا خیلی باید دقت کرد در نیت انجام این فریضه .

salar69

کاربر ويژه
ای پیامبر به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مومن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند (تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرارنگیرد). این (پوشش) به اینکه (به عفت و پاکدامنی) شناخته شوند نزدیک تراست. و در نتیجه (ازسوی مردم بی تقوا) مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ وخدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است.

بالا