• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آلونسو: برنابئو براي ما كليسا است

ahmadfononi

معاونت انجمن
هافبک بازي‌ساز تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در آستانه بازي حساس تيمش برابر المپيک ليون فرانسه گفت: برنابئو براي ما در حکم کليسا است.
00015757.jpg

به نقل از رويترز، ژابي آلونسو بازيکن بااخلاق رئال مادريد اسپانيا گفت: از کودکي در کنار برادرانم فوتبال بازي مي‌کردم، پدرم نيز يک بازيکن فوتبال بود و بعدها مربي شد. فوتبال در خون من جريان دارد و وقتي در برنابئو بازي مي‌کنم حضور مردم برايم اهميت دارد.
وي افزود: آنها براي تماشاي فوتبال زيبا مي‌آيند و گاهي حتي شکست ما را هم به خاطر بازي خوبمان تحمل مي‌کنند، مردم بليت بازي‌ها را با چند برابر قيمت مي‌خرند و اين درشرايطي است که گاهي پول کافي براي غذا ندارند.
آلونسو عنوان کرد: صندوق حمايت از کودکان بي‌سرپرست مادريد هميشه پر از پول است. براي ما برنابئو محلي براي نزديکي به مردم است و کسي که براي مردم فعاليت مي‌کند خود را خدمتکاري براي خدا قلمداد مي‌کند.
آلونسو در رابطه با ديدار برگشت مقابل ليون در ليگ قهرمانان اروپا گفت: بازي بسيار سختي برابر اين تيم در پيش داريم، اما آن شب هم فراموش نخواهم کرد که مردم براي بازي زيبا آمده‌اند و پيروزي يک بر صفر ما با يک بازي بد هيچ ارزشي براي اين همه هوادار نخواهد داشت.

بالا