• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش آشپزی سالاد جگر مرغ گرم ایرانی با نان ماست و خردل :88:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
1364750175_iranian-cooking-online[1].jpg
مواد لازم نان ماست و خردل:
نان حجمی یک عدد
پنیر چدار یا گودا 100 گرم
ماست ساده4 قاشق غذاخوری
تخم خردل 2 قاشق غذاخوری
سس ورچستر شایر (سس سنتی انگلیسی) یک قاشق غذاخوری
سس فلفل تندبه میزان لازم
سالادپیاز قرمز کوچک یک عدد
خیار متوسطیک عدد
هویجیک عدد
لیموترشیک عدد
روغن زیتون بکر2 قاشق غذاخوری
جعفرییک دسته کوچک
کاهو200 گرم
جوانه 50 گرم
سرکه بالزامیکبه میزان لازم
پنیر فتا 10 گرم


مواد لازم سس جگر:
ژامبون 2 ورقه
روغن زیتونبه میزان لازم
جگر مرغ400 گرم
سرکه قرمز100 میلی لیتر
ماست2 قاشق غذاخوری



1 - نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.


2 - پیاز، هویج و خیار را ورقه کنید. در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید.


2 قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبون‌های خرد شده و جگر مرغ را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید. جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید.


3 - برگ های خرد شده کاهو و جوانه را با پیاز، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.


4 - پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید. نان‌های برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید.
 
بالا