• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

***آموزش الگو با مدل لباسهای شما***

somia

New member
میترا جون اگه میشه برای این مانتو راهنماییم کنید
rq7ycjvjvtx2cq0bytwf.jpg

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
میترا جون اگه میشه برای این مانتو راهنماییم کنید
rq7ycjvjvtx2cq0bytwf.jpg

سلام دوست عزیز
خدمت شما بگم
یقه مانتو کرواتی هست /که این یقه رو رو یقه هفت باز یا گرد طراحی میشه و برای کروات یقه هم دور تا دور یقه رو اندازه میگیرید برای طول کروات + دنباله (که همون ریزش کروات هست)کروات که اندازه ش دل بخواهیه و عرض این مستطیل 16 سانت هست که وقتی دو لا تا شود میشه همون 8 سانت عرض کروات !
بعدهم باید ابتدا تمیز کاری هایه اونو از قیبل دوخت دولبه به هم از پشت کار و پایین کروات رو هم مثله ربان ها به صورت اریب از پشت پارچه دوخت بعد اتو کاری شود و بعد از اون به یقه وصل میشه
در مورد جلو لباس اگه دقت کنید دکمه نخوره و اندازه و آزدای نداره که برای این مورد باید تمامه ساسون هارو رویه برش کار صفر کنید رویه الگو 2 سانتی که برای جا دکمه میزاریم تو این مدل نباید گذاشته بشه
در مورد پایین لباس هم که برشه دلخواهه هم میشه گرد یا ساده یا کج(مثله همین مدل ) برش زد
ببخشید امیدوارم خوب توضیح داده باشم

خوری

New member
سلام خسته نباشید میشه اموزش الگو ولباس دختر بچه را داشته باشید ممنون:گل:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
الان مانتو ساده میدوزند و این سارافونها رو میندازند روی مانتو
خیلی زیبا میشه امتحان کنید:19:

فاطمه زینب

کاربر ويژه
f.jpgسلام خسته نباشید میشه الگو وطرزدوخت این مدل رو برای من زحمتشو بکشین دوستااااان:گل:

آخرین ویرایش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
فاطمه جان من زیادواردنیستم ولی یقه گرد بازه تاکاروریقه پشت هم باید آزاد کنی
4الی 5 سانت سرشانه جلو وپشت آزاد شده
4سانت ازخط سینه بیاپایین و یه خط صاف بکش وبرش بده
پایین لباس هم حالت کلوش داره که میتونی کلوش بدی یااینکه با الکوت اوارمان بدی
تکه پایین لباس 5سانت رویی از زیری بلندترباشه
آستین هم تا آرنج هست ودم آستین به صورت کلوش بهش وصل شده
اگه تونستم روی الگونشونت میدم

سلام خسته نباشید میشه الگو وطرزدوخت این مدل رو برای من زحمتشو بکشین دوستااااان

آخرین ویرایش:

فاطمه زینب

کاربر ويژه
فاطمه جان من زیادواردنیستم ولی یقه گرد بازه تاکاروریقه پشت هم باید آزاد کنی
4الی 5 سانت سرشانه جلو وپشت آزاد شده
4سانت ازخط سینه بیاپایین و یه خط صاف بکش وبرش بده
پایین لباس هم حالت کلوش داره که میتونی کلوش بدی یااینکه با الکوت اوارمان بدی
تکه پایین لباس 5سانت رویی از زیری کوتاه تره
آستین هم تا آرنج هست ودم آستین به صورت کلوش بهش وصل شده
اگه تونستم روی الگونشونت میدم

ممنون دوست عزیزترازجانم خیلی خیلی:گل:درضمن دشمنتون شرمنده :4::4::4::39::78:خوشحالم دوست گلی چون شما دارم

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ممنون دوست عزیزترازجانم خیلی خیلیدرضمن دشمنتون شرمنده خوشحالم دوست گلی چون شما دارم
سلام فاطمه جون فکر کنم این کاملترباشه
عزيزم اين يقه تا 1/2 سرشانه باز شده و در قسمت بازي يقه تا روي كارورها البته بازي يقه بستگي به سليقه شما داره نه مدل اون اندازه اي رو كه دوست داريد روي تن خودتون علامت بزنيد و يقه رو بكشيد
الگو بدون پنس هستش ولي اگر دوست داشتيد تكه بالاتنه كيپ بايسته مي تونيد پنس بگيريد
تكه زير سينه كش دوزي شده اما براي تكه پايين دو لايه در بياوريد با دوقد كه لايه دوم هم از خود پارچه به عنوان استر استفاده شده

mahsa1365

New member
سلام دوستان
من می خوام خیاطی کنم بخصوص برای لباس مجلسی
من خودم با متد گرلاوین کار میکردم و حالا میخوام با استفاده از کتاب های کار ودانش با متد متریک کار کنم و میدونم متد مولر خیلی سخته
میخوام بدونم برای لباس مجلسی کدوم روش خوبه البته بجز مولر ؟

... من یه جایی شنیدم که متریک توی همه کشورها منسوخ شده جز ایران میخواستم بدونم حقیقت داره ؟
:iranjoman:

حتما به من جواب بدید
ممنون میشم

wild.soldier

کاربر ويژه
سلام دوستان
من خودم با متد گرلاوین کار میکردم و حالا میخوام با استفاده از کتاب های کار ودانش با متد متریک کار کنم و میدونم متد مولر خیلی سخته

... من یه جایی شنیدم که متریک توی همه کشورها منسوخ شده جز ایران میخواستم بدونم حقیقت داره ؟
:iranjoman:

حتما به من جواب بدید
ممنون میشم

دوست عزیز.لطفا سوالتون را یک جا مطح کنید.10 تا جای دیگه هم پیام بدی آخرش یه جوابه.اینجوری فقط نظم انجمن به هم میریزه.ممنون

wild.soldier

کاربر ويژه
جواب سوالتا همون پست اولی که زدی من بهت دادم...بازم اگر سوالی بود یا فکر می کنی جوابم به کارت نمیاد می تونی صبر کنی تا مدیران ان بخش بیان بهت جواب بدن..موفق باشی

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام دوستان

حتما به من جواب بدید
ممنون میشم
سلام دوست عزیزضمن خوشامدگویی به شما:گل:
بایدخدمتتون عرض کنم بهترین متدخیاطی گرلاوینه.درست الگوکشیدنش خیلی مشکله وپروگیری داره ولی لباس خیلی تن خورش زیبامیشه:گل:
متدومولرهم خوبه به شرطی که مربی ماهری به شمااموزش بده:گل:
متدومتریک هم خوبه البته دررده سوم قرارمیگیره والگوکشی راحتری نسبت به سایرمتدهاداره..ولی توی ایران زیادباهاش کارنمیکنن وبعضی ازاموزشگاهها اموزش میدن:گل:
به نظرمن بهتره ازهمون روش گرلاوین استفاده کنیدچون مطمئن تره وامتحان خودشم پس داده:گل:
موفق باشید:گل:

بالا