• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش دوخت مانتو طرح هیوا

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
5689.jpg

ملزومات :
پارچه ریون – تریکو و یا ویسکوز ( 3 متر )
پارچه ساتن ( 40 سانت )
زانفکس نواری(10 متر) ، لایی ( 20 سانت ) ، کش ( 50 سانتی متر )

مراحل کشیدن الگو روی پارچه :

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

روش دوخت:

ابتدا مانند تصویر 1 خط سجاف پشت گردن را طراحی کرده و آن را از پارچه برش زده و لایی بچشبانید. سپس از روی خط گردن به خط گردن پشت مانتو چرخ کرده و پس از چرت زدن اضافه درزهای آن را برگردانده و اتو کنید.
بر روی خط کمر پشت باید کش بدوزید و با این روش گشادی کمر به میزان کمر خود در آورید . تکه کمر پهلو جلو سمت راست ( تصویر 4 ) را از روی خط QW به خط پهلوی راست تکه پشت یعنی خط EH ( تصویر 1 ) بدوزید .
نکته : قبل از دوخت یک نوار به عرض 6 سانت و طول 50 از راستای پارچه برش بزنید و آن را به خط QR شکل 4 چرخ کنید به صورتی که اضافه این نوار به حالت کمربند از نقطه R آزاد باشد . سپس خط CK در تصویر 3 را به خط CK در تصویر 1 ( سمت راست ) چرخ کنید .
خط سرشانه سمت چپ مانتو را نیز به همین صورت چرخ کرده ( خط CK تصویر 2 به همین خط در تصویر 1 سمت چپ )
خط پهلو سمت چپ مانتو را به گونه ای چرخ کنید که خطوط EH در تصویر 1 و تصویر 2 بر روی همدیگر باشند.( در هنگام دوخت حدود 5 سانت بالاتر از نقطه E شروع و تا نقطه H ادامه دهید ).
بر روی تصویر 2 از نقطه E بر روی خط کمر 20 الی 25 سانت جلو آمده و آن را با نقطه I مشخص کنید . سپس فاصله نقطه I تا P را به میزان 10 الی 20 سانت چین کشی یا پیلی های ریز بدهید .
این مقدار با توجه به تغییر سایز و با توجه به سلیقه شما جهت مقدار روی هم قرار گرفتن چپ و راست مانتو می تواند کمتر یا بیشتر شود که می باید در هنگام پرو مانتو آن را ثابت کنید .
سپس فاصله خط NP را مطابق تصویر 4 کمر می دوزید که اضافات کمر در نقطه P قرار داشته باشد .

akhari.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

tah taghari

New member
سلام.با تشکر از سایت خوبتون. من یه مشکلی داشتم.نمیتونم عکس الگوی مدل هیوا رو مشاهده کنم. باید چیکار کنم؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
سایتی که این تصاویر از آن گذاشته شده اند دچار اختلال شده. عزیزان باید صبر کنند با این امید که مشکل رفع بشه.

بالا