• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش سفارشی کردن پروفایل کاربران

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
این آموزش را به درخواست یکی از عزیزان تهیه کرده ام.

آموزش نحوه رنگ بندی پروفایل:
جهت شروع مراحل سفارشی کردن ظاهر پروفایل خود ابتدا باید دکمه "سفارشی کردن پروفایل من" را در پروفایل خود بزنید. (مشخص شده در تصویر زیر)

1.PNG

به صورتی که در تصویر زیر میبینید، تنظیماتی برای شما ظاهر خواهد شد.

2.PNG
این قسمت شامل 6 بخش کلی می باشد که شما در این صفحه با کلیک بر روی آیکن های مربعی شکل کنار هر قسمت که به صورت رنگی هستند میتوانید رنگ هر قسمت را مشخص نمایید.
----
به طور مثال و همانطور که در تصویر بالا میبینید، ما رنگ سه بخش (سمت راست) General و Modules و Inactive Modules را به رنگ های زرد، آبی و قرمز تغییر میدهیم.

نتیجه چنین خواهد بود:

attachment.php

---
حال مانند تصویر زیر رنگ سه بخش دیگر (سمت چپ) Button و مطالب و محتوا و Headers را به رنگ های سبز و آبی و صورتی تغییر میدهیم.

attachment.php

نتیجه چنین خواهد بود:​

attachment.php

در آخر و برای اعمال شدن تنظیمات انجام شده باید بر روی گزینه ذخیره در بالای صفحه کلیک نمایید.

پایان آموزش رنگ بندی پروفایل
در ادامه آموزش نحوه استفاده از تصایر به صورت پس زمینه در پروفایل را خواهیم داشت.
تهیه و تنظیم ایران انجمن
موفق باشید

پیوست ها

• 3.PNG
    3.PNG
    88.4 کیلوبایت · بازدیدها: 264
  • 4.PNG
    4.PNG
    33.1 کیلوبایت · بازدیدها: 174
  • 5.PNG
    5.PNG
    110.3 کیلوبایت · بازدیدها: 174

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
1-b.PNG

آموزش استفاده از تصاویر به عنوان پس زمینه:
با توجه به تصویر بالا شما با وارد کردن آدرس تصاویر مورد نظر خود که میخواهید در پس زمینه پروفایلتان به نمایش در آورید در قسمت های مشخص شده با رنگ قرمز میتوانید این کار را انجام دهید.

نکته:
1-توجه کنید که شما نمیتوانید تصاویر خود را مستقیماً از داخل کامپیوتر خود در این قسمت وارد کنید و برای وارد کردن تصاویر باید ابتدا تصویر مورد نظر خود در در یک آپلود سنتر، آپلود کرده و آدرس آن را در قسمت ذکر شده وارد نمایید.
2-جهت وارد کردن آدرس تصویر در قسمت مربوطه پس از کلیک بر روی آیکن رنگی مربعی شکل کنار بخش های علامت گذاری شده، مانند تصویر زیر:

7.PNG

تنظیماتی به شکل زیر برای شما ظاهر خواهد شد، که در اینجا به توضیح آنها می پردازیم:​

8.PNG

-در قسمت کادر وسط موجود (مشخص شده با رنگ قرمز) باید آدرس کامل تصویر خود را دارد کنید.​
-در قسمت مربوط به تکرار (مشخص شده با رنگ سبز) باید نوع تکرار تصویر خود را در قسمت پس زمینه مشخص کنید.
گزینه هیچ یک: هیچ گونه تکراری به تصویر شما نخواهد داد.
گزینه horizontal: تصویر شما را به صورت افقی و پشت سر هم تکرار خواهد کرد.
گزینه vertical: تصویر شما را به صورت عمودی و پشت سر هم تکرار خواهد کرد.
گزینه Both: تصویر شما را در تمام صفحه تکرار خواهد کرد.
در آخر باید بر روی گزینه تأیید کلیک نمایید.

آموزش تغییر فونت ها در پروفایل:

با توجه به تصویر بالا (اول) شما با استفاده از قسمت نوع قلم (مشخص شده با رنگ آبی) میوانید نوع فونت پروفایل خود را تغییر دهید.

آموزش سایر موارد:
موارد زیر با رنگ زرد در تصویر بالا (اول) علامت زده شده اند:
Revert: با استفاده از این گزینه به آخرین تنظیمات پروفایل خود که سیو کرده بودید بر میگردید.
پیش فرض: با استفاده از این گزینه تنظیمات پیش فرض (ابتدایی انجمن) برای شما فعال میشوند.
ذخیره: تمام تغییرات انجام داده شما را ذخیره کرده و از آن به پس کاربران با ورود به پروفایل شما تغییرات اعمال شده شما را مشاهده خواهند کرد.

در آخر و برای اعمال شدن تنظیمات انجام شده باید بر روی گزینه ذخیره در بالای صفحه کلیک نمایید.

پایان آموزش استفاده از تصاویر، تغییر فونت ها، سایر موارد.
تهیه و تنظیم ایران انجمن
موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
علی جان فک کنم اینو بزنی برای همه این جور بشه اینطوری نیست؟

نه مهدی جان، فرض کن شما یک تعداد تغییراتی توی ظاهر پروفایلت انجام دادی و الان نمیخوای اونها باشن و میخوای ظاهر پروفایلت به حالت اول که ظاهر انجمن هست برگرده. این گزینه همین کار رو برای شما انجام میده و تنظیمات رو به حالت پیشفرض برمیگردونه.

Mahdi Askari

مدير فنی
نه مهدی جان، فرض کن شما یک تعداد تغییراتی توی ظاهر پروفایلت انجام دادی و الان نمیخوای اونها باشن و میخوای ظاهر پروفایلت به حالت اول که ظاهر انجمن هست برگرده. این گزینه همین کار رو برای شما انجام میده و تنظیمات رو به حالت پیشفرض برمیگردونه.

برگشتن به تنظیمات پیش فرض با زدن گزینه پیش فرض انجام میشه
حالا من نمی دونم چون من همچین گزینه ای ندارم
احتمالا چون شما مدیر کل هستید این امکان براتون هست
برای من با زدن دکمه پیش فرض به حالت اصلی بر می گرده من این دکمه رو ندارم

ولی شما بهتر از من میدونید وی بولتین رو :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
برگشتن به تنظیمات پیش فرض با زدن گزینه پیش فرض انجام میشه
حالا من نمی دونم چون من همچین گزینه ای ندارم
احتمالا چون شما مدیر کل هستید این امکان براتون هست
برای من با زدن دکمه پیش فرض به حالت اصلی بر می گرده من این دکمه رو ندارم

ولی شما بهتر از من میدونید وی بولتین رو :گل:

الان متوجه منظورت شدم، حق با شماست مهدی جان.
از قسمت توضیحات حذفش میکنم.
ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
برای نمایش داده نشدن موارد سفارشی شده پروفایل کاربران و مشاهده پروفایل های کاربران به صورت و حالت پیش فرض انجمن میتوانید از گزینه "مخفی کردن سفارشی کردن کاربر" در پروفایل های سفارشی شده استفاده نمایید.
یک تصویر نمونه:

6.PNG

oghyanos

کاربر ويژه
سلام وخسته نباشید من همچین چیزی (دکمه "سفارشی کردن پروفایل من") در پروفایلم نمیبینم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟:خجالت:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام وخسته نباشید من همچین چیزی (دکمه "سفارشی کردن پروفایل من") در پروفایلم نمیبینم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟:خجالت:

با ارتقاء شما به گروه کاربری ویژه این امکان براتون فعال شد.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
علی 1000 امتیاز بخاطر این تاپیک:نیش: دستت طلا :دوست:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ادمین جان اگه میشه روش موکت کردن پروفایل رو هم بنویس:خنده2:

нαѕту

کاربر ويژه
To use the asset picker you need to have a publicly accessible album with at least one image in it. Please create such an album if you want to select an image. You can still enter an image location in the edit box if you like.

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/member.php?u=21782&tab=visitor_messaging#ixzz2IUT50nCl
بر من وقتی میخوام وقتی عکسی که اپ کردم رو بزارم این پیام رو میده میشه راهنماییم کنید
To use the asset picker you need to have a publicly accessible album with at least one image in it. Please create such an album if you want to select an image. You can still enter an image location in the edit box if you like.

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/member.php?u=21782&tab=visitor_messaging#ixzz2IUT50nCl

0mid

متخصص بخش ورزشی

بر من وقتی میخوام وقتی عکسی که اپ کردم رو بزارم این پیام رو میده میشه راهنماییم کنید

هستی جان برای اضافه کردن عکس اول باید یه آلبوم درست کنی تو پروفایلت و عکس رو اونجا بذاری
بعد با انتخاب گزینه درج عکس، یه پنجره باز میشه برات
اول اسم آلبوم رو انتخاب میکنی و بعد عکس های توی آلبوم رو بهت نشون میده که از اونجا میتونی عکس مورد نظرت رو انتخاب کنی :چشمک:

بالا