• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آنچلوتي: آينده کاسياس در رئال رقم مي خورد

sinaet

متخصص بخش فوتبال
آنچلوتي: آينده کاسياس در رئال رقم مي خورد
[h=2] کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد، تاکيد کرد که آينده ايکر کاسياس در اين باشگاه رقم خورد.

[TD="align: left"]
00945537.jpg
[/TD]

پيوستن ديه گو لوپس به رئال مادريد در ژانويه سال گذشته، باعث نيمکت نشيني کاسياس شد و اين دروازه بان باتجربه اين فصل هم تنها در ديدارهاي چمپيونزليگ و احتمالا کوپا دل ري براي رئال به ميدان خواهد رفت.

اين مسئله شايعاتي در مورد احتمالي جدايي کاسياس از رئال در ژانويه به وجود آورد اما آنچلوتي تاکيد کرد که آينده اين دروازه بان باتجربه در سانتياگو برنابئو رقم خواهد خورد.

به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم ايکر بعد از ديدار مقابل يووه موضعش در مورد آينده را به خوبي بيان کرد. او دوست دارد اينجا بماند و مشکلي وجود ندارد. ما مي خواهيم او بماند و او هم مي خواهد بماند.

من تصميمم را در مورد دروازه بان تيم در ابتداي فصل گرفتم و اين تصميمي است که ديگر گرفته شده است. زماني که من اين تصميم را گرفتم، ديه گو لوپس در شرايط بهتري بود. اگر بخواهم اکنون هم تصميم بگيرم، چيزي تغيير نخواهد کرد."

آنچلوتي همچنين از نيمکت نشين کردن دي ماريا و ايسکو در ديدارهاي اخير دفاع کرد و گفت:" در ماريا در شرايط خيلي خوبي است اما گاهي رقابت باعث نيمکت نشيني بازيکن مي شود. اين به معناي اين نيست که من اعتمادم به او را از دست دادم.

ايسکو مقابل سويا بازي کرد و پس از آن بازي نکرد. مشکل رقابت در درون تيم است. او گاهي بازي مي کند و و گاهي نيمکت نشين است. او نياز به استراحت دارد وگرنه مشکل وجود ندارد."

بالا