• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

احمد پور مخبر

rahnama

پدر ایران انجمن
مجله سی نت: احمد پورمخبر بازيگر سينما و تلويزيون برخلاف شايعات منتشره، در سلامتي كامل به سر مي‌برد و به زودي مستندي از نحوه ورود و فعاليت هنري ايشان ساخته خواهد شد.

در پي انتشار شايعه فوت احمد پور مخبر، فرزندش گفت: پدر در سلامت كامل به سر مي‌برند و به تازگي پيشنهاد بازي در دو فيلم سينمايي و يك تله فيلم به وي ارايه شده است ضمن آن كه قرار است يكي از مستندسازان زندگي هنري و نحوه ورود‌ش به سينما و تلويزيون را به تصوير بكشد كه احتمالاً اواخر هفته قرارداد اين فيلم بسته خواهد شد.

وي در ادامه افزود: متاسفانه برخي از افراد شايعاتي را بر سر زبان‌ها مي‌اندازند و باعث نگراني مردم هنردوست و هنر پرور ايران مي‌شود. از روز گذشته شايعه فوت پدر از طريق SMS و فضاي مجازي باعث نگراني بسياري از هنردوستان كشور شد كه من به اطلاع علاقمندان و دوستداران سينماي كشور مي‌رسانم احمد پورمخبر در صحت كامل به سر مي‌برد.

احمد پورمخبر اولين بار در فيلم سينمايي "بچه‌هاي آسمان" (مجيد مجيدي) ظاهر شد و سپس بازيگري را رها كرد، آشنايي او با رضا عطاران سبب ورود مجددش به عرصه بازيگري شد و با سريال "متهم گريخت" و "ترش و شيرين" (رضا عطاران) به شهرت رسيد.

................................................ منبع: فارس

0mid

متخصص بخش ورزشی
متاسفانه اینجور شایعات رو وارد اینترنت میکنن تا ملت به صحت اخبار واقعی که اینجا منتشر میشه شک کنن همیشه :سوت:

ndm1368

کاربر ويژه
من قبل از اینکه اینجا خبر سلامتی این بازیگر بشنوم در سایت های دیگه یکی گفته سر صحنه یه فیلمی دچار سانحه شده یکی گفته در بیمارستان بستری هستش و یکی هم خبر مرگش برای ما اس ام اس کرد و خلاصه هر کسی یه چیزی میگه واقعا نمیدونم این افراد از انجام این کارها چه سودی میبرن من برای این بازیگر خوب سینما ارزوی سلامتی دارم و از شما هم ممنون هستم که خبر سلامتیشون به ما اطلاع رسانی کردید

ndm1368

کاربر ويژه
من قبل از اینکه اینجا خبر سلامتی این بازیگر بشنوم در سایت های دیگه یکی گفته سر صحنه یه فیلمی دچار سانحه شده یکی گفته در بیمارستان بستری هستش و یکی هم خبر مرگش برای ما اس ام اس کرد و خلاصه هر کسی یه چیزی میگه واقعا نمیدونم این افراد از انجام این کارها چه سودی میبرن من برای این بازیگر خوب سینما ارزوی سلامتی دارم و از شما هم ممنون هستم که خبر سلامتیشون به ما اطلاع رسانی کردید

بالا