• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اختراعی که تازه عروسها را شوکه میکند (عکس)

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
مبتکران به تازگی آخرین نسخه از ربات نوزاد تعاملگری را در «نمایشگاه بین‌المللی رباتیک» توکیو به نمایش گذاشته‌اند که افراد را برای پرورش فرزندان آماده می‌کند.گرچه این سامانه تنها ابزار ساخته شده در این زمینه نیست، اما یکی از جدیدترین فناوری‌های این حوزه به شمار می‌آید و از لحاظ تکنیکی نیز در میان پیشرفته‌ترین‌ سامانه‌ها قرار دارد.


Invention-that-has-shocked-New-Wedding-Photos.jpg

این ربات که «RealCare Baby 3» نام گرفته، برای استفاده در برنامه‌ آموزش به نوجوانان و دیگر افرادی ساخته شده که می‌خواهند بچه‌دار شوند یا درصدد آگاهی از مسؤولیت‌های فرزندپروری هستند.وزن ربات جدید درست معادل وزن نوزادی به همان اندازه است و همچنین حاوی حسگرهای مختلف و دیگر ابزار الکترونیکی است.

این سامانه در هر ساعت از شبانه‌روز شروع به گریه‌کردن می‌کند :94: و باید در کمتر از دو دقیقه به وی رسیدگی شود. هر نوع تأخیر در این زمینه در داده‌های آنبورد یک واقعه‌نگار ثبت می‌شود.زمانی که والدین نوزاد را از گهواره برمی‌دارند، باید آن را به حالتی ملایم بلند کرده و همزمان مواظب سرش باشند. در صورت خشن بودن، نوزاد با صدای بلندتری گریه می‌کند:94: و واقعه‌نگار نیز بار دیگر خشونت را ثبت می‌کند.

والدین سپس باید دلیل گریه نوزاد را بیابند، زیرا ممکن است به عوض‌شدن لباس، غذا یا نوازش نیاز داشته باشد.همچنین آنها ممکن است زمانی که ربات آرام است، فراموشش کنند، بنابراین در صورتی که وی بیش از اندازه گرم یا سردش باشد، به مدت طولانی لباسش عوض نشود یا برای بازه زمانی قابل‌توجهی در خودرو رها شود، والدین برچسب ناشایستگی در این زمینه را دریافت می‌کنند خیلی جالب است.:94::فکر:

در طول دوره آموزش، آنها باید دستبند RF را به دست داشته باشد، زیرا یک گیرنده‌ موجود در ربات، سیگنال دستبند حاضر را تشخیص داده و به اعمال کسی که فاقد این دستبند باشد، پاسخی نمی‌دهد.زمانی که مدت زمان آموزشی به پایان رسید، داده‌ها بر روی یک یک رایانه شخصی یا برنامه Mac دانلود و ارزیابی می‌شود. :94:
 

parisa

متخصص بخش
تازه عروس ها به تنها چیزی که فکرنمیکنند بچه هست
خصوصا این دوره که همه ازبچه متنفرن:(
 
بالا