• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

از خوابم زدم تا این مطلب را بنویسم

rahnama

پدر ایران انجمن
از خوابم زدم تا این مطلب را بنویسم.
از انجمن خارج شدم که چرتی بزنم.این مطلب به ذهنم آمد. سریع با پای پیاده انجمن آمدم تا مطلب را بنویسم و بعد چرت زدن.
:شاد:

چرا عده زیادی از افراد با توجه به خواندن دهها جلد کتاب موفقیت باز در جا می زنند و هیچ نتیجه ای نمی گیرند.
تیمور لنگ فرار کرد و به خرابه ای پناه برد. مورچه های را دید که 60بار دانه را بالا کشید و دانه می افتاد تا بالاخره دانه را بالا برد. این حرکت کوچک چنان تاثیری در وی باقی گذاشت که برگشت و پیروز شد.
استاد من دکتر آزمندیان با خواندن کتاب بیاندیشید و ثروتمند شوید و تاثیر خواندن این کتاب بر روی وی بجائی رسید که هزاران شاگرد دارد که خیلی از آنان در اوج موفقیت هستند.
چرا چنین است؟
چند نفر از ما می دانیم فن مطالعه چگونه است؟
چند نفر از ما کتابی را تا به آخر خوانده است؟
چند نفر از ما در زمان خواندن کتاب یادداشت برداری میکنیم.

یادم آمد 12سال قبل در سنین پیری و نهایت بدبختی مالی دوجلد کتاب راز شاد ریستن و تجسم خلاق را گرفتم. هر کدام رابالای 50بار بیشتر خواندم.حاشیه های کتاب پر بود از جملات تاکیدی و این جملاتش را به ذهنم می سپردم و ذهنم حس کرده بود که هیچ مشکلی در برابرش توان مقاومت ندارد.واقعا هم نداشت.
خواندن یک کتاب در چند ماه و یادداشت برداری و حاشیه نویسی تهیه جملات تاکیدی و تجسم خلاق , بیشتر از هزاران کتاب خوانده شده سطحی تاثیرگذار است.
وقتی کتابی را با روش فوق می خوانیم
اعجاز تاثیر گذاری را بزودی شاهد خواهیم شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
ادمین عزیز افتخار میکنم که عزیزی چون شما که بینهایت برایم دوست داشتنی و :گل: و با ارزش هستید مطالب من را تائید می کنید.
:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

parisa

متخصص بخش
عموهوشنگ منم عاشق کتاب وکتابخونی توزمینه غیردرسیم والانم تمام درایوهای لب تابم پرشده ازدانلود کتاب های مختلف ولی مامانم میگه پریسا ازاخرچشماتومیدی براهمین خوندن هات به جای این همه خوندن کتاب متفرقه به درسات برس :نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
پریسا جان من کلی عرض میکنم:
خواندن یک کتاب در رابطه با هر موضوعی با روشی که عرض کردم بهتر است از چندین کتاب است در رابطه با همان موضوع.
ضمنا بنظرم مادر :گل: ت درست فرمودند خواندن کتابهای درسی فعلا واجب تر است.(کتابهای درسی را هم می توان با روش فوق مطالعه کرد تا همیشه در ذهن باقی ماند.)موفقتر باشی.

rahnama

پدر ایران انجمن
بعد از نوشتن رفتم چرتی زدم.:شاد:

زنگ تفریح:
خانمم : راهنما این چی بود نوشتی؟
من: خوب خانم اجازه؟ گفتم وقتی مطلب را نوشتم رفتم چرت زدم.
خانمم : دروغ؟ دروغ؟
من: خانم دروغ چیه؟ چرا منو اذیت میکنی؟
خانمم : خوب من می دانم برای چی نوشتی.
من: خوب بگو . بگو دیگه.یالله زود بگو.
خانمم : بخاطر اینکه تایپیک بالا بیاد.
من خجالت کشیدم. خیلی هم خجالت کشیدم.
ببخشید از خجالت یکساعتی انجمن نیستم. ببخشید.

Silver Star

مدير ارشد تالار
منم کتاب خوندن رو خیلی دوست دارم، اطلاعات عمومی هم خیلی دارم، بعضی وقتها جلو بزرگترا اینقدر اظهار نظر میکنم که چشماشون قشنگ دو تا دایره میشه!:نیش:

AyTak

کاربر ويژه
خوش بحال شما كه خوندن كتاب رو زندگيتون تاثير ميذاره

اصلا" الان كي فرصت خوندن كتاب داره ، كتاب هاي درسي هم به زور خونده ميشه :نیش:

من خودم اگه يه كتابي يا فيلمي تو زندگيم تاثير بذاره فوقش واسه 2 روزه .. نه تنها من الان اكثرا" همينطورن :سوت::نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
خوش بحال شما كه خوندن كتاب رو زندگيتون تاثير ميذاره

اصلا" الان كي فرصت خوندن كتاب داره ، كتاب هاي درسي هم به زور خونده ميشه :نیش:

من خودم اگه يه كتابي يا فيلمي تو زندگيم تاثير بذاره فوقش واسه 2 روزه .. نه تنها من الان اكثرا" همينطورن :سوت::نیش:

آی تک جان ممنون که در بحث شرکت کردید. تاثیر خواندن کتاب در ذهن است. مطمئن باش این تا ثیر در ذهن باقی میماند و به موقع کار خود را خواهد کرد.

rahnama

پدر ایران انجمن
می ترسم بنویسم که کتاب را به روش بالا بخوانید و موفق شوید.ممکن است عزیزان انتقاد کنند پس کار و کوشش چه می شود؟
جواب: وقتی ذهن ما پر شد از این کلمات تاکیدی و تجسم کافی کردیم , اطمینان دارم که خود بخود بسوی کارهای روی می آوریم که موفقیت ما را دوصد چندان می کند.

زینب

کاربر ويژه
من عاشق کتاب خوندنم .
خیلی هم کتاب می خونم . تاثیرشم تو ذهنم به حدیه که حتی سالها بعد هم اون تو ذهنم ماندگار میمونه.
کلا کتاب خوندن کلی فایده داره . که یکیش تقویت حافظه هست . (اینو یه جایی خونده بودم)

rahnama

پدر ایران انجمن
تاثیر خواندن کتاب زمانی است که بتوانیم مطالب آنرا دقیا متوجه شده و با داشته های خود ادغام کرده و بکار ببریم.

naznaz

کاربر ويژه
وقتی شروع به مطالعه میکنیم ممکن هست که تاثیر اون برای مدت کوتاهی باشه و ظاهرا فراموش بشه ولی وقتی ادامه میدیم و اون مطالب رو تکرار میکنیم تو ذهنمون برای همیشه حک میشه و کم کم جز زندگیمون میشه...اون وقت هستش که اثراتش ظاهر میشن

بالا