• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اضافه شدن گروه کاربری همکار سابق

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
دوستان برای قدردانی از زحمات مدیران سابق ایران انجمن و همچنین حفظ سوابق مدیریتی دوستان و به نوعی نمایش این سوابق به دیگر کاربران عزیز سایت گروه کاربری همکار سابق ایجاد شد. و مدیران زحمت کش سابق انجمن به این گروه منتقل شدند.
دسترسی و امکانات این گروه همانند دسترسی و امکانات کاربران ویژه سایت میباشد.
مدیران موقت سابق سایت به این گروه کاربری منتقل نشده و در گروه کاربران ویژه باقی ماندند.

همکاران سابقی که احیاناً تمایل بیشتری به گروه کاربری ویژه نسبت به گروه کاربری همکار سابق داشته باشند، میتوانند در همین تاپیک اعلام کنند تا به گروه کاربری ویژه منتقل شوند.

موفق باشید

Reza.M

Banned
علی جان تصمیم قشنگی رو اتخاذ کردی
یک پیشنهاد دارم : بهتره در کنار اسم همکار سابق درج بشه که فرد مورد نظر همکار سابق در کدام شاخه از بخش های انجمن همکاری میکرده

مثلا : همکار سابق بخش مسابقات - همکار سابق بخش گرافیک و ...

maksemos

متخصص بخش خودرو
به به :شاد:

عجب رنگییه !!!
این نارنجی داشت حالم رو بهم میزد..!

فکر کنم ادمین تنهاترین کار سازنده ای که تا به حال کرده این باشه ..:سوت:

maksemos

متخصص بخش خودرو
به به تو رو خدا رنگ رو میبینی
آدم کیف میکنه
همین طور دارم بهش نگاه میکنم :بغل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
رضا جان بسیار ایده خوب و تکی هست که من در انجمن های دیگه ندیدم.
منتها ببینم میتونم در آینده وقتی رو بگذارم برای این کار وقت گیر و همچنین اگر حاظه ام یاری کنه و بتونم به یاد بیارم پست مدیریتی تک تک عزیزان رو و که در غیر این صورت باید از خود عزیزان بپرسم.
اما مساله مهم این هست که امتحان کنیم استفاده از این روش باعث طولانی تر شدن عنوان کاربری دوستان و بهم ریختگی سایت نشه.
ممنون ازت ، روی بررسی این مسأله وقت میگذارم . :گل:

Reza.M

Banned
منتها ببینم میتونم در آینده وقتی رو بگذارم برای این کار وقت گیر و همچنین اگر حاظه ام یاری کنه و بتونم به یاد بیارم پست مدیریتی تک تک عزیزان رو و که در غیر این صورت باید از خود عزیزان بپرسم.
اما مساله مهم این هست که امتحان کنیم استفاده از این روش باعث طولانی تر شدن عنوان کاربری دوستان و بهم ریختگی سایت نشه.

نظر لطفتونه علی عزیز
بنظرم میشه برای اینکه نام دوستان بزرگ و جاگیر نباشه در دوخط مجزا عنوان نوشته بشه

مثال :
همکار سابق
بخش مسابقات​
فکر کنم اینجوری از به هم ریختگی قالب هم جلوگیری میشه
با تشکر از زحمات خوب شما :گل:​

Nicol

متخصص بخش گردشگری
منم از ایده رضا خیلی خوشم اومد.....

کلا" رضا جان توو ارائه ایده ها و نظرات جالب از استعداد فراووونی برخورداره.
پیشنهاد های سازنده زیادی تا به حال از ایشون دیدم که واقعا" موثر و به جا بودن...ممنون رضای گل و علی عزیز...

maksemos

متخصص بخش خودرو

سلام
دوباره من !
جناب ادمین از اونجایی که اصلا راضی به زحمتتنون نیستم :بدجنس:
من نمیخوام اینی رو که میخواهین واسش وقت بزارین رو واسه من تعلق بگیره :تعجب:

هه هه چی گفتم من :شاد:

عجب رنگ باحالیه :شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا