• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اطلاعیه بسیار مهم ایران انجمن (احتمال عدم دسترسی چند ساعته به سایت در دو روز آینده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
بسیاری از شما دوستان عزیز از مشکلات کندی سایت طی چند ماه اخیر مطلع هستید.
خوشبختانه ایران انجمن در مدت فعالیت خود پیشرفت های خوبی از لحاظ کسب بازدید کننده داشته است، اما از طرفی افزایش بازدید و افزایش درخواست کاربران سایت جهت بازکردن صفحات مختلف در ایران انجمن باعث کندی سرعت لود صفحات و مشکلات سرعت برای کاربران میشود.

به همین جهت بعد از بررسی های انجام گرفته تصمیم به انتقال ایران انجمن به سرور قدرتمندتری را گرفتیم. بدین وسیله خدمت همه کاربران عزیز اطلاع رسانی میکنم که احتمال قطعی و عدم دسترسی به سایت در دو روز آینده وجود دارد.
مطمئناً نهایت سعی ما این خواهد بود که این عدم دسترسی کمترین زمان ممکن را داشته باشد. (پیش بینی ما قطعی 2 الی 6 ساعته است)، اما خب بروز مشکلات رو هم باید همیشه د نظر گرفت، که امیدوارم هستم مشکل خاصی در این زمینه پیش نیاید.

امیدوارم این تغییرات باعث جلب رضایت شما دوستان عزیزم شود.

موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
دوستان به احتمال زیاد انتقال طی یک الی دو ساعت آینده صورت خواهد گرفت.
پیش بینی بنده عدم دسترسی 2 ساعته به سایت است، منتها با احتساب بروز مشکلات غیر قابل پیشبینی این قطعی میتواند تا 6 ساعت آینده نیز به طول انجامد.

موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
انتقال ایران انجمن به سرور جدید بدون از دسترس خارج شدن سایت انجام گرفت.
ممکن است تا ست شدن و هدایت کامل آدرس ها به ایران انجمن تا 24 الی 48 ساعت آینده در ساعاتی با اختلال جزئی مواجه شویم.
ممکن است تعداد کمی از پیغام های بازدیدکننده و یا خصوصی که شما در فاصله ی یک ساعته انتقال ایران انجمن به سرور جدید ارسال کرده اید حذف شده باشند، در واقع این پیام ها در سرور قبلی باقی مانده اند و به سرور جدید منتقل نشده اند. تعداد این نوع پیام ها شاید به 5 عدد نیز نرسد، اما جهت پیش نیامدن سوء تفاهم دوستان ارسال کننده پیام در این فاصله بهتر است پیام های ارسالی خود را چک کنند.

امیدوارم رفع مشکلات قبلی و افزایش سرعت باز شدن صفحات انجمن مورد رضایت تک تک شما دوستان عزیزم باشد.

موفق باشید

gorg nama

متخصص بخش
علی جان عالی شده ولی باز هم سرعت لود پایینه اونم درست میشه فکر کنم عوارض انتقال سرور باشه ولی در کل کیفیتش خوبه از قبلی حالا از کی گرفتین؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
علی جان عالی شده ولی باز هم سرعت لود پایینه اونم درست میشه فکر کنم عوارض انتقال سرور باشه ولی در کل کیفیتش خوبه از قبلی حالا از کی گرفتین؟

خواهش میکنم مهدی جان. نه خدارو شکر مشکلی از تأثیر تغییر DNS های دامنه در شبکه برای سایت پیش نیومد.
نهایت سعی ما این هست که سرور مناسبی رو جهت میزبانی اطلاعات ایران انجمن انتخاب کنیم. سرور قبلی میزبان سایت های بزرگی مثل پارس تولز بود که متاسفانه در چند ماه اخیر با افت کیفیت جوابگوی حجم بازدیدکنندگان رو به رشد ما نبود.
سرور جدید هم که الان ایران انجمن به ان منتقل شده، سرور معتبری هست که میزبان سایت های بزرگی چون ایران فروم هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا