• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اطلاعیه: تغییر ساختار آدرس صفحات ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
دوستان حتماً دیروز و روزهای گذشته متوجه ریست شدن های پیاپی سرور شدید، این اختلالات به علت حجم بالای بازدیدکنندگان سایت طی روزهای گذشته به وجود آمد.
متخصصین سرور علت بوجود آمدن اختلالات با بالا رفتن تعداد بازدیدکنندگان سایت را وجود سیستم تغییر شکل لینک صفحات سایت و در اصطلاح rewrite لینک ها اعلام کرده اند. این سیستم باعث فشار بیش از اندازه به منابع سرور به نسبت تعداد بازدیدکنندگان میشود و بروز اختلال در زمانی رخ میدهد که بازدیدکنندگان سایت در حد زیادی رشد کنند.

برای رفع همیشگی این مشکل، مجبور به حذف این سیستم هستیم.

با حذف این سیستم آدرس صفحات سایت تغییر خواهد کرد، و حدود 245,000 صفحه ذخیره شده در موتور جستجو گر گوگل و هزاران صفحه دیگر ذخیره شده در سایر موتورهای جستجو از بین خواهند رفت. در نتیجه کاربران با ورود به آدرس های سابق با صفحات سفید و ارور 404 مواجه خواهند شد. در نتیجه آمار بازدیدکنندگان سایت افت خواهد کرد.
سپس کم کم لینک های جدید ما در موتور های جستجو دوباره ثبت و جایگزین آدرس های قبلی صفحات خواهند شد و آمار به مرور به حالت قبلی بازگشت خواهد داشت.

در کل این تغییر برای سایت مثبت هست و مشکلات و اختلالات سرور را برای شما عزیزان به طور همیشگی رفع خواهد کرد، منتها مشکل موقتی افت شدید آمار رخ خواهد داد که این موضوع هم مسلماً به مرور حل خواهد شد و مسأله مهمی نیست، منتها لازم دونستم که عزیزان رو هم از این تغییرات آگاه و مطلع کنیم.

موفق باشید

Reza.M

Banned
خوب علی جان نمیشه بجای حذف این سیستم از امکانات جانبی برای سایت های پر بازدید استفاده کنی ؟
سیستمی که برای بازدید های بالای 10000 نفر روی سرور نصب میشه تا ترافیک بیش از حد رو کنترل کنه
فکر میکنم این راه بهتر باشه البته شما خودتون استاد هستید

--------------------------------------------------------------------------------------

بنظرم اگه از هاست مخصوص سایت های پر بازدید استفاده کنید بهتر میتونه ما رو یاری کنه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
رضا جان مشکل پیش آمده ی ما سرور نیست، مشکل همین سیستم هست که ورود هر یک بازدیدکننده به آدرس صفحات سایت رو در حدود 10 بازدید بالا میبره. یعنی متأسفانه باعث استفاده بیش از حد منابع سرور میشه.
البته در حال بررسی هستیم شاید راه جایگزینی پیدا کردیم که فعلاً چیزی قطعی نشده.

یک مورد رو هم خدمت دوستان عرض کنم، سیستم پسند ها یا همان لایک ما هم توسط همین سیستم ارائه میشد که با غیر فعال شدن سیستم، امکان پسند هم از زیر پستها حذف شده. اما تمام اطلاعات و تعداد پسندهای همه دوستان عزیز رو ذخیره کردیم، طی دو روز آینده از طریق سیستم دیگری امکان پسند از پستهارو دوباره فعال خواهیم کرد، و اطلاعات ذخیره شده رو بازگشت خواهیم داد.

موفق باشید

WALKMAN

کاربر ويژه
شما الان vbseoo رو حذف کردید. ولی vbseo که در بالا بردن لینکها خیلی تاثیر دارد.

Reza.M

Banned
رضا جان مشکل پیش آمده ی ما سرور نیست، مشکل همین سیستم هست که ورود هر یک بازدیدکننده به آدرس صفحات سایت رو در حدود 10 بازدید بالا میبره. یعنی متأسفانه باعث استفاده بیش از حد منابع سرور میشه.
البته در حال بررسی هستیم شاید راه جایگزینی پیدا کردیم که فعلاً چیزی قطعی نشده.

یک مورد رو هم خدمت دوستان عرض کنم، سیستم پسند ها یا همان لایک ما هم توسط همین سیستم ارائه میشد که با غیر فعال شدن سیستم، امکان پسند هم از زیر پستها حذف شده. اما تمام اطلاعات و تعداد پسندهای همه دوستان عزیز رو ذخیره کردیم، طی دو روز آینده از طریق سیستم دیگری امکان پسند از پستهارو دوباره فعال خواهیم کرد، و اطلاعات ذخیره شده رو بازگشت خواهیم داد.

موفق باشید

علی جان ممنون برای پاسخ به صحبت های بنده
من مثل شما در این زمینه تبحر و آشنایی ندارم اما خوب نمیشه با حذف سئو و حذف پیج ها از صفحه ی مرورگرها فعالیت رو ادامه داد
سوالی هم دارم که اگر مشکل از سرور نیست پس چطور منابع سرور بیش از اندازه مصرف می شود ؟
اگر امکانات سخت افزاری سرور پشتیبانی کننده در حد مناسب نگهداری می شود پس مشکل از کجاست ؟

این سوال رو برای بالا بردن اطلاعات عمومی خودم از شما پرسیدم
ممنون از شما علی عزیز

Mahdi Askari

مدير فنی
علی هر کاری می کنی بکن
یک فکری هم به حال سرعت لود صفحات بکن فک کنم باید دوباره سرور رو تغییر بدی

ولی
ولی
ولی
اگه یک دونه از پست های من پاک بشه
اول یک تاپیک شوخی با محوریت شما درست می کنم :غش:
دوم میام می خرمت
نمیدونم تا حالا توسط پلنگ خورده شدی یا نه؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شما الان vbseoo رو حذف کردید. ولی vbseo که در بالا بردن لینکها خیلی تاثیر دارد.

بله دوست عزیز متأسفانه مجبور به حذف شدیم. سیستم vbseo به شدت منابع سرور رو مصرف میکنه. برای افزایش سرعت انجمن و راحتی عزیزان مجبور شدیم به این کار.

علی جان ممنون برای پاسخ به صحبت های بنده
من مثل شما در این زمینه تبحر و آشنایی ندارم اما خوب نمیشه با حذف سئو و حذف پیج ها از صفحه ی مرورگرها فعالیت رو ادامه داد
سوالی هم دارم که اگر مشکل از سرور نیست پس چطور منابع سرور بیش از اندازه مصرف می شود ؟
اگر امکانات سخت افزاری سرور پشتیبانی کننده در حد مناسب نگهداری می شود پس مشکل از کجاست ؟

این سوال رو برای بالا بردن اطلاعات عمومی خودم از شما پرسیدم
ممنون از شما علی عزیز

رضا جان حرف شما شمارو متوجه میشم من. ولی موضوع این هست که ما یک سرور مجازی گرفیم و انجمن بر روی اون سوار هست، این سرور یک حد مشخص شده و امکانات مشخص شده داد که مختص سایت هست، الان شرایط به این گونه هست که تصمیم گیرنده خود ما هستیم که تعیین کنیم چه میزان از مصرف CPU سرور صرف چه موارد و امکاناتی در سایت بشه. خب الان صرف مثلاً 60 درصد از منابع برای هک سئو ، فقط 40 درصد برای سایر امکانات باقی خواهد گذاشت. و به عنوان مثال صفحات دیر باز خواهد شد. بله با صرف هزینه های خاص و بالا و تهیه سرور غیر مجازی این مشکل هم قابل حل هست، در گذشته خود ما سرور هایی رو اجاره میکردیم و ضمن فروش استفاده هم می کردیم منتها الان کمی وضعیت غیر ثابت هست و به علت تغییرات خاص ارز همه عزیزان با مشکلاتی مواجه هستند.

علی هر کاری می کنی بکن
یک فکری هم به حال سرعت لود صفحات بکن فک کنم باید دوباره سرور رو تغییر بدی

ولی
ولی
ولی
اگه یک دونه از پست های من پاک بشه
اول یک تاپیک شوخی با محوریت شما درست می کنم :غش:
دوم میام می خرمت
نمیدونم تا حالا توسط پلنگ خورده شدی یا نه؟

مهدی جان، مشکل کندی صفحات سایت رو خدارو شکر ما نداشتیم، از عزیزان هم مرتباً پرس و جو دارم خدارو شکر سرور جدید کیفیت مناسبی داره و راضی کننده هست، هرچند که انگار باز به قول شما بوهایی به مشام میرسه! مثل بوی پلنگ:خنده2:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
علی جان متسفانه در چند سالی که من بودم اینجا چند موردا از این قبلی رو مشاهده کردم افت بازدید کنندگان
باید یه فکری به حالش بکنی چون تکرار ان وقعا به انجمن ضرر می زند

gorg nama

متخصص بخش
علي آقا شرمنده كه اين حرفو ميزنم ميدونم شما بزرگتري ولي بهتره كه نه ويبي سئو رو حذف كني نه چيزه ديگه بهتره از هاستينگ هاي بهتر خريد كنيد مثلا هاست دي ال يا اتيل نيك درسته گرونه ولي ارزش داره نه ديگه از اين سرور به اون سرور ميري نه چيزي و شما هم كه ويبيسئو رو حذف كردين ميتونم بگم يعني بد ترين كار ممكن در يك سايت رو انجام دادين. بازگشت هر 100 رتبه در الكسا سخت تر از گذاشتن 10000 هزار پست در سايت هستش.

درضمن اين روهم بگم كه مصرف سي پي يو تقريبا به سرور ي كه ما خريداري كرديم داره مثلا من تو سايتي بودم كه بازديد روزانش بالاي 7 هزار نفر هستش

WALKMAN

کاربر ويژه
الان غیر فعالش کردید، من مطمئنم دوباره فعالش خواهید کرد بعدا وقتی به سرور قویتری رفتید و باز آن زمان به لینک های سایتتون لطمه وارد خواهد شد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
دوستان عزیز هیچ مشکل خاصی نیست، انجمن دچار یک مشکل پارامتری اسکریپت هست که در حال ایجاد فشار مداوم بر روی سرور هست، این مربوط به سرور خاصی هم نمیشه و در کل به هر سروری که ایران انجمن روش نصب باشه این فشار وارد خواهد شد و این مشکل در سرور قبلی هم موجود بود.
راهکار ما در وهله ی اول شناسایی این خطا هست که مسلماً مشکل ترین بخش کار هست، بعد از شناسایی مشکل حل کردن اون کار آسانی خواهد بود.

فعلا در حال شناسایی مشکل هستیم، گمان ما در مرحله ی اول فشار سیستم سئو هست در مراحل بعدی قالب و موارد دیگر بررسی میشند که تغییرات قالب هم که مشاهده میکنید از جمله این اقدامات هست.

در کل میتونم عرض کنم که خیال همگی عزیزان از این تغییرات راحت باشه، انشاالله بعد از حل این مشکل قرار هست تغییرات مثبت و بزرگی در انجمن تا آغاز سال جدید انجام بگیره.

موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
عزیزان خدارو شکر مشکل رو شناسایی کردیم و به زودی با اعمال تغییراتی اون رو رفع خواهیم کرد.
همچنین تغییراتی رو که قول اون رو به عزیزان داده بودم همراه با این تغییرات انجام خواهند شد.
ارتقاء ورژن سایت
+
رفع خطای پارامتری قالب قبلی با طراحی قالب جدید و اختصاصی
+
تغییرات دیگری که مربوط به این مبحث نیستند و حتماً در مباحث مربوطه اطلاع رسانی خواهند شد.

موفق باشید

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام به همگی

علی جان من یه چیزی بگم سرعت انجمن ماشاالله خیلی خیلی بالا رفته ؛ نمیدونم واسه من اینطوره یا واسه همگی . اما در کل خیلی سریع صفحات لود میشن.

خسته نباشی ادمین.

♕ShamsTalk♕

کاربر ويژه
باسلام وخسته نباشید
با اجازه دوستان خوبم
علی جون میتونی از سیتم استفاده کنی که اگه بازدید سایت از حد معیین شده بره بالا سایت وانجمن رو تا برسه به میزان معیین شده ببینده وبدین ترتیب مشکل بالا باود وفشاررو سرور رو میتونی کنتریل کنی
فکر نکنم حذف vbseoo راه حل خوبی برای حل مشکل باشه چون صدمه بزرگی به خانواده ایرانی است

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا