• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اعلام براي رفع مشكل تاريخ عضويت كاربران قديمي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اعلام براي رفع مشكل تاريخ عضويت كاربران قديمي :

دوستان و كاربران قديمي ايران انجمن كه مشكل تاريخ عضويت در انجمن دارند .
اين مشكل امروز براي ايران انجمن رفع شد ولي براي بعضي از كاربران و مخصوصاً براي كاربران قديمي اين تاريخ الان اشتباه مي اندازه .
درليل اين اتفاق هم پاك شدن تاريخ عضويت ايندوستان از روي ديتابيس انجمن هست كه متاسفانه قابل بازگشت نيست .

راه حل :
متاسفانه هيچ گونه راه حلي براي بازگرداندن اطلاعات از بين رفته از روي ديتابيس وجود ندارد و من تصميم گرفتم اين مشكل رو به صورت دستي براي تمامي دوستاني كه اينجا اعلام خواهند كرد رفع كنم .
همونطور كه براي خودم هم بدين شكل مشكل رو رفع كردم ، من خودم دقيق ميدونستم كه تاريخ عضويتم 10 مرداد 89 است پس تاريخ ميلادي اين روز رو در آوردم و بعد دستي وارد كردم .

شما دوستان عزيز هم پس از اعلام اين مشكلتان در همين تايپيك و ذكر تاريخ حدالمقدور دقيق عضويتتان به ميلادي منتظر خواهيد ماند تا من تاريخ عضويتتان را به تاريخي كه در اينجا ارائه داده ايد تغيير دهم .

نكات :
1- دوستان ذكر دقيق روز عضويت با اينكه مهم است ولي ضروري نيست و در صورتي كه روز دقيق عضويتتان را فراموش كرده ايد ميتوانيد يك روز را به صورت روز تقريبي بيان كنيد ، اما برخلاف اين موضوع ذكر دقيق ماه عضويت بسيار مهم و ضروري است .

2-اگر روز دقيق عضويتتان را به ياد نمي اوريد ميتوانيد با كمك تاريخ ارسال اولين پستتان در ايران انجمن روز دقيقتري را براي محاسبه و اعلام كنيد .

3-همگي دوستان كه مايل به رفع اين مشكلشان هستند فقط تا تاريخ 89/9/15 وقت دارند تا تاريخ عضويت دقيق و يا نسبي خود را ارائه دهند و به علت كمبود وقت به درخواست هاي بعد از اين تاريخ به هيچ عنوان رسيدگي نخواهد شد .

4- تاريخ عضويتتان را حتما بايد بدين شكل و به تاريخ ميلادي بيان كنيد :
مثال:
تاريخ عضويت من به ميلادي :
1august 2010

5- تمامي درخواستهاي داده شده در اين تايپيك جهت اصلاح تاريخ عضويت يكجا و بعد از اتمام وقت نهايي اعلام تصحيح تاريخ ها تصحيح خواهند شد .

6- احياناً دوستاني كه به عمد و دروغ براي مواردي سعي كنند تاريخ عضويت خود را جلوتر از عضويت ديگري نشان دهند ايران انجمني نخواهند بود ، همچنين از تاريخ عضويت دوستان و ترتيب عضويت بسياري از دوستان شخص بنده اطلاعات نسبي دارم .

موفق باشيد .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
يك روش بسيار عالي براي دوستاني كه بخواهند تاريخ دقيقتر عضويتشون رو پيدا كنند ...
اكثراً براي دوستان قديمي و ابتداي راهي تر انجمن بعد از ورود من و يا ديگر دوستان پيام بازديدكننده ي خوش آمد گويي ميزديم ، دوستان ميتوانند تاريخ دريافت اولين پيام بازديد كننده ي خود را لحاظ كنند .

Maryam

متخصص بخش ادبیات
خب اولین پیغام بازدید کننده من توی این تاریخه 01-08-2010

ممنون برا درست کردن تاریخ خیلی این طوری عالی شده :ایول:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
واسه من :15-08-2010 هستش..

اما علي نميشه فارسي باشه تاريخ ؟ اين ساعت رو هم ميشه درست كني ؟

shika hime

متخصص بخش جانوران
2010-08-10
مطمئن نیستم از روی اولین پیغام بازدید کنندم دیدم فکر کنم همین باشه!

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
تاریخ اولین پیغام بازدید کننده
02-08-2010

دوم آگوست 2010

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تمام تاریخ های گفته شده در این تایپیک تنظیم شد .

عذر میخوام به جهت تاخیر در کار .

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام تاریخ منم خرابه ..
ساعت پایین صفحه انجمن واسه من 1 ساعت عقبه
تاریخ عضویتم رو هم میزنه ژانویه 1970 ..

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مهسا جان؛
تاریخ عضویتتون تنظیم شد .

برای حل مشکل ساعتتون این تایپیک رو ببینید، در صورتی که باز هم مشکل حل نشد در همون تایپیک اعلام کنید تا رسیدگی کنیم :
http://www.iranjoman.com/thread-19128.html

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا