• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امتحان رانندگی

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزانی که برای اخذ گواهینامه رانندگی اقدام میکنند , لطفا توجه فرمایند.
با توجه به سوابق کاری و تجربه ای که در این زمینه دارم این مطلب را بیان میکنم. صد در صد موثر است :

وقتی ثبت نام میکنید 5 جلسه 2 ساعته آموزش تئوری دارید که در کلاس آن شرکت می کنید و 10 جلسه 2 ساعته تمرین عملی رانندگی.
قبل از آموزش عملی و لابلای 10 جلسه :
در جای خلوتی بنشینید و چشمانتان را ببندید.
سعی کنید خود را در داخل خودرو مجسم کنید.
در ذهنتان شروع به رانندگی کنید. پا را روی کلاچ بگذارید و دنده عوض کنید . لائی بکشید . با سرعت حرکت کنید . دنده را تند تند عوض کنید. پا را روی ترمز بگذارید و خودرو را نگهدارید. 10 الی 15 دقیه در ذهنتان هر روز این حرکتها را در مجسم نمائید.
من به شما قول میدهم وقتی برای امتحان حاضر می شوید , حس میکنید چندین ساعت بیشتر از بقیه رانندگی کرده اید
این تجربه هزینه ای ندارد ولی بازده آن 20 است. موفقتر باشید.
1266_121137_bbwtqs_m.jpg

نیکا

متخصص بخش معماری
مرسی آقای رهنما
واسه این 10 جلسه عملی که من این کارو کردم ، واسه اینکه هر چی مربی میگه یادم نره ...مجبور بودم هی مرور کنم تو ذهنم....
تا امتحان هم فکر میکنم مؤثر باشه این تمرین ....
ممنون:گل:

gorg nama

متخصص بخش
من اگه برم امتحان این کارارو میکنم هیچ ولی اگه نکردمم من قبولم چون توذهنم انجام نمیدم بلکه تو گیم انجام میدم نمیدونین وقتی تو بازیه جی تی آی آدمو جو میگیره چجوری دنده عوض میکنم دند معکوس میزنم بقیه هم امتحان کنن نمیدونینی چه حالیمیده

بالا