• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

املت فنجانی

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم
گوجه‌فرنگي چهار عدد
جعفري ساطوري شده 1/4 پيمانه
پنير پيتزا رنده شده 3/4پيمانه
تخم‌مرغ چهار عدد
نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم
ax134697.jpg
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]املت فنجانی
طرز تهيه
فر را از قبل با دماي 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد.
سرگوجه‌فرنگي‌ها را با چاقوي تيزي جدا كرده و كلاهك آن را كنار بگذاريد. تخم درون گوجه‌فرنگي‌ها را با قاشق خارج كنيد و داخل آن، نمك، فلفل، جعفري و پنيرپيتزا بپاشيد. هر تخم‌مرغ را درون يك گوجه‌فرنگي بشكنيد و روي آنها باز هم جعفري و پنير بپاشيد. كلاهك گوجه‌فرنگي‌ها را روي آنها بگذاريد و در يك ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقيقه يا تا زماني كه تخم‌مرغ سفت و پنير آب شود درون فر داغ قرار دهيد. املت‌هاي فنجاني آماده شده را با كمي جعفري ساطوري شده، تزئين كنيد.
 
بالا