• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انتقــــــــــــــاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parisa

متخصص بخش
باسلام وخسته نباشیدخدمت تک تک کاربران اعم ازمدیرتایوزرهای تازه وارد.خواستم یک دو تا انتقاد بکنم

باوجوداین که بیش ازچند روزنیست که اومدم فروم شما !برام یکی دو تا سوال پیش اومد ؟خواستم ازادمین سایت سوال کنم که ایشون هم پروفایلششون یک جوریه که یاد نداشتم

پی ام بدم وسوال کنم ازشون !اومدم چت باکس سوالمو دوبارپرسیدم ؟باوجوداین که افرادی بودند اونجا اما اونام حتی یه راهنمایی خشک وخالی نکردن یا حداقل بگن ما نمی دونیم وازاین حرفا...

انتقاد دوم چرا اینجاباید پست تایید بشه وبعد ارسال می شه !؟البته ممکنه مزایایی داشته باشه وااونم این هست که کسی نمیتونه پستای بیهوده وخلاف قانون ارسال کنه .اما یکی ازایرادهای مهم هم این هست که به طورمثال من نوعی که میام ومیحوام پست ارسال کنم باید صبرکنم تا مدیرپست منو تایید کنه وبعد ارسال بشه حالا شاید اون خبرفوری باشه یا توبخشی پست بزارم که بخوام اولین جا فروم شما نمایش داده بشه اما با این روش که حتما باید تایید بشه پست من یکی که دلسردمیشم اما گفتم نظرمو بگم تا برای دیگران شاید به درد بخوره

اما دوستانی که درچت باکس هستید اگه روزی یکی اومد سوال کرد حتما جوابشو بدید بی جواب نزارین !

موفق باشید

ب درود

آخرین ویرایش:

maksemos

متخصص بخش خودرو
با عرض سلام خدمت پریسای عزیز
توی انجمن اگه هر نوع پیشنهاد و انتقادی داشتین تاپیک مخصوصی وجود داره که همه کاربران عزیز میتونن اونجا حرفشون رو بزنن http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=366&page=46&p=174011#post174011

تو این قضیه چت باکس نیز پریسای عزیز احتما زیاد یا دوستان بلد نبودن یا اصلا فکرشون به چت باکس نبوده که شما سوالتون بی پاسخ مونده .

در مورد تائید پست هاا نیز با توجه به قوانین سایت یه سری تاپیک هاا هستن که مطلبی که توش ارسال میشه باید قبل از نمایش به اطلاع مدیر یا معاون و یا ناظم سایت برسه تا از صحت آن اطمینان حاصل بشه تا خدای ناکرده مشکلی برای انجمن پیش نیاد
البته جا داره بگم این تائید پست توسط مسئولین جزء زحمت و مسولیت چیز دیگه ای براشون نداره که با این وجود بازم قبول کردن این کار رو :گل:
و خدا رو شکر اکثرا مسولین تائید این چنین پست هاای همیشه تو سایت حضور دارن که شما هم در صورتی که میخوائین پستتون زود به نمایش در بیاد
میتونین یه پیغام به یکی از مسولین بدین که زودتر بعد از بررسی تائیدش کنن .

بازم ممنون از پست های با ارزشی که برای انجمنتون میزارین :گل:

kamrang

New member
سلام

خیلی وقته دیگه ذوقی برای فرستادن مطلب جدید ندارم چون میدونم مطالبم برای کسی ارزشی نداره . حتی حاضر نیستید یک بار بخونیدشون .
دیگه اینجا رو دوست ندارم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام

خیلی وقته دیگه ذوقی برای فرستادن مطلب جدید ندارم چون میدونم مطالبم برای کسی ارزشی نداره . حتی حاضر نیستید یک بار بخونیدشون .
دیگه اینجا رو دوست ندارم

:52::گریه: هیییییییییییییی روزگار

من چند روز پیش هم بهتون سر یک جریان مشابه دیگه اخطار دادم که سعی نکنید این شیوه از حضور رو ادامه بدید. اینکه پس نیت شما چی هست رو بنده اطلاع ندارم منتها خیلی ساده هست شما اجباری برای حضور در ایجا ندارید پس اگر اینجارو دوست نیارید از همین امروز لطف کرده و دیگر تشریف ندارید. نیاز بله اذیت کردن و رفتن توی تاپیک های خاص و ارسال های خاص نیست.

kamrang

New member
من چند روز پیش هم بهتون سر یک جریان مشابه دیگه اخطار دادم که سعی نکنید این شیوه از حضور رو ادامه بدید. اینکه پس نیت شما چی هست رو بنده اطلاع ندارم منتها خیلی ساده هست شما اجباری برای حضور در ایجا ندارید پس اگر اینجارو دوست نیارید از همین امروز لطف کرده و دیگر تشریف ندارید. نیاز بله اذیت کردن و رفتن توی تاپیک های خاص و ارسال های خاص نیست.
کی گفته من اینجا رو دوست نداشتم

kamrang

New member
در ضمن باید بگم من تو انجمن های دیگه ای هم عضو بودم و انجمن شما از هر نظر بهترین بود . نقصای زیادی تو انجمن های دیگه دیدم و با مدیراشون صحبت کردم . نمیدونم این آخریا چی شد که شمشیر رو با منه مظلوم از رو بستین . واقعا خودمم موندم

kamrang

New member
در هر صورت براتون آرزوی موفقیت و سلامت میکنم . امیدوارم هیچ وقت غرور جلوی چشماتون رو برای دیدن حقیقت نگیره برادر گلم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا