• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اوزيل: هميشه شيفته زيدان بودم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] هافبک آلماني رئال مادريد يک بار ديگر بر علاقه‌اش به اسطوره فوتبال فرانسه پافشاري کرد.

[TD="align: left"]
00943370.gif
[/TD]

مسعود اوزيل در گفت‌و‌گو با خبرگزاري «يوروپين اسپورت ميديا» درباره جايگاه مورد علاقه‌اش در زمين صحبت و بار ديگر به تمجيد از زين‌الدين زيدان پرداخت.

به گزارش فارس، وي اظهار داشت: حضور به عنوان بازي‌ساز در ميانه ميدان جايي است که واقعا مي‌توانم استعدادم را نشان دهم. به عنوان يک مهاجم کارم را شروع کردم اما اين چيزي نبود که به دنبالش بودم. به اندازه کافي توپ را در اختيار نداشتم و مربيانم فهميدند که در پست شماره 10 بازي کردن مرا خوشحال‌تر مي‌کند. توضيح خيلي آساني براي آن وجود دارد: زين‌الدين زيدان؛ او الگوي من است. هميشه شيفته او بودم.

اوزيل ادامه داد: اولين بار در جام‌جهاني 98 فرانسه با زيدان روبرو شدم. پس از آن هميشه هنگام بازي‌هاي ويدئويي فرانسه يا رئال مادريد را به خاطر زيدان انتخاب مي‌کردم. هربار که حرکتي از او مي‌ديدم؛ مستقيم به يوتيوب مي‌رفتم تا فيلم آن حرکت را ببينم و سعي مي‌کردم آن حرکت را بسيار سريع در زمين تقليد کنم.

بازيکن آلماني رئال مادريد خاطرنشان کرد: چيزي که بيشتر از همه دوست دارم بازي با دو بال و يک مهاجم و دو مدافع در عقب است. در رئال مادريد در کنار بازيکني چون کريستيانو رونالدو بازي مي‌کنم که بهترين بازيکن دنيا است. در مورد کريم بنزما هم همين طور است که هر دوي آن ها مي‌دانند در چه موقعيتي قرار بگيرند که پاس‌هاي خوبي دريافت کنند.

بالا