• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگه میخواید بدونید همسر مرحوم ناصر خان حجازی پیراهن شماره 1 استقلال رو به چه بازیکنی داده

rahnama

پدر ایران انجمن
با سلام به همه طرف داران تیم استقلال
اگه میخواید بدونید همسر مرحوم ناصر خان حجازی پیراهن شماره 1 استقلال رو به چه بازیکنی داده
ادامه این مطلب رو بخونید

مراسم جشن باشگاه استقلال از ساعت ۱۸ امروز در سالن همایش‌های موسسه اطلاعات برگزار شد.
در این مراسم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، پیشکسوتان و هنرمندان موسیقی و سینما حضور داشتند.
همچنین تمامی اعضای کادر فنی و بازیکنان تیم استقلال در این مراسم شرکت کرده و با پیراهن‌های جدید این تیم در لیگ یازدهم آشنا شدند.
* امید زندگانی بازیگر سینما و تلویزیون مجری این مراسم بود و در ابتدا به سخنرانی پرداخت.
* عباس ترابیان سرپرست تیم ملی فوتبال و مسئول روابط بین‌الملل فدراسیون در این مراسم حضور پیدا کرد.
*‌ پیشکسوتانی چون حسن روشن، شاهرخ بیانی، علی لطیفی، منصور رشیدی، حمید ملک‌احمدی، کامران منزوی، اعضای کادر فنی تیم استقلال، داود رشیدی از پیشکسوتان برجسته سینما و تلویزیون، سیروس دین‌محمدی، علی شوری، بهزاد فراهانی، رسول نجفیان، پویا امینی، امیر غفارمنش، مجتبی کبیری، مانی رهنما، سامان گوران و همچنین همسر مرحوم ناصر حجازی و چهره‌های شاخص دیگری در این مراسم حضور پیدا کردند.
* در حاشیه جشن باشگاه استقلال داود رشیدی به شدت توسط حاضرین مورد تشویق قرار گرفت. ضمن آنکه علی فتح‌الله‌زاده نیز با حمایت لیدرهای این باشگاه در این مراسم روبه‌رو شد.
* امیدوار رضایی در ابتدای مراسم به همراه فتح‌الله‌زاده به روی سن رفت و از سرپرست باشگاه استقلال سیم‌کارت آبی‌سل دریافت کرد.
علی فتح‌الله‌زاده در حاشیه مراسم جشن باشگاه استقلال خطاب به حاضرین در این مراسم گفت: نمی‌خواهم زیاد صحبت کنم و دوست دارم اعضای کادر فنی و بازیکنان به جای من با شما سخن بگویند. طی دو ماه گذشته فشردگی کار در اوج بود و نه تنها من بلکه تمامی اعضای باشگاه استقلال که زحمت کشیدند و گاها تا ۵ صبح تلاش کردند تا امروز مجموعه‌ای که پیش‌روی شماست با پیراهن آبی برای فصل بعد آماده شود.
وی در ادامه صحبت‌هایش گفت: به این گروه چه از لحاظ مدیریتی و چه فنی اعتقاد دارم چون پیراهنی که آنها به تن می‌کنند از بزرگان به ارث رسیده است و امیدوارم آنها قدر این پیراهن را بدانند.
سرپرست باشگاه استقلال در ادامه صحبت‌هایش وعده داد که بازیکنان این تیم یک جلسه در کمپ اختصاصی این باشگاه تمرین کنند ضمن آنکه فتح‌الله‌زاده از موفقیت باشگاه استقلال در دادگاه CAS سخن گفت.
وی در پایان صحبت‌هایش خبری ویژه به حاضرین داد و گفت:‌ از امروز سیم‌کارتی به نام آبی‌سل را افتتاح کرده‌ایم که این سیم کارت زیر نظر مجموعه باشگاه استقلال به فروش می‌رسد و با پیش‌شماره ۰۰۴۴ فعال خواهد شد.
سرپرست باشگاه استقلال هنگامی که از روی سن پایین آمد بغض کرد و مجدداً به روی سن برگشت.
وی خطاب به حاضرین گفت: می‌بینم که همسر ناصر حجازی در بین ما حضور دارد و من از شما می‌خواهم که ناصر حجازی را به همان شکل قدیم تشویق کنید.
* در ادامه این مراسم تصاویری از ناصر حجازی پخش شد و یک قطعه موسیقی که به یاد وی خوانده شده بود برای حاضرین به اجرا درآمد.
* شیرخدا در حاشیه مراسم جشن باشگاه استقلال برای اهالی رسانه پیشکسوتان فوتبال و هنرمندان موسیقی و سینما برنامه‌هایی را اجرا کرد.
* هواداران تیم استقلال که در این مراسم حضور داشتند مرحوم داود جوراب‌لو و روح‌الله دادشی را تشویق کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه این نشست عکاسان رسانه‌های گروهی از عکس بزرگ ناصر حجازی تصویربرداری کرده و حاضرین نیز یاد و خاطره آن مرحوم را گرامی داشتند.
* باشگاه استقلال عکس بزرگی از بازیکنان جدید این تیم را در قالب یک تیم ۱۱ نفره مونتاژ کرده و آن را بر روی صفحه اصلی پرده نمایش قرار داده بود.
*یکی از نکات قابل توجه این مراسم اشک‌های فرهاد مجیدی بود.
کاپیتان تیم استقلال به محض ورود هنگامی که با عکس بزرگ ناصر حجازی روبه‌رو شد اشک در چشمانش حلقه زد که این مسئله حاضرین در سالن را تحت تاثیر قرار داد.
* در حاشیه این مراسم تصاویری از فیلم آبی‌تر از دریا برای حاضرین پخش شد.
به گزارش خبرگزاری فارس در پایان این مراسم که در حضور حمید سجادی معاون امور ورزش وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، پیراهن‌های تیم استقلال برای فصل جدید رونمایی شد.
در این قسمت برنامه پیراهن شماره ۱ استقلال توسط همسر مرحوم حجازی به مهدی رحمتی اهدا شد.
ولی نکته قابل توجه اینجا بود که قبل از اهدای این پیراهن سرپرست باشگاه استقلال از دزدیده شدن پیراهن فرهاد مجیدی و مهدی رحمتی خبر داد و گفت: پیراهن‌های این دو بازیکن دزدیده شده و خواهش می‌کنم آن شخصی که این پیراهن‌ها را برداشته آنها را بازگرداند و مجدداً پیراهن‌ها را به او اهدا خواهیم کرد.
* سامان گوران از هنرمندان کشورمان در حاشیه مراسم به اجرای برنامه برای حاضرین پرداخت و برای دقایقی برنامه ۹۰ را که عادل فردوسی‌پور و دایی با یکدیگر صحبت می‌کردند به اجرا درآورد. اجرای زیبای این هنرمند موجب تشویق حاضرین شد.
* در پایان مراسم جشن باشگاه استقلال اتفاقات دیگری هم رخ داد. تعدادی از هواداران تیم استقلال علیه حبیب کاشانی شعار دادند اما تلخ‌ترین قسمت این مراسم زمانی بود که سعید راد از هنرمندان صداوسیما هنگامی که قصد ترک ساختمان را داشت وقتی پشت درب آسانسور معطل شد قصد داشت تا از پله‌ها ساختمان را ترک کند. در این لحظه یکی از مسئولان ساختمان اجازه این کار را نداد پیشکسوت سینما و تلویزیون کشورمان با برخوردی زننده کارمند را حول داد و با لحنی خشن از او استقبال کرد.
مراسم جشن باشگاه استقلال ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه به پایان رسید.

منبع: وب سایت هزاره سوم

بالا