ایران انجمنی ها در بالای برج ایفل
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , September 21 #2 زنگ تفریح: خانمم : خدائی راهنما خجالت نمیکشی؟ من: اجازه خانم چرا؟ خانمم : اینکارها چیه انجام می دی؟ من: خوب خانم عزیزانم در ایران انجمن خوشحال می شوند. خانمم : برو خجالت بکش. من : خانم اجازه ؟ چشم.
زنگ تفریح: خانمم : خدائی راهنما خجالت نمیکشی؟ من: اجازه خانم چرا؟ خانمم : اینکارها چیه انجام می دی؟ من: خوب خانم عزیزانم در ایران انجمن خوشحال می شوند. خانمم : برو خجالت بکش. من : خانم اجازه ؟ چشم.
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , September 21 #4 :10:چرا این ایران انجمنیها نصف برج ایفل هستن:گل:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , September 22 #7 :10: واقعا خندم گرفت آقا هوشنگ ممنون عکس زیبائی شده ولی موندم من با این وضع پام چجوری از اونجا بالا رفتم :فکر: :خنده2:ممنون آقا هوشنگ :دوست:
:10: واقعا خندم گرفت آقا هوشنگ ممنون عکس زیبائی شده ولی موندم من با این وضع پام چجوری از اونجا بالا رفتم :فکر: :خنده2:ممنون آقا هوشنگ :دوست:
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , September 22 #9 روزی چند بار این عکس را می بینم .نمی دانم چرا؟ ولی از دیدنش خیلی لذت می برم.
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , September 23 #10 rahnama گفت: روزی چند بار این عکس را می بینم .نمی دانم چرا؟ ولی از دیدنش خیلی لذت می برم. کلیک کنید تا باز شود... خب معلومه دیگه آقا هوشنگ ....:بدجنس:
rahnama گفت: روزی چند بار این عکس را می بینم .نمی دانم چرا؟ ولی از دیدنش خیلی لذت می برم. کلیک کنید تا باز شود... خب معلومه دیگه آقا هوشنگ ....:بدجنس:
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , September 23 #11 maksemos گفت: خب معلومه دیگه آقا هوشنگ ....:بدجنس: کلیک کنید تا باز شود... خدائی آقا یوسف خیلی لذت داره بر بالای برج ایفل ایستاده باشیم و بادکنک هم داشته باشیم و خیابانها هم زیر پایمان باشد.
maksemos گفت: خب معلومه دیگه آقا هوشنگ ....:بدجنس: کلیک کنید تا باز شود... خدائی آقا یوسف خیلی لذت داره بر بالای برج ایفل ایستاده باشیم و بادکنک هم داشته باشیم و خیابانها هم زیر پایمان باشد.
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , September 23 #12 :دست: کاش ما رو هم اون بالا بالاها راه می دادن:گل:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , September 23 #13 rahnama گفت: خدائی آقا یوسف خیلی لذت داره بر بالای برج ایفل ایستاده باشیم و بادکنک هم داشته باشیم و خیابانها هم زیر پایمان باشد. کلیک کنید تا باز شود... آره آقا هوشنگ بد جور حال میده :شاد: مخصوصا اگه یه حرکت غیر اخلاقی دیگه هم از اون بالا انجام بدی :نیش: این حرکت رو وقتی دیدمتون به خودتون میگم :راز::بدجنس:
rahnama گفت: خدائی آقا یوسف خیلی لذت داره بر بالای برج ایفل ایستاده باشیم و بادکنک هم داشته باشیم و خیابانها هم زیر پایمان باشد. کلیک کنید تا باز شود... آره آقا هوشنگ بد جور حال میده :شاد: مخصوصا اگه یه حرکت غیر اخلاقی دیگه هم از اون بالا انجام بدی :نیش: این حرکت رو وقتی دیدمتون به خودتون میگم :راز::بدجنس: