ترکیه
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , September 24 #4 شما بالای برج ایفل تشریف برده بودبد. http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=50824
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , September 24 #5 سوئد هم در خدمتتان بودیم. http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=50760
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , September 25 #8 alirezakarimi گفت: پدر جان معرفی هم بکنید دوستا رو کلیک کنید تا باز شود... از راست به چپ :مهدی عزیز - شیما جان - جوان خوشتیپ انجمن , راهنما - امید جان و نگار :گل:
alirezakarimi گفت: پدر جان معرفی هم بکنید دوستا رو کلیک کنید تا باز شود... از راست به چپ :مهدی عزیز - شیما جان - جوان خوشتیپ انجمن , راهنما - امید جان و نگار :گل:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2012 , September 25 #9 بله دیگه...همه خوش تیپا...چه شود...فک کنم منم تو دریام...زیر آبی رفتم نمیبینین شما..:خنده2::شاد2: امید خان که شمالیه مشخصه باید خوش تیپ باشن...:خنده2: شیما و نگاری هم :بغل: دوستای خودمن.....خوشتیپ...و پدر عزیز انجمن که واقعا با انرژِی تر از همه و خوش تیپ ترررررر....مطمئنا دلشون جوون تر از همه ی شماست..هه:احترام:
بله دیگه...همه خوش تیپا...چه شود...فک کنم منم تو دریام...زیر آبی رفتم نمیبینین شما..:خنده2::شاد2: امید خان که شمالیه مشخصه باید خوش تیپ باشن...:خنده2: شیما و نگاری هم :بغل: دوستای خودمن.....خوشتیپ...و پدر عزیز انجمن که واقعا با انرژِی تر از همه و خوش تیپ ترررررر....مطمئنا دلشون جوون تر از همه ی شماست..هه:احترام:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2012 , September 25 #10 ولی آقای راهنما خداییش یکم کار فتوشاپتون خوب نیستا...من عکس درست میکردم به سختی میشد تشخیص داد...:خنده2: البته قبلا...الان دیگه چشام سو نداره...:سوت::خنده2:
ولی آقای راهنما خداییش یکم کار فتوشاپتون خوب نیستا...من عکس درست میکردم به سختی میشد تشخیص داد...:خنده2: البته قبلا...الان دیگه چشام سو نداره...:سوت::خنده2:
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , September 25 #11 mahdis گفت: ولی آقای راهنما خداییش یکم کار فتوشاپتون خوب نیستا...من عکس درست میکردم به سختی میشد تشخیص داد...:خنده2: البته قبلا...الان دیگه چشام سو نداره...:سوت::خنده2: کلیک کنید تا باز شود... فتوشاپ؟ فتوشاپ؟ به به .ما رفتیم مسافرت وبراتون عکسها را گذاشتیم و حالا می فرمائید: فتوشاپ؟
mahdis گفت: ولی آقای راهنما خداییش یکم کار فتوشاپتون خوب نیستا...من عکس درست میکردم به سختی میشد تشخیص داد...:خنده2: البته قبلا...الان دیگه چشام سو نداره...:سوت::خنده2: کلیک کنید تا باز شود... فتوشاپ؟ فتوشاپ؟ به به .ما رفتیم مسافرت وبراتون عکسها را گذاشتیم و حالا می فرمائید: فتوشاپ؟
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2012 , September 25 #12 فتو شاپ؟؟کی گفت فتو شاپ؟؟؟این چه حرفیه جناب راهنما...هرکی گفت اشتباه کرد.:خنده2:.دوستان خواهشا دقت کنین دیگه..عکس مشخصه فتوشاپ نیس..ببینین همه کامل افتادن:غش:هیشکی کج و کوله نشده:خنده2:
فتو شاپ؟؟کی گفت فتو شاپ؟؟؟این چه حرفیه جناب راهنما...هرکی گفت اشتباه کرد.:خنده2:.دوستان خواهشا دقت کنین دیگه..عکس مشخصه فتوشاپ نیس..ببینین همه کامل افتادن:غش:هیشکی کج و کوله نشده:خنده2: