• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایران انجمنی ها کنار دریا

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
بله دیگه...همه خوش تیپا...چه شود...فک کنم منم تو دریام...زیر آبی رفتم نمیبینین شما..:خنده2::شاد2:

امید خان که شمالیه مشخصه باید خوش تیپ باشن...:خنده2: شیما و نگاری هم :بغل: دوستای خودمن.....خوشتیپ...و پدر عزیز انجمن که واقعا با انرژِی تر از همه و خوش تیپ ترررررر....مطمئنا دلشون جوون تر از همه ی شماست..هه:احترام:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
ولی آقای راهنما خداییش یکم کار فتوشاپتون خوب نیستا...من عکس درست میکردم به سختی میشد تشخیص داد...:خنده2: البته قبلا...الان دیگه چشام سو نداره...:سوت::خنده2:

rahnama

پدر ایران انجمن
ولی آقای راهنما خداییش یکم کار فتوشاپتون خوب نیستا...من عکس درست میکردم به سختی میشد تشخیص داد...:خنده2: البته قبلا...الان دیگه چشام سو نداره...:سوت::خنده2:

فتوشاپ؟ فتوشاپ؟ به به .ما رفتیم مسافرت وبراتون عکسها را گذاشتیم و حالا می فرمائید: فتوشاپ؟

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
فتو شاپ؟؟کی گفت فتو شاپ؟؟؟این چه حرفیه جناب راهنما...هرکی گفت اشتباه کرد.:خنده2:.دوستان خواهشا دقت کنین دیگه..عکس مشخصه فتوشاپ نیس..ببینین همه کامل افتادن:غش:هیشکی کج و کوله نشده:خنده2:

بالا