خوردن زیاد از حد بعضی از غذاها حتی با وجود شوری و یا شیرینی زیاد میتواند اثر معکوس بر سلامت بدن باقی بگذارند و باعث ایجاد بیماریهای غیرقابل باور در انسان شود.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران هشدار میدهند که خوردن غذاهای اسیدی به میزان زیاد از جمله پنیر میتواند فرد را مستعد ابتلا به بیماری "دیابت" نماید.
گفتنی است؛ پژوهشگران دریافتهاند که داشتن یک رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و پنیر میتواند سبب تجمع بیش از حد اسید در بدن و احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در افراد شود.
بررسیها نشان میدهند دانشمندان دریافتهاند که زنانی که مقادیر بالایی از "گوشت قرمز"، پنیر، تخممرغ، ماهی، نان و نوشابه در "رژیم غذایی" آنها وجود داشته حتی با وجود خوردن مقادیر زیاد میوه و سبزیجات تازه تا 50 درصد احتمال دارد که به بیماری دیابت دچار شوند.
دانشمندان دریافتهاند که مواد غذایی مثل گوشت، ماهی، غذاهای دریایی، پنیر، تخممرغ، نان، جو، پاستا و برنج، غذاهای آماده و "نوشابههای گازدار" همگی در بدن در اثر شکسته شدن مولکولهایشان تولید اسید میکنند در صورتی که قهوه و سبزیجات حالت قلیایی در بدن پیدا میکنند.
دانشمندان توصیه میکنند افراد برای جلوگیری از اسیدی شدن بدنشان سعی کنند از یک رژیم غذایی متعادل سرشار از فیبر، "کربوهیدرات"، میوه و سبزیجات استفاده کنند تا اسید و قلیایی همدیگر را خنثی نمایند.
در عین حال خوردن غذاهایی که در بدن تولید اسید میکنند میتوانند باعث ابتلا به انواع بیماریها از جمله افزایش وزن، سرطان و یا "پوکی استخوان" شوند.
تحقیقات بر روی این نظریه همچنان ادامه دارد.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران هشدار میدهند که خوردن غذاهای اسیدی به میزان زیاد از جمله پنیر میتواند فرد را مستعد ابتلا به بیماری "دیابت" نماید.
گفتنی است؛ پژوهشگران دریافتهاند که داشتن یک رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و پنیر میتواند سبب تجمع بیش از حد اسید در بدن و احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در افراد شود.
بررسیها نشان میدهند دانشمندان دریافتهاند که زنانی که مقادیر بالایی از "گوشت قرمز"، پنیر، تخممرغ، ماهی، نان و نوشابه در "رژیم غذایی" آنها وجود داشته حتی با وجود خوردن مقادیر زیاد میوه و سبزیجات تازه تا 50 درصد احتمال دارد که به بیماری دیابت دچار شوند.
دانشمندان دریافتهاند که مواد غذایی مثل گوشت، ماهی، غذاهای دریایی، پنیر، تخممرغ، نان، جو، پاستا و برنج، غذاهای آماده و "نوشابههای گازدار" همگی در بدن در اثر شکسته شدن مولکولهایشان تولید اسید میکنند در صورتی که قهوه و سبزیجات حالت قلیایی در بدن پیدا میکنند.
دانشمندان توصیه میکنند افراد برای جلوگیری از اسیدی شدن بدنشان سعی کنند از یک رژیم غذایی متعادل سرشار از فیبر، "کربوهیدرات"، میوه و سبزیجات استفاده کنند تا اسید و قلیایی همدیگر را خنثی نمایند.
در عین حال خوردن غذاهایی که در بدن تولید اسید میکنند میتوانند باعث ابتلا به انواع بیماریها از جمله افزایش وزن، سرطان و یا "پوکی استخوان" شوند.
تحقیقات بر روی این نظریه همچنان ادامه دارد.