مواد لازم براي 4 نفر
بادمجان گوشتي در اندازه متوسط -------- 6 عدد
سويا درشت ------------------------------- 300 گرم
پياز ----------------------------------------- 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگي * ------------------------ 2 قاشق غذا خوري
ادويه كاري --------------------------------- 1 قاشق چايخوري
فلفل دلمه اي ----------------------------- 1 عدد كوچك
قارچ ---------------------------------------- 5 عدد
فلفل قرمز، فلفل سياه، نمك ------------- به مقدار لازم
آبغوره -------------------------------------- نصف استكان
طرز تهيه :
پوست بادمجانها را يك در ميان بگيريد طوري كه قسمت با پوست بادمجان باريك تر باشد ، به مدت نيم ساعت در مخلوط آب و نمك غليظ قرار دهيد تا تلخي آن گرفته شود . بعد بادمجان ها را بشوئيد و خشك كنيد و در مقداري روغن تمام سطح بادمجان را سرخ كنيد .
در مدتي كه بادمجانها در مخلوط آب و نمك قرار دارند ، سوياي از قبل خيس شده را آبكش كنيد و بگذاريد آب آن كاملا خارج شود .
يك عدد پياز را خلال خرد كنيد ، در مقداري روغن سرخ كنيد تا طلايي شود . بعد سويا را اضافه كنيد و تفت دهيد . وقتي آب سويا كشيده شد ، يك قاشق رب گوجه را در نصف ليوان آب جوش حل كنيد و به تابه بيفزائيد و مواد را هم بزنيد .
فلفل دلمه اي را نگيني ريز خرد كنيد و همراه ادويه كاري ، فلفل قرمز و فلفل سياه در اين مرحله به تابه بيفزائيد . درب تابه را ببنديد و تا مواد با حرارت بسيار ملايم كاملا طعم دار شوند .
قارچ را خرد كنيد و جداگانه با مقداري كره و آبليمو با حرارت بالا سرخ كنيد . بعد از اينكه آب مواد داخل تابه كشيده شد ، قارچ را به مواد اضافه كنيد . مواد را هم بزنيد نمك مواد را اندازه كنيد و شعله را خاموش كنيد تا مواد كمي سرد شوند .
بادمجانهاي سرخ شده را مطابق تصوير به صورت فنري برش دهيد . ( دقت كنيد برش هاي عميق روي سطح بادمجان ايجاد كنيد ولي برش ها در حدي عميق نباشند كه بادمجان هنگام پخت بافت خود را از دست دهد ) با مواد آماده شده داخل برش هاي بادمجان را پر كنيد ( در حدي كه مواد از ظرفيت برش ها بيشتر نباشند و از داخل بادمجان بيرون نريزند )
يك عدد پياز باقيمانده را نيز خلال خرد كنيد و در مقداري روغن تفت دهيد . قبل از اضافه كردن رب گوجه فرنگي ، مقداري فلفل قرمز و ادويه كاري و زرد چوبه به پياز اضافه كنيد و وقتي پياز كاملا طلايي شد ، رب گوجه را در يك ليوان آب جوش حل كنيد و داخل تابه بريزيد . وقتي سس جوش آمد نيمي از آبغوره را داخل سس بريزيد و حرارت را كمي زياد كنيد تا سس دوباره جوش بيايد .
بادمجانهاي پر شده و آماده را داخل سس در حال جوش قرار دهيد و بعد حرارت زير سس را ملايم كنيد .
بدون اينكه درب تابه را ببنديد ، 15-20 دقيقه زمان دهيد تا بادمجانها در سس مذكور كاملا طعم دار شوند .
در اين مدت چند بار از سس داخل تابه به آرامي روي بادمجانها بريزيد و بعد از اينكه بادمجانها كاملا رنگ سس را به خود گرفتند و آب سس كشيده شد ، غذا را در ظرف مورد نظر سرو كنيد .
مقدار باقيمانده آبغوره را روي بادمجانها بريزيد و غذا را همراه نان سرو كنيد .
بادمجان گوشتي در اندازه متوسط -------- 6 عدد
سويا درشت ------------------------------- 300 گرم
پياز ----------------------------------------- 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگي * ------------------------ 2 قاشق غذا خوري
ادويه كاري --------------------------------- 1 قاشق چايخوري
فلفل دلمه اي ----------------------------- 1 عدد كوچك
قارچ ---------------------------------------- 5 عدد
فلفل قرمز، فلفل سياه، نمك ------------- به مقدار لازم
آبغوره -------------------------------------- نصف استكان
طرز تهيه :
پوست بادمجانها را يك در ميان بگيريد طوري كه قسمت با پوست بادمجان باريك تر باشد ، به مدت نيم ساعت در مخلوط آب و نمك غليظ قرار دهيد تا تلخي آن گرفته شود . بعد بادمجان ها را بشوئيد و خشك كنيد و در مقداري روغن تمام سطح بادمجان را سرخ كنيد .
در مدتي كه بادمجانها در مخلوط آب و نمك قرار دارند ، سوياي از قبل خيس شده را آبكش كنيد و بگذاريد آب آن كاملا خارج شود .
يك عدد پياز را خلال خرد كنيد ، در مقداري روغن سرخ كنيد تا طلايي شود . بعد سويا را اضافه كنيد و تفت دهيد . وقتي آب سويا كشيده شد ، يك قاشق رب گوجه را در نصف ليوان آب جوش حل كنيد و به تابه بيفزائيد و مواد را هم بزنيد .
فلفل دلمه اي را نگيني ريز خرد كنيد و همراه ادويه كاري ، فلفل قرمز و فلفل سياه در اين مرحله به تابه بيفزائيد . درب تابه را ببنديد و تا مواد با حرارت بسيار ملايم كاملا طعم دار شوند .
قارچ را خرد كنيد و جداگانه با مقداري كره و آبليمو با حرارت بالا سرخ كنيد . بعد از اينكه آب مواد داخل تابه كشيده شد ، قارچ را به مواد اضافه كنيد . مواد را هم بزنيد نمك مواد را اندازه كنيد و شعله را خاموش كنيد تا مواد كمي سرد شوند .
بادمجانهاي سرخ شده را مطابق تصوير به صورت فنري برش دهيد . ( دقت كنيد برش هاي عميق روي سطح بادمجان ايجاد كنيد ولي برش ها در حدي عميق نباشند كه بادمجان هنگام پخت بافت خود را از دست دهد ) با مواد آماده شده داخل برش هاي بادمجان را پر كنيد ( در حدي كه مواد از ظرفيت برش ها بيشتر نباشند و از داخل بادمجان بيرون نريزند )
يك عدد پياز باقيمانده را نيز خلال خرد كنيد و در مقداري روغن تفت دهيد . قبل از اضافه كردن رب گوجه فرنگي ، مقداري فلفل قرمز و ادويه كاري و زرد چوبه به پياز اضافه كنيد و وقتي پياز كاملا طلايي شد ، رب گوجه را در يك ليوان آب جوش حل كنيد و داخل تابه بريزيد . وقتي سس جوش آمد نيمي از آبغوره را داخل سس بريزيد و حرارت را كمي زياد كنيد تا سس دوباره جوش بيايد .
بادمجانهاي پر شده و آماده را داخل سس در حال جوش قرار دهيد و بعد حرارت زير سس را ملايم كنيد .
بدون اينكه درب تابه را ببنديد ، 15-20 دقيقه زمان دهيد تا بادمجانها در سس مذكور كاملا طعم دار شوند .
در اين مدت چند بار از سس داخل تابه به آرامي روي بادمجانها بريزيد و بعد از اينكه بادمجانها كاملا رنگ سس را به خود گرفتند و آب سس كشيده شد ، غذا را در ظرف مورد نظر سرو كنيد .
مقدار باقيمانده آبغوره را روي بادمجانها بريزيد و غذا را همراه نان سرو كنيد .