• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بانک اطلاعات اهدا کنندگان سلول های بنیادی

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
شما این امکان را دارید که به هزاران بیمار نیازمند پیوند که زندگیشان در معرض خطر مرگ است با اهدای سلولهای بنیادی خونساز کمک کنید و شانس دومی برای زندگی باشید.
هدیه ارزشمند شما زندگی فرد بیماری را نجات میدهد که جاویدانه در ذهنش باقی خواهد ماند. تمام افرادی که آمادگی اهدای سلول های بنیادی به هر فرد نیازمند را داشته باشند میتوانند در بانک عضو شوند.

بانک اطلاعات اهدا کنندگان سلول های بنیادی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
من جدیداً با این نوع اهدا توسط یکی از دوستانم آشنا شدم.
کار بسیار خداپسندانه ای هست، مخصوصاً اینکه این نوع اهداء دقیقاً کمک به افرادی هست که در سخت ترین نقطه ی زندگیشون ایست کردند و ربط مستقیم به زندگی افراد داره.
فقط مشکلی که هست گویا تنها در تهران فعلاً امکان عضویت وجود داره.
یک توضیح کوچکی به دوستان عرض کنم که البته خود من هم جدیداً این اطلاعات رو کسب کردم.
عزیزان این کمک به بیماران اکثراً سرطانی هست که شیمی درمانی شدند و سلول های بنیادی اونها به خاطر تأثیر مخرب شیمی درمانی از بین رفته و طی تست هایی که انجام شده نتونستند از افراد درجه یک خودشون سلول دریافت کنند. که عموماً ما شنیدیم میگین اهداء مغز استخان. در این شرایط نیاز هست که به بانک اطلاعاتی رجوع کرد و دید که آیا فردی از اهداء کنندگان هست که بتونه این اهداء رو انجام بده.
همچنین این مورد هست که همگی ما وقتی اسم اهداء مغز استخان رو میشنویم احتمالاً خوف میکنیم! در حالی که این کار چیزی در حد اهداء خون هست و نه اهداء عضو!
همچنین در ابتدا فقط نیاز هست که به این مرکز مراجعه کرد و خون داد تا اطلاعات ما ثبت بشه و در صورت نیاز یک فرد به اهداء ما و تطبیق مشخصات از اهداء کننده در آینده جهت اهداء درخواست خواهد شد.

موفق باشید

Mahdi Askari

مدير فنی
اینو هم من تو سایتشون خوندم

در صورتي كه براي اهداي سلولهاي بنيادي انتخاب شويد ابتدا آزمايشات لازم براي تاييد سلامت شما انجام خواهد شد و سپس براي چند روز داروي G-CSFبه صورت زير جلدي تزريق خواهد شد. اين كار براي افزايش تعداد سلولهاي بنیادی در گردش خون محیطی و تسهيل در امر جمع آوري سلولهاي بنيادي مي باشد. سپس در روز جمع آوري به مدت 4-3 ساعت سلولهاي بنيادي توسط دستگاه جمع آوري خواهند شد. در روش ديگر سلولهاي بنيادي مستقيماً از مغز استخوان و تحت بيهوشي جمع آوري مي‌شوند.

بر اساس گزارشات، اهداي سلولهاي بنيادي براي فرد اهدا كننده هيچ خطر و عارضه اي به همراه ندارد. و سلولهاي برداشت شده توسط بدن در عرض چند روز جايگزين ميشوند.

goldstar

متخصص بخش راهی تا خدا
من حدود یک سال پیش عضو شدم، تمام مراحل رو طی کردم مثل آزمایش خون و ثبت نام و ... گفتند اگر بیمار نیازمند که شرایطش به شما بخوره، پیدا بشه باهاتون تماس میگیریم. اما هنوز هیچکس باهام تماس نگرفته:ناراحت:
از همه دوستان خواهش میکنم تو این کار خداپسندانه شرکت کنن، مخصوصا افرادی که گروه خونیشون کمیاب هستش:گل:

کدخدا

کاربر ويژه
درود

ابتدا تشکر میکنم بابت این تاپیک عالی :گل:
اگر مثل گرفتن آزمایش خون باشه مشکلی نداره اقدام خواهیم کرد :گل:

بالا