• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

برای ایران بجنگید!!! معرفی یک بازی جالب

lucky luke

New member
سلام میخوام یه بازی آنلاین رو بهتون معرفی کنم.

یریپابلیک یک بازی آنلاین گسترده، شبکه ی اجتماعی واستراتژی تحت وب است. این بازی به بازیکنان اجازه می دهد در قالب شهروندانی در این دنیای مجازی به فعالیت بپردازند. در اینجا شهروندان می توانند تجارت کنند، حزب سیاسی تشکیل دهند، در انتخابات شرکت کنند، مقالاتی در روزنامه منتشر کنند و حتی به عنوان شهروند یک نسخه ی مجازی از کشوری واقعی به جنگ بروند. در هنگام ورود به بازی ، بازیکن کشور مجازی مورد علاقه اش را انتخاب می کند. هرکدام از این کشورها با توجه به نام واقعی آن ها نام گذاری شده اند، و مکان آنها هم مانند مکان واقعیست. سپس شهروند جدید به دنبال کار در کارخانه ای در همان کشور می رود، و این فرصت که به عنوان سرباز آن کشور به تمرین و آموزش بپردازد به او داده می شود. کار در کارخانه و تمرین نظامی به صورت روزانه انجام می شود. یکی از طرح های اصلی سایت این است که برای شرکت در آن فقط به 14 دقیقه زمان نیاز دارید.
ایریپابلیک نسخه ای مجازی از دنیای واقعیست که کاربران در آن به فعالیت های سیاسی، اقتصادی و نظامی می پردازند تا مسیر تاریخ را عوض کنند. در ایریپابلیک شهروندان میتوانند رویاهایشان را به واقعیت تبدیل کنند.

دلیل دعوت از شما برای عضویت:

ما در ايريپابليك به حضور و كمك شما نياز داريم تا قدرت ايران را افزايش دهيم. متاسفانه ایران بعد از اعمال *****ینگ بر این سایت بسیار ضعیف شده، چرا كه جمعیت ایران افت شدیدی کرده و کشورهای دیگه مثل ترکیه و چین توانستند ایران را اشغال كرده و از نقشه بازی حذف کند! و الان فقط 3 منطقه که مال امارات هست دست ایرانه. الان در وضعیت بدی هستیم و مورد تمسخر کل دنیا قرار گرفتیم.

اگر به فکر احیای غرور ملی در اين دنياي مجازي در مقابل کشورهای همیشه دشمن هستی و دوست داری ایران را آنگونه که باید بسازی، خوشحال میشویم به جمع ما بیایي... منتظرت هستیم.

توی این عکس میتونید نقشه ایران رو ببینید :
47214883104487876698.png

هموطور که میبینید هر تیکه از ایران دست یه کشور !
مخصوصا ترکیه که خیانت به ما مناطقمون رو به زور گرفته والان هم ایرانیا از طرف بازیکنان ترک تحقیر میشن و توهین میبینن

میتونید از اینجا ثبت نام کنید توی این بازی

برتر ی یه کشور رو مقدار جمعیت فعالش تعیین میکنه پس لطفا به جامعه مجازی ایران کمک کنید

این لینک رفرال خودم هست اگه از این لینک ثبت نام کنید به من هم کمک میکنید و منم سهی میکنم تا اونجا که ممکنه تویبازی حمایتتون کنم
Free Online Multiplayer Strategy Game | eRepublik

اینم لینک ثبت نام عادی برای کسایی که دوست ندارن با لینک من بیان تو بازی
Free Online Multiplayer Strategy Game | eRepublik

مطمئنم ***** شکن های مثله فریگیت و تور و آلترا سافت رو دارید
توی این سایت هم میتونید ای پی و پورت رایگان ساکس پیدا کنید
Hide My Ass! Free Proxy and Privacy Tools - Surf The Web Anonymously

منتظرتون هستم ها :دی

ثبت نام کنید

بالا