• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

برونتزتي: ليونل مسي در سال 2004 پيشنهاد اينتر را رد کرده بود

ahmadfononi

معاونت انجمن
تصميم ليونل مسي براي عقد قرارداد حرفه‌اي با بارسلونا 1 ميليون يورو برايش سود کمتر به همراه داشت، چرا که اينتر با قرارداد بهتري به او پيشنهاد داده بود.

00001745.jpg

اینتری‌ها تنها یک تماس تلفنی با خرید این ستاره آرژانتینی در سال 2004 فاصله داشتند، اما مسی پس از مذاکره با ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر ترجیح داد در نوکمپ بماند و اولین قرارداد حرفه‌ای‌اش را با باشگاهی امضا کند که دوران نوجوانی را در آن گذرانده بود.
برونتزتی گفت: «لیونل مسی چیزی نمانده بود به اینتر برود.
سال‌ها پیش، موراتی شیفته مسی شده بود. من در خانه پدر لیونل مسی بودم؛ لیو در آن هنگام تنها 17 سال داشت. مشکلی در قرارداد او وجود داشت: او باید قرارداد با تیم جوانان را به قرارداد حرفه‌ای با تیم بزرگسالان تبدیل می‌کرد، اما پیش از آن برای تیم اصلی بازی کرده بود.
موراتی به من گفت بروم و او را بیاورم. لیونل و پدرش آن روز بعد از ظهر قراری با بارسلونا داشتند تا پیشنهاد آنها را بشنوند. تضمین می‌کنم که موراتی با مسی و پدرش، تلفنی صحبت کرد. اینتر 1 میلیون یورو بیشتر از بارسا پیشنهاد می‌داد، اما او با اسپانیایی‌ها قرارداد امضا کرد.»
لیونل مسی حالا پردرآمدترین بازیکن دنیاست و درآمد او در سال 2010 حدود 31 میلیون یورو بوده است.

بالا