• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بسکتبال آنگولا قهرمان رقابت‌هاي قاره آفريقا شد

0mid

متخصص بخش ورزشی
بسکتبال آنگولا قهرمان رقابت‌هاي قاره آفريقا شد
[h=2]تيم بسکتبال آنگولا قهرمان رقابت‌هاي قاره آفريقا شد و به همراه مصر و سنگال سهميه جام جهاني 2014 را کسب کرد.

[TD="align: left"]
00029262.jpg
[/TD]




رقابت‌هاي بسکتبال قهرماني قاره آفريقا با قهرماني ديگري براي آنگولا به پايان رسيد تا اين کشور يازدهمين مدال طلاي خود در بسکتبال قاره سياه را بدست بياورد.

به گزارش ايسنا،در اين دوره از رقابت‌ها دو تيم مصر و آنگولا به فينال رسيدند و در پايان آنگولا که در دوره گذشته مدال طلاي خود را به تونس داده بود برابر حريفش قدرتنمايي کرد و با نتيجه 57 بر 40 به پيروزي رسيد و قهرمان شد.

در ديدار رده‌بندي نيز ساحل عاج ميزبان رقابت‌ها به مصاف سنگال رفت و 57 بر 56 تن به شکست داد تا سهميه جام جهاني 2014 را با اختلاف يک امتياز و در خانه از دست بدهد. با اين نتايج سه تيم آنگولا، مصر و سنگال سه سهميه قاره آفريقا در جام جهاني اسپانيا هستند.

کارلوس مورايس از آنگولا به عنوان ارزشمندترين بازيکن رقابت‌ها شناخته شد.

جدول رده بندي رقابت‌ها به شرح زير است:

1.آنگولا

2.مصر

3.سنگال

4.ساحل عاج

5.کامرون

6.کيپ ورد

7.نيجريه

8.مراکش

9.تونس

10.رواندا

11.موزامبيک

12.الجزاير

13.آفريقاي مرکزي

14.کونگو

15.مالي

16.بورکينافاسو

تيم بسکتبال آنگولا با 11 طلا،‌ 3 نقره و 2 برنز پرافتخارترين تيم بسکتبال آفريقا شناخته مي شود و مصر، سنگال و ساحل عاج در رده هاي بعدي قرار دارند.





ورزش3
 
بالا