• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بهترین و آسان ترین راه کسب درآمد و افزایش رتبه سایت

soheilToxic

New member
سلام
امروز میخوام براتون یکی از بهترین روش های کسب درآمد رو معرفی کنم
من در اینجا 3 سایت معرفی میکنم که هم باهاشون کسب درآمد کنید و هم رتبه سایتتون رو افزایش بدید

اگه با این 3 سامانه که میخوام معرفی کنم خوب کار کنید روزی میتونید راحت 3 هزارتومان دربیارید که ماهی میشه 90 هزار تومن
و کنار این کسب درآمد میتونید بازدید سایتتون رو هم بیشتر کنید تا با افزایش رتبه سایت بازدید واقعی سایتتون هم بیشتر بشه و از سایتتون هم کسب درآمد کنید
کسب درآمد در این سایت ها به این صورت است که شما باید کامپیوتر خود رو روشن بزارید و کامپیوتر شما به صورت خودکار از چند صفحه بازدید میکنه و به ازای هر صفحه به شما امتیازی میده. اگه نمیخواین کامپیوتر شما روشن بمونه در آخر روشی میگم که بدون این که کامپیوتر شما روشن بمونه کسب درآمد بکنید

میترا رنک
میترا رنک دارای 50 هزار تومن جایزه است که به هر کاربر یک بار تعلق می گیرد

آی پی رنک

ایران بازدید

خب الان اگه شما نمخواین کامپیوترتون روشن باشه باید یه سرور مجازی بخرید و روی اون این کار هارو انجام بدید
( ببخشید دیگه وقت ندارم درباره سرور مجازی توضیح بدم ولی شرکت ParsPack یک روز سرور مجازی رایگان میده میتونید برید امتحان کنید و یاد بگیرید )
خب هزینه یه سرور خوب ماهی 50 تومن میشه ولی شرکت هایی هستن که ارزون میدن و من الان از یکی دارم استفاده میکنم که پشتیبانش هم عالیه

برای خرید سرور ارزان اینجا کلیک کنید

آخرین ویرایش:

mpe.taher

New member
استفاده از این روش ها به صورت مقطعی موجب بهبود رنک الکسا میشه . ولی کاملا به ضرر سایت شماست .
دوستان استفاده از این روش ها پیشنهاد نمیشه .

بالا