khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] هافبک جديد رئال مادريد اعلام کرد که هرگز روز معارفهاش در سانتياگو برنابئو را فراموش نخواهد کرد. |
[TD="align: left"]

گرت بيل در گفتوگويي درباره ماجراجويي جديد خود به صحبت پرداخت و گفت: مراسم معارفه من تجربه جالبي بود و يکي از خاطراتي است که فراموش نخواهم کرد. به گزارش فارس، يکي از تماشاييترين لحظات در روز معارفه در سانتياگو برنابئو زماني بود که تصويري از کودکي بازيکن ولزي با لباس رئال مادريد به نمايش درآمد. بيل در اين خصوص اظهار داشت: اين تصويري است که زياد دوست نداشتم به نمايش دربيايد زيرا من خيلي کوچک بودم. رئال مادريد هميشه تيم مورد علاقه من بوده است و هميشه عاشق پيراهن سفيد رئال بودم. يکي ديگر از صحنههاي جالب براي هواداران زماني بود که اسطوره جديد رئال اولين صحبتهايش را به اسپانيايي به زبان آورد. وي در اين باره خاطرنشان کرد: زبان اسپانيايي چيزي است که واقعا دوست دارم ياد بگيرم. فکر ميکنم ياد گرفتن اين زبان مهم است و به نظر من تلاش براي يادگيري فرهنگ و زبان احترام فرد به اين کشور را نشان ميدهد. بيل با تأييد اينکه «اين کار آساني نخواهد بود» اعلام کرد که براي اينکه هر چه زودتر زبان اسپانيايي را ياد بگيرم تا کمک کند زودتر هماهنگ شوم، تلاش زيادي خواهم کرد. گرت بيل گفت: حضور در سانتياگو برنابئو يکي از جالبترين تجربياتم بود. اينجا براي من يکي از بهترين ورزشگاههايي است که تاکنون در آن بودهام. |