[FONT="Fixedsys"] همه موارد:خنده2:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , November 25 #2 تاپیک تایید شد. :گل: همشون و دوست داشتم و دارم :150: یه مدل آدامس هایی بود اسمش شوک بود اونا رو خیلی دوست داشتم :خنده1:
تاپیک تایید شد. :گل: همشون و دوست داشتم و دارم :150: یه مدل آدامس هایی بود اسمش شوک بود اونا رو خیلی دوست داشتم :خنده1:
M mamaryam کاربر ويژه 2013 , November 25 #3 بگم چی نشی زهرا دهنم اب افتاد منم همه رو دوست دارم :گل::خنده1:
3 30ma کاربر ويژه 2013 , November 25 #4 چيپس . آدامس.لواشك و................. اين داستان ادامه دارد.يعني همرو:خجالت2::18:
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2013 , November 26 #5 بچه بودم عاشق نوشابه بودم، الان هم هستم! کلاً من آدم بسیار پایبندی هستم!:139:
M mohammadshamosi کاربر ويژه 2013 , November 26 #6 چیپس و لواشک هنوز هم هر جا بتونم و فرصت باشه میخورم! تو مسافرت هایی که میرم حتما این دو مورد همراهم هست ، اصلا هم توجه نمیکنم که چه کسی کنارم نشسته! :خجالت2:
چیپس و لواشک هنوز هم هر جا بتونم و فرصت باشه میخورم! تو مسافرت هایی که میرم حتما این دو مورد همراهم هست ، اصلا هم توجه نمیکنم که چه کسی کنارم نشسته! :خجالت2:
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2013 , November 26 #9 آدامس خرسی که قد صورتم باد میشد بعد یهو میترکید صورتم ادامسی میشد:دی
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2013 , November 27 #10 عاشق کوتلاسم بودم اون کارتونه ...یه بارم تلویزیونمونو شکوندم که کوتلاس ازش بیاد بیرون ...اخرش فکر کنم با دختر عموش ازدواج کرد و من شکست عشقی خوردم
عاشق کوتلاسم بودم اون کارتونه ...یه بارم تلویزیونمونو شکوندم که کوتلاس ازش بیاد بیرون ...اخرش فکر کنم با دختر عموش ازدواج کرد و من شکست عشقی خوردم