• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تبریک ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه (س)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahmadfononi

معاونت انجمن
ezdevaj-emamali-va-hz-zahra(s).jpg

شیخ صدوق قدس سره در عیون اخبار الرضا می‌گوید:
امام رضا علیه السّلام از پدرانشان علیهم السّلام نقل مى کنند که حضرت على علیه السّلام فرمود: پیامبر گرامى اسلام صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم به من فرمودند: یا على! مردانى از قریش مرا در مورد فاطمه علیهاالسّلام نکوهش مى کنند و مى گویند: ما از شما براى فاطمه علیهاالسّلام خواستگارى کردیم ولى شما موافقیت نکردید و او را به عقد على علیه السّلام درآوردید.
من به آنها گفتم: به خدا سوگند من از ازدواج شما با فاطمه علیهاالسّلام جلوگیرى نکردم و او را به عقد على علیه السّلام در نیاوردم بلکه خداوند از ازدواج شما با فاطمه علیهاالسّلام جلوگیرى کرد و او را به ازدواج على علیه السّلام درآورد.
پس جبرئیل علیه السّلام بر من نازل شد و گفت: اى محمّد! همانا خداوند جل جلاله مى فرماید: اگر من على علیه السلام را خلق نکرده بودم براى دختر تو فاطمه علیها السّلام هیچ همتا و مانندى در روى زمین نبود. از آدم ابوالبشر تا همه کسانى که پس از او آفریده شده اند.
عوالم: 373/11 حدیث 20، بحار: 92/43 حدیث 3

لباس یاس بر تن کرد زهرا (س)
کنار دست او بنشست مولا
محمد (ص) خطبه خواند زهرا (س) بلی گفت
غلط گفتم بلی نه یا علی (ع) گفت

مظهر احسان و جود خالق یکتا علیست
نور بخش ماه و خورشید جهان آرا علیست
در میان کل مردان ز ابتدا تا انتها
در مقام همسری، زیبنده ی زهرا علیست

عاقد: خدا
شاهد: رسول خدا (صلی الله علیه واله)
دفتر: لوح محفوظ
مکان: عرش
عروس: کوثر
داماد: حیدر
سالروز ازدواج آسمانیشان مبارک

ناهید

متخصص بخش

یه حس خوش
بار الهی ؛ تو نادیده می گیری ، من هم نادیده می گیرم . تو خطاهایم را . من عطاهایت را ...

پیوندتان مبارک !

عاقد: خدا
شاهد: رسول خدا (ص)
دفتر: لوح محفوظ
مکان: عرش
عروس: کوثر
داماد: حیدر
سالروز ازدواج آسمانیشان مبارک
438492_964.jpg
امروز، فاطمه ای که حبیبه خدا، عصاره خوبی ها و نگین تحیّر برانگیز خلقت است، با مردی آسمانی و الهی، مردی از تبار نور، مردی از دیار بهشت، علی مرتضی، وصی رسول خدا پیوند ازدواج می بندد. عرشیان هلهله گویان، عالم را نورافشان می کنند. سلام و درود از آسمان می بارد و طَبَق طَبَق تحفه از عرش فرو می بارد. مبارک باد این جشن آسمانی بر همه آسمانیان.
ezdevaj_355.jpg
حیا در ازدواج

چشمانِ به زمین دوخته، قامت فروتن و سر به زیر افکنده و صدایِ آرام مولا، حکایت از شرم و حیای بسیار دارد و این حیامندی، در تمام لحظات برپایی اتصال آسمانی او با همسرش و ازدواج مبارک او در چشمان مولا علی علیه السلام و فاطمه زهرا علیهاالسلام به چشم می خورد. این شرم زیبا و دلربا، تصویری است از ایمانی شگرف در وجود آن دو معصوم؛ که پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله فرمود: «حیا، تمام دین است» و این حیای آسمانی، تأییدی است بر ایمان و پاکی آن کس که به همسری برگزیده می شود.
1777.jpg

هزینه عقد وعروسی
تمام دارایی حضرت علی - علیه السلام در آن زمان منحصر به شمشیر وزرهی بود که می توانست به وسیله آنها در راه خدا جهاد کند وشتری نیز داشت که با آن در باغستانهای مدینه کار می کرد وخود را از میهمانی انصار بی نیاز می ساخت.

پس از انجام خواستگاری ومراسم عقد وقت آن رسید که حضرت علی - علیه السلام برای همسر گرامی
خود اثاثی تهیه کند وزندگی مشترک خود را با دختر پیامبر آغاز کند. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و
سلم پذیرفت که حضرت علی - علیه السلام زره خود را بفروشد وبه عنوان جزئی از مهریه فاطمه - علیها
لسلام - در اختیار پیامبر بگذارد. زره به چهارصد درهم به فروش رفت. پیامبر قدری از آن را در اختیار
بلال گذاشت تا برای زهرا عطر بخرد وباقیمانده را به عمار یاسر وگروهی از یاران خود داد تا برای
فاطمه وعلی لوازم منزل تهیه کنند. از صورت جهیزیه حضرت زهرا - علیها السلام - می توان به وضع
زندگی بانوی بزرگوار اسلام به خوبی پی برد. فرستادگان پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم از بازار باز
گشتند وآنچه برای حضرت زهرا - علیها السلام - تهیه کرده بودند به قرار زیر بود:
1 - پیراهنی به بهای هفت درهم;
۲ - یک روسری به بهای یک درهم;
3 - قطیفه مشکی که تمام بدن را نمی پوشانید;

4 - یک تخت عربی از چوب ولیف خرما;
5 - دو تشک از کتان مصری که یکی پشمی ودیگری از لیف خرما بود;
6 - چهار بالش، دو تا از پشم ودو تای دیگر از لیف خرما;
7 - پرده;
8 - حصیر هجری;
9 - دست آس;
10 - طشت بزرگ;
11 - مشکی از پوست;
12 - کاسه چوبی برای شیر;
13 - ظرفی از پوست برای آب;
14 - آفتابه;
15 - ظرف بزرگ مسی;
16 - چند کوزه;
17 - بازوبندی از نقره.
یاران پیامبر وسایل خریداری شده را بر آن حضرت عرضه کردند وپیامبر، در حالی که اثاث خانه دختر
خود را زیر ورو می کرد، فرمود: «اللهم بارک لقوم جل آنیتهم الخزف ». یعنی: خداوندا، زندگی را بر
گروهی که بیشتر ظروف آنها را سفال تشکیل می دهد مبارک گردان.
A332201229111858.jpg

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
دیدم که به عرش شور و شوقی بر پاست / برپا گر این بزم شعف ذات خداست​
گفتم به خرد چه اتفاق افتاده / گفتا که عروسی علی و زهرا است​
سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه مبارک باد
cancan.gif

الهی به حق این روزهای عزیز
همه جوانهای ماهم عاقبت بخیر
خوشبخت ورستگاربش
%28533%29.gif

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
:84::84::84::84::84::84:

:شاد:منم به نوبه خودم این روزو به همه دوستای گلم تبریک میگم:شاد:

:84::84::84::84::84::84:

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
ezdevaj100.jpg

Ezdevaje-hazrate-ali-va-hazrate-fateme.bmp

سالروز پاکترین، زلالترین، شادترین و مقدس ترین پیوند هستی مبارکباد . . .

.

.
.
مظهر احسان و جود خالق یکتا علیست / نور بخش ماه و خورشید جهان آرا علیست

در میان کل مردان ز ابتدا تا انتها / در مقام همسری، زیبنده ی زهرا علیست . . .

سایه

کاربر ويژه
سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) رو به عزیزان ایران انجمن تبریک میگم :گل:

انشالله که هممون بتونیم این بزرگواران رو الگوی خودمون قرار بدیم
:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا